Beauty

The Body Shop Passion Fruit, Geen Apple & Dewberry handzeep?!

Misschien ken je deze producten wel, de Passion Fruit Facial Cleansing Gel, Green Apple Bath & Shower Gel en de Dewberry Bath & Shower Gel. Deze had ik in de sale gekocht samen met mijn Cheek Color Blush, de flesjes douchegel kwamen op € 1,80 per stuk, prima deal toch?!

De Passion Fruit reiniger vind ik zelf wel prettig ruiken, niet zoet en lekker mild. Alleen wat droogt deze de huid uit zeg, niet prettig. De Green Apple gel ruikt heel synthetisch en door de geur hebben we (kids & ik) ‘m niet eens willen proberen. De Dewberry gel ruikt op zich wel lekker, maar droogt ook enorm uit. Wij hebben nu in huis een heleboel handzeep van The Body Shop kan ik je melden.

Passion Fruit en Dewberry kunnen we puur gebruiken, deze ruiken zelfs lekker als handzeep. De Green Apple vinden we allemaal heel vies, deze meng in met een andere douchegel die niet door de keuring kwam thuis en samen zijn ze heerlijk zoet & fris. Zo hoef je niks weg te gooien en als het nou echt niet te doen is met de geur, kan je altijd kijken of je er iemand anders een plezier mee kan doen.

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “The Body Shop Passion Fruit, Geen Apple & Dewberry handzeep?!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top