Beauty LifeStyle Ods & Ends

CrossFit | Beauty Edition

Afgelopen week was het heel warm in de box, zeg maar gerust heet en enorm zweterig. En terwijl ik van binnen naar buiten aan het rennen was en in de weer ging met gewichten greep ik tussentijds mis. Natuurlijk heb ik water bij de hand en een handdoek, maar ik had wel even een vochtig doekje kunnen gebruiken en misschien wel een extra laagje lipbalm. Ik ben nog zoekende en aan het ontdekken wat ik allemaal nodig heb, alleen een fles water en een handdoek is voor mij niet genoeg, ik heb meer nodig! Het verzamelen van prettige en handzame beauty producten voor in de box begint langzaam aan vorm aan te nemen. Het zal jullie en mij niet verbazen als de samenstelling regelmatig veranderd, maar vandaag laat ik jullie zien wat ik nu in mijn sporttas heb aan beauty producten.

IMG_9419

Overmatig zweten uit alle poriën in je lijf is best wel lekker, maar ik krijg er wel een droge huid van. Van top tot teen nog droger dan ik was voor ik met CrossFit begon. Nou heb ik dat met hardlopen ook wel, maar het is anders en ik ben altijd ingesmeerd met SPF als ik ga lopen. Dus wat te doen, met olie in de weer, of niet? Ook vind ik het fijn om mijn handen af en toe te wassen, maar er is niet genoeg tijd om dat zo vaak te doen als ik wil. Een nat doekje over je snoet halen in plaats van alleen een handdoek is ook wel lekker, zeker als je heel erg zweet of het heel warm hebt. En misschien vindt jij handcrème vreemd, maar ik vind het wel fijn, mijn handen zijn echt heel erg droog!

IMG_9192

Naast alleen water drinken,

IMG_9444

toch nog iets anders koken,

IMG_9370

en meer vet eten, verandert er dus ook nog een een hoop aan mijn pre- en post-workout-beauty-routine. Wat ik al zei, voor ik ga hardlopen gebruik ik een SPF-product voor het lopen en bijvoorbeeld olie [of een ander body product] voor na het douchen. CrossFit eist iets heel anders van mijn body en dus ook van mijn beauty.

IMG_9445

Je ziet meteen een fles Lovea SPF spray, die gebruik ik dus ook voor CrossFit, wij gaan veel naar buiten, dus smeren smeren smeren. Misschien vindt jij het gek, maar ik neem met de zon echt geen risico’s meer, ik smeer echt altijd! Ik probeer uiteraard voor ik ga te smeren, maar ik grijp niet graag mis.

Dan de kussers, die worden ook heel droog, door het zweten, likken, vegen, geen idee, maar het is wel zo. Dus ik heb een Lip Smacker® Coca-Cola™ in mijn tas, deze is zo lekker fris en verzorgd mijn kussers perfect.

Dan de Oriflame Tender Care Protecting Balm, ook voor de lippen, maar ook perfect voor de ellebogen en knieën. Deze hebben het behoorlijk te voortduren tijdens de CrossFit. Het is een alleskunner die ik graag bij mij heb.

Dan de Verbena Citrus Hand Cream Gel van L’Occitane, een heerlijke voedende hand gel [vind het meer een creme] die heerlijk ruikt, goed voelt en niet een glibberige laag achterlaat. Lekker frisse geur, super textuur en trekt snel in, ja het is gek, maar ik gebruik het.

En vooral voor de geur, die zeer lang blijft hangen, de Qi relaxing serum van Rituals. Het geeft mij iets om op te focussen en het helpt vieze geurtjes uit mijn neus te houden.

En dan de newbies in mijn tas, als eerste de Hands Free handgel, lekker fris en hygiënisch.  Gewoon altijd goed en deze ruikt heerlijk, ken jij ‘m al?

En als laatste de natte doekjes, eigenlijk gewoon toeten-poetsers voor de mini’s. Het is persoonlijk, je kunt ook iets anders nemen, of een andere geur. Ik koos voor deze omdat de geur lekker is en de doekjes geschikt zijn voor toeten. Niet te duur en je niet af hoeft te spoelen met water, want dan moet ik evengoed nog naar de kraan.

Dat was de beauty edition van mijn CrossFit tas, heb jij nog tips voor mij?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top