Beauty Beauty Favorites Fun Nieuw/New

SeeBuyTry: Refresher Shower Jelly van Lush

Yes, nog meer jelly in tha house! Refresher Shower Jelly van Lush is goed in de smaak gevallen hier @wojisonbeauty HQ. Misschien ben je wel al bekend met shower jelly,  misschien ook niet, hoe dan ook is dit wel een product wat je wilt proberen, al is het alleen om de geur. Lush heeft enorm de spijker op de kop geslagen met de Refresher, dit is wat mij betreft een must have deze zomer, je wilt dit niet missen. Bestel ‘m, haal ‘m of laat iemand er eentje halen en vergeet niet nog iets met citroen in huis te halen. Misschien bijpassende body spray, bodylotion of bodycream. Deze sprankelende sensatie moet je jezelf niet willen ontnemen, tenzij je een echt een hekel hebt aan alles citroen.

IMG_9134

Wat kan ik zeggen, Refresher is geel, glibberig, super fris en heeft een shimmertje, welke je trouwens niet op de huid ziet, het shimmertje maakt het extra koel om mee te douchen. Zo zacht als deze jelly aanvoelt, zo zacht wordt mijn huid, daar zorgt het zeewier-extract voor, zeewier FTW! Citroen en nog meer citroen, maar dan niet op een synthetische of overheersende manier, op de verse citroenlimonade manier. De Refresher Shower Jelly van Lush is ravissant naast uitermate verfrissend, echt zomer in een potje voor mij.

IMG_8802

Zelf vind ik alle jellies die ik tot nu toe heb gebruikt super lekker, Sweetie Pie is bijvoorbeeld veel zoeter en intenser van geur, maar zo zacht en zo hemels. Snowman, een limited edition, was ook zoet, maar wat exotischer qua geur. En dan Whoosh, deze is ook super fris, maar dan op een pepermuntige manier. Nou, dat lijkt mij helemaal duidelijk, of niet? Kortom, Refresher is niet te vergelijken met de geuren die ik hierboven heb genoemd, maar de werking wel, zo zacht voor de huid en zo enerverend voor de rest van de zintuigen.

IMG_8801

Deze kleine krachtpatser komt ook in een potje met draaidop, wat eigenlijk heel erg handig is. De jelly is nogal ondeugend, deze wil door de badmaker dansen en niet in jouw handen blijven zitten. Wees er wel een beetje voorzichtig mee, als de jelly vaak genoeg valt, komen er scheuren in waardoor de jellies sneller op gaan. Verder is het geheel onhandig en niet hanteerbaar, het is een zeer blubberig en flubberig goedje, wat het alleen maar leuker maakt onder de douche. En vergeet niet jouw jelly eens in de koelkast of vriezer te bewaren, dat geeft een extra fris gevoel ‘s morgens.

IMG_8800

Als het zou moeten zou ik prima de rest van mijn leven alleen nog maar douchen met  Refresher Shower Jelly, zo lekker vind ik het. Dat zegt toch wel genoeg?

De Refresher Shower Jelly van Lush is te koop in alle winkels en te bestellen via de Lush webwinkel. Ik ga er zeker zo snel mogelijk weer eentje halen, dan neem ik ook meteen Whoosh weer mee, zo lekker! Lush, maak maar gewoon nog meer jellies en breng alle oudjes maar weer terug, ik vind ze super.

Zeep, gel, cream, smoothie, milk of jelly? Of allemaal?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Refresher Shower Jelly van Lush

  1. Ik ben zelf niet zo’n Lush liefhebster. Echter vind het wel mooi om naar te kijken, vooral de filmpjes die er gepost worden van bruisende goedjes.
    Dit ziet er ook weer leuk uit.

    1. Dat kan ik mij voorstellen, het is allemaal zeer geurend en qua gebruik niet altijd even handig. Ik vind ook zeker niet alles lekker, maar de jellies zijn geweldig! De bruisende badbombs zijn inderdaad heel gaaf, ziet er altijd heel mooi uit. De Comforter is mijn favoriet, die ruikt zo goddelijk, maar ook dat is weer heel persoonlijk, niet voor iedereen inderdaad. Ik vind het ook heel leuk om Lush cadeau te geven, het staat zo leuk.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top