Beauty

Opgemaakt & IN or OUT | Januari start goed

Bijna heb ik de ‘Opgemaakt’ deze maand doorgeschoven naar de volgende maand. Ik dacht dat mijn mandje zo goed als leeg was. Het mandje zat vol, genoeg om te laten zien, dus start ik de eerste ‘In or Out’ van dit jaar meteen goed. Nog steeds veel Rituals in de mand, dat gaat ook maar door. Deze maand twee make-up producten en een miniatuur wondertje met pipet. Oh en nog een keer de DO2, ik overweeg ze per 10 te gaan bestellen. Kijk snel mee, er kleven uiteraard korte reviews aan de producten. 

IMG_8079

Laat ik maar meteen starten ook met de DO2 Crystal Spray Deo, er is er echt alweer eentje op. Nou weet je ook wel dat deze nog steeds IN is, omdat ik er weer eentje doorheen heb gespoten, maar weet je ook waarom? Ik neem het nog even met je door; deodorant met antibacteriële werking, intiem-spray en voetdeodorant. Ik gebruik mijn DO2 in de voetbalschoenen, alle sneakers en natuurlijk voor mijn eigen persoonlijke hygiëne. Sinds ik geen sokken meer draag gebruik ik uiteraard iedere dag DO2 en misschien wel iets meer dan anders. Ook ben ik heel secuur tussen mijn tenen gaan sprayen, om eventuele schimmel te voorkomen… better safe than sorry in dit geval. Zodoende is dit flesje niet meer weg te denken uit mijn leven.

IMG_8077

En voor wie het volgende product nog niet heeft geprobeerd, doen! Het is de Secret Invisible Solid deodorant, deze keer in Powder Fresh. Mijn echtgenoot gebruikt alleen nog maar deze deodorant, zijn huid reageert er helemaal niet slecht op. Van alle andere deo krijgt hij uiteindelijk jeuk en vaak eczeem. Het is ook wel een fantastische deo, mocht je er niks van weten, klik op de link hierboven en ga over tot jouw eerste bestelling.

Dan neem ik mijn make-up-jes even met je door, een mascara en een BB Cream. De mascara is van Revlon, de Photoready 3D Volume. Eentje die ik wel eens gebruikte voor mijn onderste wimpers, mooi kwastje en fijn resultaat zonder plakken. Toen ik deze weer eens tevoorschijn haalde bleek de 3D Volume mascara geheel ingedroogd. De Revlon mascara krijgt mij een OUT en niet om het indrogen. Het is puur omdat de Essence Maximum Lenghth Volume Mascara beter is. Deze zit mooier, werkt prettiger, is bij mijn lokale Kruidvat te koop en kost nog geen drie euro. De BB Cream is er eentje van Skin79, de Diamond Luminous Pearl Beblesh Balm. Deze gebruikte ik zo heel af en toe om mee te nemen en alleen nog als highlighter. Het mini tubetje leek onuitputtelijk, maar bleek toch leeg een week of twee geleden. Deze zal ik alleen niet snel weer kopen, er zijn mooiere vloeibare producten met een fijnere en mooiere shimmer. Om die reden voor mij een OUT.

Nog een sample, ook deze leek even onuitputtelijk en zonder bodem, helaas was dit niet het geval. Totaal verrast en heel erg tevreden heb ik met veel plezier gebruik gemaakt van de Precious Serum Immortelle van L’Occitane. Een serum wat een anti-aging werking heeft, gebaseerd op de Immortelle een bloem die niet verwelkt, zelfs niet na het plukken. Dit serum heeft een zeer lichte textuur en voelt als fluweel op de huid. Heerlijk om te gebruiken en ik zag echt wel voordelen bij het gebruik. Ik kan niet zeggen dat ik rimpels heb verminderd, maar mijn huid was mooi glad en wat voller. IN als je het mij vraagt, ik wil wel eens een full size proberen. Deze staat al op de wishlist.

Dan vier producten voor onder de douche, waarvan drie stuks van Rituals. Het blijven heerlijke producten en wij genieten er allemaal zo van. Ik begin even met de Nivea Happy Time Shower Cream, een douche cream die heerlijk ruikt. Kijk, ik kan het smeren niet overslaan, meer de cream textuur geeft wel een extra fijne dimensie aan dit product. Je raakt verslaafd aan de geur van Oranjebloesem, als je dat al niet was. En dan gaan we door naar mijn liefde, hemelse Sakura Spring Shower Oil. Er is weer een flesje op, zo lekker en zo verslavend. Nog een olie van Rituals, mijn ultieme liefde de Fortune Oil. Hier kan ik nog steeds geen genoeg van krijgen, zo ook niet van de Happy Buddha foaming shower gel. Ik blijf deze Rituals producten elke keer weer aanschaffen, ik vind ze echt heel erg lekker. De Nivea Happy Time Shower Cream ook, die ruikt ook gewoon heel fijn. Dus de douche-producten zijn allemaal IN.

Zo, het mandje is leeg, ik ben klaar en nu op naar de favorieten van januari. Zie je snel!

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top