Beauty Beauty Favorites LifeStyle

Mijn favorieten van april | SPF, SPF en SPF met een vleugje mascara, blush & shimmer

Het is wat mij betreft een no-brainer, het is uiteraard SPF wat de klok slaat, maar dan met een kleurtje of een verfraaiende factor. Ondanks dat wij niet heel veel mooi weer hebben gehad, pak ik alle zonnestralen die ik kan pakken. Dus in de olie, lotion, poeder of wat dan ook! De toet is nog niet gekleurd, dus er mag wel een kleurtje op en zo kwam ik uit op mijn gekleurde verfraaiende vrienden. Er zijn verschillende manieren waarop je de huid kunt beschermen, ik vertel je hoe ik dat doe middels mijn favorieten van April.  

IMG_9312

Ik heb ze even allemaal verzameld voor de foto, ik heb niet alle producten gebruikt, niet alles is goed op kleur… of eigenlijk ben ik dat nog niet. Wel staan ze allemaal in de aanslag, de snoet is redelijk verkleurd de afgelopen dagen. De Bourjois BB Bronzing cream en de dr. brandt® UV SPF 30 tinted face heb ik nog niet gebruikt. De rest wel en zoals je ziet geen poeder of gewone foundation, allemaal tinten producten en/of met een verfraaiende werking. Laat ik beginnen met de basis en je vertellen waarom ik weer terug ben gevallen op de BB-ish producten.

Ten eerste, het moet toch echt op allemaal, de werking is niet oneindig, maar het product zelf natuurlijk ook niet. Nog een hele belangrijke factor op het moment is dat het snel is, gemakkelijk en het resultaat mij goed bevalt. Ik begin met de City Bock Sheer SPF 25 van Clinique, grote vriend van mij, die ik heel graag gebruik. Deze voelt goed, doet goed werk en is perfect als basis, ik zie er net even wat frisser uit, laten we zeggen als door een InstaGram filter gehaald. Deze gebruik ik dus ook onder de producten die wat kleur geven, of ik start de dag met de City Blok en werk mijn kleur later bij met een ander product.

DayWear Sheer Tint SPF15 van Estée Lauder is nog steeds super! Prima voor een korte tijd buiten, of gewoon als foundation voor een dagje werk. Deze alles-kunner werkt gewoon heel fijn en blijft mooi zitten. Super fijn op mijn huid, welke de laatste tijd wel heel erg droog is, zelfs het smoeltje. Deze geeft eigelijk net even teveel kleur, maar ik draag nu nog heel veel sjaaltjes, dus dat valt niet zo heel erg op. Meteen maar de DayWear BB van Estée, een BB met wat meer dekking en body dan de luchtigere tegenhanger Sheer Tint. Deze gebruik ik nu om op te maken, klein beetje nog te gaan, ik vind ‘m gewoon net iets te dekkend en niet zo fijn als de Sheer Tint. Dit geldt ook voor de Clinique Age Defense BB Cream.

De truck is om gewoon te smeren en te kijken wat het beste bij jou past, ik zelf smeer ook gewoon bij, over de eerste laag heen, dan is een luchtiger transparanter product wel heel fijn. Ja ik smeer ook gewoon over mijn bluch heen als het moet en over de highlighter. Gewoon lokaal een beetje aanbrengen en goed uitsmeren, niks aan de hand. Ook kun je prima een gewone SPF over BB-ish producten smeren, al vind ik het dan wel snel een olie-achtighe plakkerige zooi worden. Dat is het voordeel van de bovengenoemde schatten, ze zijn wat stroever en wat poederig in de finsh.

IMG_9309

En dan als ik zin heb doe ik de rest van mijn make-up. Simpelweg een beetje mascara [soms twee laagjes], wat oogpotlood, voldoende highlighter en een toefje blusher. Het is niet veel, maar het werkt zo goed en met de BB’s als basis zit het de heel dag op het bekkie. De prioriteit ligt op de teint en de SPF op het moment.

Klein geheimpje, doe wat highlighter onder jouw lip=product en gebruik het eens onder de BB, het geeft een heel verfrissend effect. SPF is voor mij absoluut belangrijk, zeker nu de zon haar gezicht vaker en intenser laat zien, dus ik smeer voorlopig lekker verder. Voor de looks in mei, check InstaWojis, ik zal daar wat SPF looks posten, het is tenslotte niet voor niks zonnig.

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top