Beauty Favorites BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: YuZu & CoCoa Shower Cream by Lush

YuZu & Cocoa Shower Cream by Lush is amazing! Deze kocht ik onlangs in Amsterdam, wat een lekker geurtje en wat een super shower cream om mee wakker te worden. Misschien denk jij nu; Duh… dat wist ik al en ben ik een beetje late tot the party, maar wat een super geurtje weer van Lush. YuZu & CoCoa maakt het weer helemaal goed met met na mijn teleurstellende eerste ontmoeting met The Comforter Shower Cream. Ik vertel je vandaag in het kort waarom in vind dat jij deze de volgende keer als je bij Lush bent zeker moet meenemen. YuZu & CoCoa Shower Cream by Lush hoort gewoon op jouw wish list. 

IMG_0391

Tonka [vanille], kokos en yuzu [citrus] blijken een perfecte combinatie en de kleur maakt het een tropische vakantie in een flesje voor mij. Echt verrukkelijk, perfect om de dag mee te beginnen, ik geniet.

IMG_0251

De Yuzu & CoCoa komt in een standaard flesje en is ook in drie maten te krijgen. De 100g, 250g en 500g. Ik zelf vind de kleine flesje heel makkelijk, omdat ze niet al teveel ruimte innemen in de badkamer. Ik maak mij niet druk om de houdbaarheidsdatums, kleine flesjes gaan vrij snel op.

IMG_0249

De YuZu & CoCoa Shower Cream schuimt wat minder een een gel, ik vind het geen probleem, je kunt deze cream prima romig schuimen, voor mij genoeg in ieder geval. Heerlijk zacht om mee te douchen en mijn huid voelt na het douchen ook lekker zacht.

IMG_0250

Ik was zo teleurgesteld met de Comforter van Lush en ik ben zo blij met YuZu & CoCoa. Je ziet maar weer hoe belangrijk het is om de tijd te nemen en het te testen in de winkel en niet alleen af te gaan op de geur uit de fles.

SeeBuyTry: The Comforter Shower Cream van Lush

IMG_0252

De YuZu & CoCoa Shower Cream zit vol met heerlijke geuren en verzorgende oliën, zo vol dat ik er helemaal verliefd op ben. Yuzu CoCoa komt in drie maten 100g € 8,50, 250g € 16,95 en 500g € 27,95 en is te koop bij alle Lush winkels, counters en natuurlijk in de Lush WebWinkel.

Zo tropsich als een eiland, zo zoet en fris als een sinaasappel en zo zacht als kokosolie op de huid, true summer love.

Waar kies jij voor, YuZu & CoCoa of Comforter?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top