Beauty

A week in the life of | Passion Fruit & Chocolate Pumps

Chill weekje heb ik achter de rug, ook wel eens lekker zeg. De boel de boel en helemaal gefocust op mijn doelstellingen, dan gaat alles chill en krijg ik het meeste gedaan. Zo ben ik weer helemaal bij met de was, had ik genoeg tijd om lekker te koken, kon ik met gemak mijn huishouden doen en had ik genoeg tijd om te bloggen. Ik heb zelfs nog tijd gevonden om te lezen. Soms is de enige oplossing iets anders dan gewoon is, de Passion Fruit en soms moet je je gewoon laten verrassen, de Chocolate Pumps. Het was mij en genoegen week 16, kusje!

IMG_9161

Passion Fruit & Chocolate Pumps, daar kan je van alles bij verzinnen, maar het is echt letterlijk, de week van de passievrucht en chocolade pumps. Ik vertel je alles over mijn week, the food en mijn smoothie update.

Maandag

IMG_9089

Een goed begin van de week, een heerlijke hartige taart met kalkoen en lekker veel salade. Er was nog een puntje over om mee te nemen naar mijn werk, lekker een bakje sla en hopla snelle overheerlijke maaltijd.

IMG_9090

Tijd om te sporten, ik had mijn nieuwe kleding en schoenen aan, de schoenen was ik in eerste instantie niet zo tevreden over, ze zaten zo gek. Ik moest duidelijk erg wennen aan vederlicht schoeisel. Fijn hoor zo weinig gewicht aan de voetjes, gelukkig maar, ze hebben al een paar kilometer gemaakt.

Dinsdag

IMG_9092

Maandag stond er chilli op het menu, deze keer op een tortilla. Ik vind het heerlijke met tomaat, sla of spinazie en wat yoghurt met knoflook. Ik had nog wat Italiaanse kaas over, die smaakte heel erg goed bij de bonen. En natuurlijk weer aangemaakt met een stuk donkere chocolade en een flinke schep cacaopoeder.

IMG_9093

Na het eten genoten wij van een kopje koffie en een After Eight. Dat was heel lang geleden, maar het was perfect na de bonenschotel. En toch blijft ik het associëren met tandpasta, altijd al gedaan, als kind ook.

Woensdag

IMG_9095

Ik heb eindelijk de perfecte amandelmelk gevonden om een schuimende cappuccino te kunnen maken. Alle andere merken geven geen schuim, ook lekker, maar dit is lekkerder.

IMG_9105

Ergens ‘s morgens had ik 10 minuten over, ik besloot mijn auto af te spuiten. Was redelijk gelukt, niet helemaal, het chroom is niet mooi schoon geworden. Het wordt toch het mooiste als je het gewoon zelf doet met een tuinslang en een emmer met sop. Maar daar vind ik het nog veel te koud voor.

IMG_9097

Mijn tulpen haal ik graag bij mijn favoriete lokale kweker. Deze prachtige tulpen blijven bijna twee weken staan, zijn prachtig van kwaliteit en hebben altijd intense kleuren. Ik haal genoeg om het hele huis te vullen met kleur, deze week deze hele mooie donkere tulpen. Zo donker dat wij ze meer bordeaux vinden dan roze. De keuken en de woonkamer fleuren helemaal op, wat zijn het toch heerlijke bloemen.

IMG_9099

Na een drukke ochtend is het tijd voor een smoothie, deze keer op basis van spinazie en frambozen. Heel erg lekker, al vind ik de structuur van appel nog steeds zo zo. Ik denk dat ik de volgende keer weer een banaan ga gebruiken. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik de appels het beste kan inzetten, voor nu eet ik ze gewoon nog steeds maar uit het handje.

IMG_9110

De I ❤️ Make-up paletten zijn weer verkrijgbaar bij Kruidvat. Deze heb ik voor mijn liefste kind meegenomen. Misschien mag ik er wel een look mee maken en kan ik wat zeggen over de kwaliteit.  Ik koos voor Naked Chocolate, die vind ik goed passen bij mijn schat, maar Pink Fizz is ook erg mooi, volgens mij is dat de nieuwste. Voor nog geen acht euro kan jij ook zo’n cute pallette bezitten of weggeven, hoe leuk?!

IMG_9118

Aan de slag met make-up, hier had ik foto’s gemaakt voor een langverwachte review, mijn favoriete mascara, de Maximum Definition Volume Mascara van Essence.

IMG_9135

Roggenpannenkoeken met appel toe, echt heel lekker met een extra vleugje kaneel.

Donderdag

IMG_9137

Donderdag was het Secretaressedag en dit prachtige schoentje werd afgeleverd, is het niet schattig. Eén maatje groter en ik had het aan gekund. Mijn schoentje staat nog, ik heb er nog geen peep-toe van gemaakt, maar dat zal niet lang duren.

IMG_9138

Je kent het spreekwoord ‘verandering van spijs doet eten’ toch wel, nou zo werkt het hier thuis ook echt. Zelf vind ik dat ook echt zo, je moet veel variëren en zo af en toe weer eens wat anders proberen. Deze week viel deze eer aan de passievrucht, die had ik al een tijdje niet meer gebruikt. Heerlijk als tussendoortje [als je de pitten niet erg vindt] en perfect op zoetigheden, in yoghurt of als dressing.

IMG_9141

Een perfecte combinatie, gegrilde courgette met een dressing van passievrucht en zwarte peper.

Vrijdag

IMG_9145

Vrijdag een smoothie met spinazie, ananas en kokoswater, wat banaan en een beetje verse gember.

IMG_9146

Ging perfect bij mijn eieren.

IMG_9150

Voor de vrijdagavond had ik kipshoarma op het menu staan, hier meng ik de kruiden. De vijzel is voor de groene kruiden die ik niet gemalen in huis heb.

Zaterdag

IMG_9151

Voor de zestiende verjaardag van mijn buurjongen maakte ik weer eens een monchoutaart met kandijkoek boden en kersen on top. Erg lekker en heel goed voor de heupen.

IMG_9153

De appeltaart van de buurvrouw was gemaakt met minder suiker, ook heerlijke en ook zeker goed voor de heupen.

IMG_9154

Tot in de late uurtjes, een zestiende verjaardag moet goed gevierd worden.

Zondag

IMG_9158

Zondag was een heerlijke luie zondag, ik heb lekker in de zon gezeten, ik had nog even snel een was gedraaid en verder niet zo heel veel op de planning. Ik heb lekker een pan met gehaktballen in tomatensaus gemaakt, voor maandag vast. De saus en de ballen zijn de tweede dag gewoon veel lekkerder.

IMG_9159

Een choco momentje toe, ik heb nu al zin in aankomende week. Jullie ook allemaal een heerlijke choco week toegewenst en vergeet niet in de zon te zitten.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top