Beauty Beauty Favorites WojisOnBeauty.com

Beauty Favorites van januari 2015

Het is al februari, maar ik wilde nog even mijn favorieten van januari met jullie delen. En als je vaker bij WojisOnBeauty komt kijken, zal je er een aantal wel herkennen, als absolute favorieten, zo fijn zijn ze. Het was ook niet zo moeilijk kiezen deze keer, dit waren absoluut onmiskenbaar de favorieten afgelopen maand. Goed is gewoon goed, never change a winning team, right?

IMG_1029

Mag ik jullie voorstellen aan mijn favorieten van januari 2015; Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid MakeupCoco Chanel Eau de ParfumTouche Éclat Radiant Touch van Yves Saint LaurentRouge Dior in 999Chanel Beiges Poudre Belle Mine NaturelleCrayon Sourcils van Chanel en als laatste de Angled Top Kabuki F84 van Sigma.

IMG_1030

The best ever, my love for life, mijn holy grail, must have en al die andere blog-termen waarmee je ware liefde voor een product kunt omschrijven. Het was zo’n maand, vooral veel Coco en dan weet ik dat ik alles aan kan. Heel even moest ik haar bedriegen met een ander, maar ik kwam al heel snel weer terug bij mijn geliefde Coco.

IMG_1032

Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup in Beige Rose no. 12, een heel lichte kleur, die op dit moment zonder te mengen mijn toet verhelderd. Vaak meng ik Perfection met mijn Clinique Stay Matt, maar dat is op het moment niet nodig. Ik vind het aanbrengen en dragen van deze foundation heel fijn. En de looks die ik maak op dit moment gaan perfect met deze foundation. Coco Chanel Eau de Parfum, tja… het was een Coco kinda month! Touche Éclat Radiant Touch van Yves Saint Laurent, ik heb deze heel veel gebruikt, het blijkt toch wel heel mooi ook overdag en past heel goed bij mijn Perfection foundation. Ook met de Poudre Belle Mine is het heel mooi, eigenlijk staat het best wel natuurlijk en haalt de donker plekken onder mijn ogen net mooi op. De grote verrassing deze maand voor mijn, de Touche Eclat Radiant Touch. Rouge Dior in 999, een prachtig mooie rode lipstick die ik heel graag draag. Ook is het verzorgende effect is prima met dit koude weer, ik heb geen balsem nodig als ik deze lipstick draag. I love Dior lipstick. Chanel Beiges Poudre Belle Mine Naturelle, mijn nieuwste aanwinst van Chanel, een poeder/foundation/make-up. Ik gebruikte deze veel in januari, er komt nog een stukje van binnenkort, het is toch wel heel erg fijn spul. En de minimale dekking stoort mij niet, het is heel natuurlijk. Crayon Sourcils van Chanel is super fijn, ziet er geweldig uit, blijft super goed zitten en geeft een heel natuurlijk effect. Mijn wenkbrauwen hebben er nog nooit zo goed uitgezien. De Angled Top Kabuki F84 van Sigma is een kwast die ik voor van alles gebruik, in januari vooral voor mijn Beiges Poudre Mine Naturelle. Het aanbrengen van het poeder gaat heel fijn en omdat deze angled is, heb ik minder last van mijn pols.

Ik zal extra mijn best doen elke maand een favorieten post te doen, eens kijken of er nog iets op herhaling komt in de favorieten van februari?

Au revoir,

Wojis

5 thoughts on “Beauty Favorites van januari 2015

    1. Het is zo fijn als iets helemaal werkt en super samen gaat, vandaag weer de foundation op en als ik dan in de spiegel kijk is het net mijn eigen huid, maar dan helemaal mooi. Niet helemaal dekkend, maar Perfection Lumiere kan je opbouwen. Echt heel mooi, prachtige combinatie met mijn Dior blush, zo natuurlijk. Ik word hier heel gelukkig van :-).

  1. Wat een mooie favorieten! Ik ben erg benieuwd naar het geurtje van Chanel. Ik heb zelf twee geruen van Chanel gehad: nr 5 en coco mademoiselle. Ook erg lekker!

    1. Coco is mijn absolute favoriet, echt zo lekker, maar best bijzonder. Ik vind nummer 5 en Mademoiselle ook erg lekker. Als je Mademoiselle lekker vindt, zal Coco ook wel bevallen denk ik.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top