Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: The Comforter Shower Cream van Lush

Vandaag vertel ik je alles over de The Comforter Shower Cream van Lush die ik onlangs kocht. Je weet wel, de shower cream versie van mijn geliefde heerlijke The Comforter Bubble Bar en wat ben ik teleurgesteld zeg! Ik kon het niet geloven, zo ‘not amused’ was ik, mijn reactie was bijna gênant zo erg, gelukkig was ik alleen en geneer ik mij nooit – tot helemaal niet. Enfin, ik zal beginnen met alle algemene gegevens, druk op de link hieronder voor de ingrediënten en om eventueel meteen te bestellen. Daarna vertel ik je waarom ik zo teleurgesteld ben. Here we go! 

IMG_9422

“Ben je fan van onze The Comforter bubble bar? Maar heb je geen bad? Goed nieuws, we hebben een geweldig doucheproduct met dezelfde heerlijke, fruitige geur! Een showercream is net iets anders dan een showergel. Hij schuimt wat minder en verzorgt iets meer. Maar natuurlijk word je nog steeds lekker schoon. En die geur… Om van de watertanden!”

The Comforter Shower Cream komt in flesjes van 100g / € 8,50, 250g / € 16,95 en 500g /€ 26,95. Deze zijn te koop in alle Lush winkels en natuurlijk ook in de Lush webwinkel.

IMG_8808

De uitstraling is geweldig, de kleur is sprankelend en er zit een kleine shimmer in [I like that a lot]. Het geeft The Comforter Shower Cream een frisse en fruitige uitstraling, helemaal perfect. Ik heb dan ook niks te klagen over de uitstraling, de shimmer of de verpakking, alles prima tot nu toe.

IMG_8806

Het zag er allemaal heel rooskleurig uit, het rook zelfs heel erg rooskleurig, maar dan fruitgiger en bessiger. De geur was zo ongelofelijk dichtbij de geur van de Bubble Bar, ik kon niet wachten om de Cream te proberen. Het viel mij meteen op dat het geen cream is, althans, ik vind het geen cream, ik vind het gewoon een gel… maar genoeg daarover. Het is de geur die heel snel veranderd in niet wat ik had verwacht. In de verte ruikt het ergens wel naar de Bubble Bar, maar er zit een andere ondertoon aan geur aan, teveel zuur en zwarte bes, maar dan zo’n ongelofelijke synthetische variant! Het staat mij zo tegen, het is niet alleen zo dat het niet ruikt naar de Bubble Bar, maar ik vind het gewoon op zichzelf niet lekker ruiken. Jammer maar helaas, ik kan jullie niet vertellen dat het lekker is, dat ik genoten heb en dat de The Comforter Shower Cream van Lush echt een perfecte vervanger is van The Comforter Bubble Bar. Gelukkig vinden de kids het wel oké, op komt het wel, maar dat zal niet aan mij hebben gelegen.

De rest van de ShopLog hoor je nog en mijn geweldige Lush-Refresher Shower Jelly lees je daar [klik de link… klik klik].

Welke showergel van Lush kan jij mij aanraden, ik “moet” een nieuwe!

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: The Comforter Shower Cream van Lush

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top