Beauty BeautyBucketList

SeeBuyTry by proxy: TreacleMoon™ Bath & Shower Gel The Honeycomb Secret

Het is weer eens een ‘by proxy’ in de SeeBuyTry, het gaat om een product wat ik via andermans handen in mijn bezit heb gekregen. Dit keer is het een we-doen-samen-een-cadeau-oeps-we-hebben-beiden-een-cadeau-gekocht-actie. Er bleven dus twee flessen TreacleMoon Bath & Shower Gel over en ik koos The Honeycomb Secret, want deze heb ik nog niet geprobeerd. Zo is dit bijna goudkleurige schatje in mijn bezit gekomen. Jij hebt deze waarschijnlijk al eens gekocht, deze ligt al enige tijd in de winkel. Dat mocht mijn pret niet drukken en ik vertel je vandaag in het kort hoe ik The Honeycomb Secret heb ervaren. 

IMG_8588

Honey, you’re as sweet as candy, as fudge to be exact! Dat is de geur precies! Het heeft even een paar dagen geduurd voordat ik het precies kon benoemen, maar het is fudge. Het is helemaal niet zo honing-ig, tot mijn grote vreugde. Fudge dus, het is caramel en toffee tegelijk, super zoet en fudge-ig. Ontzettend lekker qua geur, op dit moment mijn favoriet samen met de Dusted Cocoa Heaven ook van TreacleMoon. En als je ze alle twee hebt, doe ze eens door elkaar, je zult zien hoe ‘anders’ die combinatie is.

IMG_8550

We gaan verder, want The Honeycomb Secret is een geheimpje wat je echt wel door moet vertellen, Naast de overheerlijke ontspannende geur is er ook de zachtheid en de verzorgende werking die je gewend bent van TreacleMoon. Verder is de werkwijze hetzelfde, gewoon doen wat jij prettig vindt, maar op een vochtige huid aanbrengen, lekker inmasseren en afspoelen werkt het beste. Doe een lekkere klodder in bad en geniet van de weelderige geur en zachtheid van deze heerlijke badgel.

IMG_8549

De verpakking is helemaal super, zoals je al bent gewend, maar de gele kleur van The Honeycomb Secret maakt het wel een heel fris en zoet gebeuren onder de douche, I love it! Het is prachtig zo met het zwart en het straalt eigenlijk de geur al uit, zoet, maar niet mierzoet, meer heerlijk zoet. Ben jij meestal niet zo te porren voor producten met honing, dan is dit er wel eentje om te proberen, echt heel anders dan je gewend bent.

IMG_8554

Meer weet ik niet te vertellen, ik vind het een heerlijke geur en nog steeds fijne bad- en douchegel. Ook The Honeycomb Secret komt in een fles van 500 ml en kost € 4,95. Je kunt deze kopen bij de Albert Heijn winkels of bestellen via Albert. Niet duur voor de weelde en geursensatie die je krijgt, ik ben echt TreacleMoon fan.

Welke is jouw favoriete smaak [geur] en maak jij al TreacleMoon cocktails?

Xo,

Wojis

5 thoughts on “SeeBuyTry by proxy: TreacleMoon™ Bath & Shower Gel The Honeycomb Secret

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top