Beauty Beauty Favorites Nieuw/New WojisOnBeauty.com

Review | Joico K-Pak Color Therapy Shampoo & Conditioner

Vandaag mag ik jullie voorstellen aan de beste vrienden van mijn haar, haar van mij dus, van mijn haar. Het is een duo; Joico K-Pak Color Therapy Shampoo & Conditioner. Zoals je wellicht weet was ik helemaal niet tevreden met mijn haar, ik had het een beetje verwaarloosd, meer op haar donder gegeven en dus chop en kort. En ik had plechtig beloofd dat niet weer te doen en ja hoor, even later… chop chop, the big chop en weer kort. Eerlijk gezegd was ik redelijk ten eind raad en zat ik letterlijk en figuurlijk met mijn handen in het haar. Gelukkig heb ik met intensieve verzorging en heel wat olie-treatments mijn haar en hoofdhuid weer in conditie gekregen, maar ik was er nog niet helemaal. Ik kan nu gelukkig met een lach op mijn gezicht zeggen dat ik er ben, ik heb het en/of haar gevonden!

IMG_8881

Enige tijd gelden kwam er een email binnen, met de vraag of ik eens wat producten wilde testen en er een stukje over wilde schrijven voor mijn blog. Natuurlijk en tot mijn genoegen ging het om de Joico K-Pak Color Therapy Shampoo & Conditioner. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om kleur te behouden en het haar te herstellen. In de spreekwoordelijke roos, niet die op je hoofd, ik kleur mijn haren en ik had nog wel wat te herstellen. De conditioner is ook speciaal voor gekleurd haar, deze hydrateert, herstelt en beschermt het haar zodat het sterker is. Alles wat ik nodig heb, maar hoe gaat het werken, doe ik hier goed aan… ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, dus ben ik helemaal neutraal in gegaan. Geen vooronderzoek, helemaal niks, totaal vertrouwen in de K-Pak en de BarberStore.

IMG_8814

Oh en wat ben ik blij dat ik dat mailtje kreeg en deze prachtige producten! De Color Therapy Shampoo zorgt voor een milde reiniging van mijn haren en hoofdhuid, geen kriebel, geen droge huid en geen statisch haar. De glans van mijn haren is wonderschoon en het voelt super gezond aan. En weet je wat helemaal te gek is, na het wassen van mijn haren zit het gewoon goed, geen gel, wax, mousse… helemaal niks is nodig als ik het niet wil. Hooguit een beetje olie op de punten [better safe then sorry] en klaar. En de geur, jongens wat een verwennerij, het is de meest fantastisch geurende shampoo, heel uniek, totaal anders dan anders en helemaal niet sterk of heftig.

Joico K-Pak Color Therapy Shampoo breng je aan op nat haar uiteraard, even goed inmasseren en daarna grondig uitspoelen. Je kunt met een enkele-poo toe, maar het werkt ook prima met een dubble-poo. Hoe dan ook, ik geniet, ik geniet van de ervaring onder de douche, van de super conditie van haar en hoofdhuid en van mijn heerlijk zittende en fantastisch glanzende lokken.

Dan de speciale K-Pak conditioner, welke echt wonderbaarlijk fijn is. Totaal geen verzwaring van mijn haren, geen glibberig en glad gevoel, geen vreemde geur, of irritatie aan het hoofd. Mijn haren voelen echt super goed en glad en in combinatie met de shampoo is mijn haarkleur echt langer levendig en glanzend. De geur van de conditioner is ook heerlijk, zo zacht en bijzonder, het is niet uit te leggen. Het enige wat ik kan zeggen is dat het heel uniek is en heel aangenaam.

Joico K-Pak Color Therapy Conditioner breng je aan op schoon en vochtig haar. Uiteraard gewassen met K-Pak Color Therapy Shampoo, voor het allerbeste resultaat. Laat de conditioner lekker inwerken, ik zelf geef een conditioner minimaal een minuut, maar liever twee of langer. Daarna spoel ik het product grondig uit. Je zult versteld staan hoe mooi je haar opdroogt aan de lucht, zonder enige poespas zit het al goed. Ik sta elke dag weer versteld van het natuurlijke volume en lift.

Inmiddels gebruik ik deze producten nu ruim drie weken en ik kan zeggen dat ik zeer, maar dan ook zeer tevreden ben. Ook zijn de producten erg zuinig valt mij op, vooral de conditioner is ontzettend zuinig, ik kan toe met echt een heel klein beetje. Geen klachten van mijn kant en mijn haar is happy. Je kunt deze producten online bestellen in de webshop van de BarberStore. De shampoo kost € 18,95 voor een fles van 300 ml en de conditioner is € 19,95 voor een fles van 300 ml en beide zeker het geld waard.

Bedankt allemaal bij de BarberStore, ik ben heel blij dat ik kennis heb mogen maken met mijn haar-staande vrienden voor het leven; Joico K-Pak Color Therapy Shampoo & Conditioner.

Xo,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

3 thoughts on “Review | Joico K-Pak Color Therapy Shampoo & Conditioner

  1. Nice! Ik kende Joico wel al. Heb er in een grijs verleden ook producten van gebruikt.
    Waarom nu niet? Dat vraag ik mij ook af?
    Fijne review en nog vele happy hairdays toegewenst!

    1. Ja echt, het is magisch, mijn haar zit na het wassen meteen goed. Eindelijk weer… Super fijn merk, maar ook echt wel een leuke shop, ze hebben veel meer mooie merken en een uitgebreid assortiment aan producten. Win win win in dit geval. Fijn weekend Xo

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top