Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

GlossyBox Loves to dress up!

De GlossyBox van oktober is er, met het thema Loves to dress up… en de box zit vol, bom vol!

Uiteraard de beschrijving van het thema en wat er allemaal in de box zit deze maand. Mooie roze box, heel mooi en glammy.

Vol tot de rand deze keer, ziet er ook heel leuk uit zo met al deze kleuren. Zou het echt alles zijn voor een avondje chique?

Het begint al goed, een full size mascara van Rituals, voor volume in de kleur zwart ter waarde van € 15,50 mooi die is binnen.

Dan de Ginvera Green Tea Exfoliating Marvel Gel, een gel die een dubbele werking heeft en je huid laat stralen. Ik ben heel benieuwd, ik heb van dit merk nog niet eerder iets geprobeerd. Dit product kost € 27,50 voor 60 ml, in de box zit 10 ml dus € 4,50.

Kiehl’s Powerful Strength Line Reduction Concentrate, een serum die fijne lijntjes en rimpels doet verminderen. Veel over gelezen en ik ben benieuwd. Adviesprijs € 55,- voor 50 ml in de box 5 ml dus € 5,50.

Dan de Anatomicals Stop Cracking Up Lip Balm, ja je ziet het weer een lip balm en voor in een Loves to dress up box had ik liever een lipstick of lipgloss gezien. Dit is wel een full size product ter waarde van € 3,95.

ELF wimperkruller en uiteraard een full size ter waarde van € 1,-, dit is dan weer super voor het thema en gewoon handig en leuk, zeker als je er nog geen één hebt.

En nogmaals een Weleda dagcreme… zo’n mini verpakking…, maar we gaan door, het is granaatappel verstevigende dagcreme anti-aging. Voor 30 ml is de prijs € 20,03 en in de box 7 ml dat is € 4,60.

Het is een leuk thema deze maand en er zitten super leuke producten in, maar de herhaling van het soort product is wel overduidelijk… weer een mascara en weer een lipbalm en weer een Weleda dagcreme. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen zit te wachten op meer van hetzelfde, zelf vind ik het heel handig, dan kan ik van alles uitproberen. Al vind ik die mini crèmes nutteloos, daar smeer je niet lang genoeg mee om goed te kunnen testen. Verder is het mooie volle box met een paar mooie producten er in.

Ik ga alles zeker proberen en ik ben tevreden met dit thema en met de inhoud van de box., go GlossyBox!

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “GlossyBox Loves to dress up!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top