Beauty Beauty Favorites Ods & Ends

Opgemaakt & IN or OUT | April, lekkers waar je meer van wil

April bracht het einde aan veel fijne producten, die weer plaats maken voor nieuwe. Vandaag laat ik je zien wat hier in april allemaal is opgemaakt en welke wij weer kunnen en wederom zullen waarderen. Het is veel haar, maar ook wat voor the body. Korter dan kort deze keer, alles is al eens voorbij gekomen geloof ik. Here we go…  

IMG_9294

Daar liggen ze dan allemaal, in het ‘opgemaakt’-mandje, lege flessen zijn eigenlijk altijd wel mooi, volle nog mooier. Vandaag veel voor haar, heel erg veel. Laat ik snel beginnen, we hebben een hoop te doen.

IMG_9208

Haar maar eens in het zonnetje zetten, ik begin met Joico K-Pak Color Therapy Shampoo & Conditioner. Heel erg jammer dat ze op zijn, dit duo heeft mijn haren echt goed gedaan en ze ruiken allebei ontzettend lekker. Bij mijn volgende haar-investering zal ik zeker aan deze twee liefjes denken. IN wat mij betreft, heel erg IN.

Een kleine krachtpatser die mijn hart heeft veroverd is de Guhl Langdurige Volume Shampoo, een heerlijke shampoo zoals je van Guhl wel gewend bent. Maar deze is bijzonder, bijzonder lekker en werkt bijzonder goed op mijn haren. De geur van lotus is onmiskenbaar en zo ontzetten fijn, maar het is de werking die mij heel blij maakt. Fijn en futloos verdwijnt werkelijk waar, super goedje dit en ik ga hier zeker een full size van scoren binnenkort. INnig verliefd op deze shampoo.

Elvive van L’Oréal wie kent deze lijn niet? Vandaag de altijd geweldige en betrouwbare Re-Nutrition Ontwarrende Crèmespoeling. Deze koop ik vaak en deze heeft mij nog mijn dochter ooit teleurgesteld en dag zegt wat. Daarnaast is ook de Nutri-Gloss Luminizer Hoogglans Crèmespoeling opgegaan. Deze ruikt wat mij betreft iets minder lekker, maar werkt heel goed, zeker bij mijn dochter. De werking van beide is goed, maar ik vind zelf de Re-Nutrition beter voor mijn haren. Mijn haar is dan zachter, voller en voelt gewoon net wat  beter aan overall. Maar alle twee een dikke IN hoor.

IMG_9206

Dan nog wat haren, maar dan die van de wimpers en wenkbrauwen. Zoals voorspeld alle producten van BioMed op, ik begin met de serums. Tja, je weet het, ik ben er heel tevreden over en zou deze zeker nog een keer gebruiken. Het BEAUTIFUL BROW eyebrow enhancing serum heeft echt wonderen verricht voor mij. De serums en de decolleté crème zijn IN, ik wil heel graag meer BioMed producten proberen, zo enthousiast ben ik over dit merk.

IMG_9207

Van haar gaan wij daar lichaam, drie prachtige producten voor onder de douche, waarvan twee enorme grote favorieten. Ik begin met de Fa Magic Oil Pink Jasmine Shower Gel, een super geurend goedje met een heerlijke warme rozen geur. Wij hebben hier allemaal super van genoten, als is het alleen om de geur. Ik zou deze ook zeker nog een keer kopen, IN.

Onze lieveling, Rituals Laughing Buddha Fortune Oil & Touch, is ook weer op… ik ga er niet eens meer iets over zeggen, jullie weten het wel, INmiddels!

Dan één van onze nieuwste ontdekkingen voor onder de douche, de The Honeycomb Secret Shower Gel van TreacleMoon™. Wat een winnaar, mijn man is hier helemaal verliefd op, de geur is super lekker. Uiteraard ook weer net zo zacht, al dan niet zachter als dat mogelijk is, als alle andere TreacleMoon™ Shower Gels. IN, sterker nog, deze staat alweer en is al voor 1/3 op.

IMG_9205

Wij hebben van al deze schatten genoten, ik ben benieuwd welke er volgende maand in het mandje terecht komen. Er lopen genoeg producten op hun laatste loodjes. Het is ook wel weer tijd om een post te maken van producten die ik elke keer weer in de kast zet of aan de kant schuif, duds… ook belangrijk. Morgen mijn favorieten van april, als het lukt, mijn InternetVerbinding doet weer/nog steeds raar.

X-je er op,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top