Beauty Beauty Favorites

Opgemaakt & IN or OUT | van de laatste weken en weken en weken

Het is even geleden dat ik een ‘Opgemaakt & IN or OUT’ heb gepost en daarom is het een hele hoop deze keer. Gebruiken en opmaken gaat natuurlijk gewoon door hier @WojisOnBeautyHQ, soms in dubbel tempo. Ondanks deze grote hoop lege flesje nemen we ze allemaal door, stuk voor stuk zoals je gewend bent. Ga er maar lekker voor zitten, dit duurt wel even. Het is niet zo heel goed te zien vanwege de grote hoop, maar er zitten wel wat oudjes tussen, ook een ontzettend vervelende verpakking en twee absolute favorieten… again! 

IMG_0330

Het is dus de opgemaakt van een maand of twee denk ik ongeveer en dan heb ik zelfs wat dingen weggegooid omdat ze of voornamelijk door mijn &Co. zijn gebruikt. De producten die wederom op herhaling komen zijn gewoon goed en heb ik zelf heel veel gebruikt. Nu dat uit de weg is kan ik beginnen.

IMG_0328

De bovenlaag van de hoop eerst, waar twee heerlijkheden liggen en eentje die na een hele lange tijd gewoon niet meer werd gebruikt en uiteindelijk gewoon ranzig is geworden. Als eerste maar de The HoneyComb Secret van TreacleMoon, een favoriet bij ons thuis. Wij zijn hier allemaal helemaal gek van, zo lekker. Er staan twee nieuwe flessen in de badkamer, eentje in de douche en eentje bij het bad.

SeeBuyTry by proxy: TreacleMoon™ Bath & Shower Gel The Honeycomb Secret

Eentje waar ik zelf heel erg gek op ben en welke ik met heel veel plezier heb gebruikt is de Weleda Duindoorn Vitaliseringsdouche. Een product wat niet al te zoetig of geparfumeerd. ruikt, een fijne douchemelk waar ik van de hydraterende werking zeer onder de indruk ben. De review is nog steeds niet online, er gaat iets mis met de foto’s en gezien mijn liefjes al op zijn, kan ik heel lastig foto’s maken. Dan een oudje, de Vanilla Bliss Body Polish van The Body Shop. Een combinatie tussen douchegel en scrub met een zoetige vanille geur. Die is uiteindelijk niet helemaal op gegaan, deze werd ranzig en toen kwam er een einde aan onze samenwerking. De geur is heerlijk, de textuur moet je van houden.

IMG_0327

Helaas op en tevens niet meer te krijgen, maar ik zou deze zo weer kopen hoor, echt een grote liefde. Het is de Beautifying Oil Satsuma van The Body Shop. Alle producten uit de Satsuma serie zou ik nog een keer kopen, dit is zo ontzettend lekker. Helaas op, maar wat heb ik hier veel plezier van gehad en wat gaat het lang mee. Dan een product waar ik hele hoge verwachtingen van had qua geur, maar wat een teleurstelling bleek voor mij.

SeeBuyTry: The Comforter Shower Cream van Lush

De reden dat ik deze ook niet meer zo snel zal kopen, ik vind de bubble bar echt geweldig, maar de shower cream is gewoon niet helemaal goed. Mijn dochter en zoon vinden het heerlijk, maar ik zelf vind het nog steeds qua geur een teleurstelling. Gelukkig was daar Refresher, die heeft heel veel goedgemaakt. Daar staat ook weer een nieuwe van in de douche, echt een lieveling.

SeeBuyTry: Refresher Shower Jelly van Lush

Dan twee potten van de Bourjois 1 Second Magic Nail Polish Remover, een heerlijkheid om te gebruiken. Het ruikt prettig, werkt goed en is heel handig verpakt. Mijn plan om de potjes te gebruiken voor lichte nagellak en donkere is redelijk geslaagd, al is glitter gewoon dodelijk voor de potjes. Als je stukjes, glitter, of wat dan ook voor structuur verwijderd met deze remover, dan krijg je die uiteindelijk gewoon weer terug op de nagels. Wat mij betreft gewoon lekker gebruiken en als het verzadigd is weggooien. Prima product, ik vind ze fantastisch, nog steeds.

IMG_0326

Je weet het al, je hebt het al gezien en ik laat regelmatig weten hoe fijn ik de DO2 natuurlijke deodorant vind. En nog steeds, ik gebruik het echt nog steeds dagelijks. En ja er staat er weer eentje en ja er is al een back-up in huis!

Re-reviewed: DO2 Deo Crystal Spray | Even better

Not een product wat uiteindelijk ranzig is geworden is mijn Sabon Hand Cream Delicate Jasmine. Helaas heeft deze ongezien een hele tijd in de zon gelegen en ik denk dat dat ervoor gezorgd heeft dat het ranzig is geworden. Gelukkig was deze cream bijna op en nog steeds ben ik fan van de Hand Cream van Sabon, wat een ontzettend voedende fijne crème. Van L’Occitane Essential Water ben ik ook onder de indruk, deze heeft mijn huid een hoop goed gedaan, deze ga ik zeker nog eens in een full size kopen, wat een voedende spray is dit. In combinatie met gezichtsolie een wondermiddel voor mijn huid.

Dan neem ik met pijn in mijn hart afscheid van de Neutrogena Shampoo Anti-Residue Fromula. Dit omdat deze shampoo inmiddels niet meer geschikt is voor mijn haar en hoofdhuid. Ik heb gemerkt dat deze toch teveel uitdroogt en ik er hele droge hoofdhuid van krijg. Neemt niet weg dat deze schat jaren lang zijn werk goed heeft gedaan en ik er ruim tien jaar lang [uiteraard meerdere flessen] heel veel plezier aan heb beleefd. Ik zal de geur en het resultaat heel erg missen.

IMG_0325

Elvive, nog steeds een lijn van L’Oréal waar ik heel tevreden mee ben. Je kan niet misgrijpen, ze zijn gewoon altijd goed. De Nutri-Gloss Luminizer Hoogglans Shampoo is ook een favoriet inmiddels. Mijn dochter en ik hebben hier heel veel aan gehad, deze shampoo [en de conditioner] zijn bij ons zeer welkom en komen er zeker nog een keer. De Gliss Kur Hair Repair spray van Schwarzkopf is ook een vaste gast hier thuis. Het werkt, het is gemakkelijk, rukt lekker en is zuinig. Hier staat ook altijd een back-up van klaar. Dan nog een Weleda douchemelk, de Citrus Verfrissingsdouche. Deze vind ik van de twee het lekkerst ruiken, deze was ook als eerste op. Ik zal de review snel plaatsen, ook als ik de foto’s niet op orde krijg, ze zijn echt heel erg lekker. Dan een domper qua verpakking, de Dr Van Der Hoog Hypo Sensitive Reinigingslotion. De dop draait door, waardoor het afbreekt en daarna niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben dit inmiddels twee keer aan de hand gehad met de lotion en twee keer met de milk. De liefde is over, ik koop deze producten niet meer in deze verpakking… OUT!

IMG_0324

Dan La Roche-Posay Serozinc en Effaclar, de vervangende producten staan er alweer, later meer. Deze zijn wel zo goed, ik heb hier veel over te vertellen. En dan twee redders in nood van Kérastase. Deze twee magistrale producten hebben mijn haren heel veel goed gedaan, deze blijven zeker welkom in huize WojisOnBeauty.

Update: Premier Thérapiste | Résistance – Thérapiste Revolutie Conditioner van Kérastase

IMG_0323

En dan is het bakje leeg, geen flesjes of potjes meer, op naar de volgende opgemaakt. De lege verpakkingen worden allemaal persoonlijk door mijn ingeleverd in de plastic-container en de verpakking van Lush lever ik de volgende keer in bij Lush.

Xo,

Wojis

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top