Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Update: The Microdelivery Peel van Philosophy

Een maand geleden had ik mijn Microdelivery Peel van Philosophy Just In en ik schreef dat ik jullie op de hoogte zou houden van mijn bevindingen. Trouw heb ik elke zondag [één keer de maandag, omdat ik zondag geen tijd had] The Microdelivery Peel gebruikt en oh wat ben ik blij.

The Microdelivery Peel van Philosophy The Microdelivery Peel van Philosophy The Microdelivery Peel van Philosophy

Mijn gezicht is na de behandeling heelrijk schoon en zacht, maar wat nog veel belangrijker is:

  • de structuur van mijn huid is mooier;
  • poriën zijn minder zichtbaar;
  • minder last van comedonen [vooral langs de haarlijn];
  • minder last van onderhuidse ontstekingen.

Ik gebruik mijn Microdelivery Peel van Philosophy nog steeds in combinatie met mijn Etat Pur Salicylic Acid 70 en het bevalt me prima. Ik merk heel veel verschil rond mijn kaken en op de kin, veel minder ontstekingen en helemaal geen pustels meer. Rond mijn neus valt me op dat er geen nieuwe comedonen bij zijn gekomen en dat mijn huid veel fijner is, dus mijn poriën vallen veel minder op. Het is nog niet de oplossing, maar ik heb geen pijnlijke ontstekingen meer bij gekregen en ik moet zeggen dat het zeker 60% is verbeterd.

Uiteraard ga ik nog even verder met deze methode en houd ik jullie op de hoogte. Als er nog dingen veranderen of ik mijn methode nog perfectioneer, dan zijn jullie de eerste die het horen.

Exfolieren jullie al, hoe doe je dat en met wat? Of vindt je het gewoon dikke onzin en reinig je alleen je huid?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Update: The Microdelivery Peel van Philosophy

  1. Oh wat goed dat hij je bevalt! Dit maakt mijn nog nieuwsgieriger om het zelf te gaan proberen. Ik heb vorig jaar veel geexfolieerd met producten van mijn huidtherapeut en daarna met een goedje van Paula’s Choiche. Mwa heeft voor mij niet veel gedaan. Al blijf ik wel geinteresseerd naar exfolieren hoor. Hoor er zoveel goeds over. Moet alleen de juiste producten voor mij zien te vinden. Dus onzin vind ik het zeer zeker niet!

    1. Ik heb zelf 2 jaar lang de microdermabrasion van Dr. Brandt gebruikt, maar die is was minder mild dan de microdelivery peel. Ook goed spul, maar scrub effect is heftiger. Is met lactic acid werkt goed, zeker als je paar keer in de week wilt gebruiken.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top