Beauty Beauty Favorites

Opgemaakt & IN or OUT December 2015 | Tranen met tuiten schreien

Wat mij betreft loop ik in, wat zeggen jullie, loop ik IN of loop ik OUT? De verbinding laat nog steeds te wensen over, het InterNet is niet meer wat het ooit geweest is! Maar ik modder door, al moet ik via mijn GSM verbinden, ik ga door. Wat later dan dat wij gewend zijn de opgemaakte shizzle dizzle. Het is niet echt alles, er is weer wat “per ongeluk” in de vuilnis beland, want ze weten bij mij thuis niet dat ik alle “opgemaakt” bewaar. Wat doucheschuim en wat haarproducten geloof ik. De producten die ik voornamelijk gebruik en waar ik zelf hoogstpersoonlijk het laatste beetje uit heb geknepen, zijn allemaal keurig in het mandje beland. Let’s roll…   

IMG_7592

Dat is niet helemaal waar, want ik heb wéér een leeg zakje van de Kruidvat Cotton Wattenschijfjes weggegooid… gaat vanzelf. Maar zoals je kan zien ligt er wel eentje in, onder het groene flesje van Clarins, achter de paarse Lady Speed Stick. Zoals je weet zweer ik bij de wattenproducten van Kruidvat, blijven favoriet en ze zijn zeer betaalbaar.

IMG_7596

Daar gaan we van links naar rechts en ik begin meteen met de tranen met tuiten, mijn overheerlijke hannah® Body Oil is op. Nu het zo koud en ik constant last heb van jeuk overal en opengesprongen handen. Kan wel janken zeg, maar niet getreurd, ik kan het gewoon weer bestellen. Duidelijk IN toch zeker, lees de review maar.

Een flesje Guhl Heerlijke Verzorging Perzik-olie shampoo, een product wat ik al ruim twintig jaar gebruik. Ik heb wel het idee dat de geur iets anders is dan ooit, iets minder synthetisch en zoet, maar verder een heerlijke en zeer zuinige shampoo. Wij gebruiken deze allemaal regelmatig, vooral mijn mannen zijn er gek op. IN zelfs na ruim twintig jaar.

En dan is het echt op, deze tube leek wel nooit leeg te gaan. Ik heb mij zelfs zorgen gemaakt om de houdbaarheid, maar nu is deze echt op, de Webecos Super soft peeling. Ondanks trouwe dienst komt deze er waarschijnlijk niet meer in, er zijn fijnere peelings voor dit geld en zeker producten die wat lekkerder ruiken. OUT ben ik bang.

De L’Oreal Elnett Satin mini hairspray laque is op, vrouw en kids gaan zo af en toe sneller door de lak heen dan een gemiddelde kapsalon. Mijn man zou willen dat hij het nodig had ;-). Ook dit is een oudje die ik al meer dan twintig jaar gebruik [mijn man ook btw], blijft ik ook gewoon doen. Heerlijke lak met een fijne geur en de spray is gewoonweg fantastisch. IN voor nog minimaal twintig jaar.

IMG_7597

Sommige producten gaan gewoon zo snel op, zeker nu mijn mini-me wat groter is een wat meer producten gaat gebruiken en proberen. Er is weer een Clinique High Impact Mascara mini opgegaan. Het lijkt wel gister dat ik er eentje in de opgemaakt had. IN voor deze kleine krachtpatser, ik vind ze zo fijn voor in mijn make-uptasje.

Dan een product wat dienst heeft gedaan in de keuken, de OPI AvoPlex High-Intensity Hand & Nail Cream. Een OUT ben ik bang, ik vond het te glibberig en voor die prijs koop ik liever een voordeliger product met dezelfde werking.

Een favoriet bij ons thuis, Lady Speed Stick. Deze keer is het de Dare To Wear Black die op is gegaan. Werkt net als alle andere Speed Stick heel goed, maar het clear protection gedeelte is niet helemaal waar. Dare to wear black, ik zou evengoed oppassen, als je teveel gebruikt zie je het echt wel. Maar uiteraard een IN vooralsnog, wij zijn nog steeds zeer tevreden.

IMG_7598

Zonder dat ik er erg in had pompte ik mijn laatste beetje Clarins Paris Ultra-Matte Rebalancing Lotion for Oily Skin. Dat is het nadeel van een niet transparante fles, je hebt geen idee hoeveel je nog hebt. Hij is op en ik vind het erg jammer, deze komt zeker nog eens in mijn la, IN voor deze trouwe vriend.

En soms heb je gewoon nog een beetje over van iets waarvan je dacht dat het op was. Zo had ik nog een klein stukje over van de Sunnyside Bubble Bar van Lush. Daar heb ik dubbel en bubble van genoten. IN want ik blijf dit een ontzettend lekkere bubble bar vinden en de glitters vind ik gewoon erg koel.

IMG_7599

De laatste drie producten alweer, met als eerste een voedingssupplement van De Tuinen. Ik gebruik al een tijdje l-lysine 1000 mg tabletten en ik wil niet meer zonder. Dit heb ik aangeraden gekregen van verschillende kanten en ik moet zeggen dat het lijkt te helpen. Sinds ik dagelijks dit supplement gebruik heb ik minder vaak een uitbraak van koortslip. Ook lijkt het de uitbraak die dan toch door komt te temperen. Hoe dan ook, het is op en ik geef het een dikke IN.

Nog een mini van L’Oreal, de Absolut Repair Lipidium Expert Instant Resurfacing Shampoo. Een mini die mijn dochter en ik hebben opgemaakt en waar ik niet zo heel tevreden mee ben, maar mijn dochter wel. Het voelde heel goed op haar haren, die van mij werden er een beetje slap van. Maar zoals je weet zijn mijn haren niet in top conditie, dus ik geef deze shampoo gebaseerd op het resultaat op mijn mini-me een IN.

De laatste van december is de Clinique face/body cream SPF 15. Het laatste beetje heb ik met hardlopen opgemaakt. Moest gebeuren, anders had ik het weggegooid, het is al meer dan een jaar open. Mijn man is hier nog steeds heel erg over te spreken en daarom een IN, een IN voor alle Clinique SPF producten die ik over de decennia heb gebruikt.

Dit waren ze dan weer, tot de volgende opgemaakt.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top