Beauty Fashion Food is Good Nieuw/New

A week in the life of | Snotverdorie

Snotverdorie afgelopen week en niet normale snot, maar een versie die ik nog niet ken en verder ook niet meer wens te kennen. Het zit vast, muurvast, al vanaf vorige week woensdag geloof ik. En in plaats van beter worden, ging het bergafwaarts met mijn neus. Eerst opwaarts naar mijn hoofd, daarna naar mijn keel en vanaf donderdagavond was het… nou gewoon snotverdorie. Een week vol hoesten, snuiten, sprayen, smeren en vooral rusten, het enige wat echt helpt. Naast ziek zijn deed ik nog wel wat, wel zo min mogelijk, maar wel wat. Ik houd niet zo van ziek zijn, ik ontken het altijd keihard, tot ik er letterlijk bij neerval. Ik neem de week door in foto’s en de sluiting van de maand komt er zo snel mogelijk aan.

IMG_8065

Maandag

IMG_8002

Maandag heb ik een recept gemaakt wat eigenlijk met aardappeltjes hoort [naar origineel recept dan], een recept van 24 Kitchen, wat zeer hoog werd aangeschreven door mijn zeer gewaardeerde collega Ellen. Bij haar thuis eten ze het allemaal en dat wil wat zeggen in een gezin van vijf personen. Kip Orloff, maar dan met pasta en met een stuk minder broccoli. Geserveerd met komkommer en tomaatjes. Ondanks de broccoli en kastanje champignons is er super gesmuld. Voor herhaling vatbaar luidde het in koor en dat wil ook wat zeggen.. wij eten al jaren geen broccoli meer.

IMG_8004

Deze producten zijn onderdeel van mijn nieuwe skincare routine, waar ik later uiteraard meer over ga vertellen. Maar check de tinten blauw, je weet, blauw houdt van jou. Zeer relaxing and beach, ik houd hiervan.

Dinsdag

IMG_8008

Dinsdag werden deze stoere grijze kicks goedgekeurd door mijn kleine grote vriend. Ze lopen super lekker mamma, maar de volgende keer wil ik echt blauwe sneakers. Zie je wel, blauw houdt echt van jou.

Woensdag

IMG_8016

Na het boodschappen doen beginnen aan de pizzabodem, het deeg moet minimaal tien minuten gekeend worden en voor het ophalen van de kids wat het enige moment dat ik kon kneden.

IMG_8018

Een trein van schoeisel, dit soort treinstellen sieren het hele huis.

IMG_8019

Twee soorten pizza, kleintje tonijn met rode ui, kapertjes en natuurlijk ansjovis. En een grote mega pizza met rode saus en alles wat de Co. lekker vinden.

Donderdag

IMG_8033

Zelf eet ik het nooit, maar de Co. is er dol op.

IMG_8034 (1)

De voorbereidingen voor mijn review van mijn nieuwe lipstick van Clarins. Soms lukt het gewoon niet en soms gaat het vanzelf. En hoe goed gaat blauw met deze kleur lipstick, *ping* ik heb nog wel iets heel leuks in blauw… ik kan niet wachten tot de lente.

Vrijdag

IMG_8037

Een experiment met mijn koffie, wat ik nog niet heb kunnen voortzetten. Als ik ziek ben drink ik niet veel koffie, maar liters thee. Het is een soort koffie verkeerd, maar dan anders. Je hoort!

IMG_8039

Vrijdag studiedag.

IMG_8046

Mijn kleine man kwam mamma instoppen en liet zijn favoriete dino zien.

Zaterdag

IMG_8052

De basis van een fantastiche pan vol suddervlees met een killer jus.

IMG_8064

Tadadadada, niet blauw dus. Ik heb het echt geprobeerd, maar ik heb het gewoon niet kunnen vinden. Of niet de juiste maat, of te breed, of gewoon niet de correcte kleur blauw … dan ga ik natuurlijk voor rood.

Zondag

IMG_8057

Ik had natuurlijk rustig aan moeten doen, maar ik was het rusten zat. Klaar voor verjaardag en aansluitend een avondje uit. Ze is nog altijd schitterend vindt je niet, mijn Cocoa. Outfit posts komen er ook wel wat meer aan, zodra de zon weer doorkomt.

IMG_8059

Al met al hebben wij heerlijk gegeten en dat op loopafstand. De volgende afspraak staat al in de agenda, Amsterdam baby. Ik heb al stiekem gekeken wat voor leuks we kunnen doen en het restaurant is al uitgekozen. Zo komen wij de winter wel door.

Deze week begint stroef, mijn hoofd staat op ontploffen [letterlijk en figuurlijk], maar ondanks stroef proest ik mijzelf en iedereen een fantastische week toe. En ik kan niet wachten om mijn rode Adidas Originals Superstars te dragen, the little things that make me happy.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top