Beauty

hannah® Body Oil

De hannah® Body Oil heb ik inmiddels een paar maanden en gebruik deze vaak na het douchen, om eerlijk te zijn is vind ik de olie net iets fijner dan de Body Cream en het resultaat is echt geweldig.

IMG_5433 IMG_5436 IMG_5437

De formule van Body Oil heeft tevens Macadamia-olie als belangrijkste basis, in dit geval gecombineerd met Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een waardevolle verrijking. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière geoptimaliseerd. Linolzuur, het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in bijvoorbeeld olijfolie. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige antioxidant werking. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterkt en worden stressreacties in de huid voorkomen. Naast het voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering heeft Body Oil een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid, ter verlichting van eczeem en helpt tevens mee aan het herstel en genezingsproces van striae.

– bron: www.hannah.nl –

De olie trekt lekker snel in, ruikt zeer aangenaam en plakt helemaal niet na het aanbrengen. De olie beschermt en houdt mijn huid langer soepel en zacht dan de crème, en daarom gebruik ik deze graag ‘s avonds na het douchen of badderen. Het is echt een heerlijke olie die tevens geen hele zware geur afgeeft, maar een lichte aangename nootachtige geur. Dus zeer geschikt voor gebruik in de avond, ik wil niet altijd als geurzakje mijn bed in. De combinatie tussen de olie en de cream is echt een uitkomst als je huid droog, trekkerig en branderig is, zelfs nu het niet meer zo koud is gebruik ik het als combo en het is heerlijk.

Ook de olie is in twee formaten beschikbaar, een 100 ml. deze kost € 13,00 en de 500 ml. flacon kost € 42,-, te bestellen bij verschillende online leveranciers en hannah salons.

Mijn conclusie is dan ook dat ik deze olie zeker ga vervangen nadat mijn huidige op is, ik ben zeer content met de werking en de geur is vind ik elke keer nog heerlijk. Wat de prijs betreft ben ik ook positief, je betaald voor 100 ml. bijna net zoveel als voor een olie van The Body Shop en ik vind deze zeker beter. Ja de 500 ml. is misschien een hap uit je budget, maar dat is dan ook niet nodig als je gewoon de 100 ml. koopt.

Gebruik jij ook graag body olie en ben je al nieuwsgierig naar deze? 

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “hannah® Body Oil

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top