Beauty

Opgemaakt & IN or OUT November | My Young Humans like beauty products mucho!

Het begint mij inmiddels op te vallen dat de ‘Opgemaakt & IN or OUT’ producten al meer en meer worden. Dit komt natuurlijk door de Co. aka. mijn man en mini’s. Dit betekent dat de mini reviews in dit item ook duidelijk de mening van de Co. [zullen] bevatten. Zij zijn immers ook verbruikers van al dit lekkers. Er komen soms zelfs exclusief producten voorbij die de Co. gebruiken. Zo ook vandaag eentje en een product wat gekaapt is van mij en van de Co. is geworden. Op and away jongens.

IMG_6835

Er zijn weer genoeg Kruidvat Cotton Wattenschijfjes op gegaan, ik blijf er nog steeds bij, het zijn gewoon de beste. IN

De Rituals Hammam Delight Fresh Eucalyptus & Rosemary Foaming Shower Gel, zelf vind ik deze qua geur wat tegenvallen, niet fris genoeg. Toch is deze een IN waard, mijn kleien man is er gek van, die vind het heelrijk.

Ook de Sakura Spring Shower Oil van Rituals is een IN, de Co. is hier weg van en ik natuurlijk ook. Er staat gelukkig een nieuwe fles in de badkamer, de geur van Cherry Blossom is niet meer weg te denken hier in huis.

Mijn Oscar & Babette® Ecosojawas Geurkaars ‘Orange Happiness’ is op, heel erg jammer want deze is zo lekker. Ik vooral en de kinderen vinden de geur heerlijk, mijn man geniet er alleen van als de kaar niet aan staat. Ondanks het tegenstribbelen van mijn eega is het een IN. 

De eerste fles Origins Zero Oil Pore Rurefying Toner is op, de volgende is al in gebruik en ik denk zomaar dat er nog heel veel meer zullen volgen. IN.

hannah® Clearity Cream, een redder in nood waar een luchtje aanzit. Dubbel en dwars IN, geen twijfel over mogelijk.

Helaas is mijn Paula’s Choice Resist Body Oil Spray, ik en mijn mini man hebben hier heel veel baad bij gehad. Wat een geweldige body olie, ook voor de zeer droge en eczeem huid. Deze olie krijg van ons een IN. 

Toni&Guy Creative Extreme Hold Hairspray is helemaal op gegaan aan het voetbal-kapsel van mijn kleine vent. Die wil voor de wedstrijden gel en haarlak in, dan blijft het allemaal goed zitten en is zijn Justin Bieber hairdo helemaal perfect. Je weet nooit wie er langs de lijn staat te kijken. IN want hij werkt goed en ruikt heerlijk. 

Ook de CHI ENVIRO 54 Firm Hold Hair Spray is op, daar was ik niet zo blij mee, maar het was te laat. De kids hebben deze meester gemaakt, maar weet je, als je haar maar goed zit toch?! Deze krijgt van ons allemaal een IN, perfecte hold, super geur en de spray is heel precies.

Mijn Oriflame Sweden Eleo Shampoo with Rose and Argan Oil is ook gekaapt, mijn dochter heeft deze heel veel gebruikt en terecht! Geweldig product, jammer dat deze op is. IN. 

De Kruidvat Styling Gel Ultra Strong is van mijn kleine vent, ultra strong dacht ik, maar helaas bleek dat niet zo te zijn. Deze gel is op zijn best gel… de geur is wel heel lekker. Wij hebben deze gel enorm ondersteund met haarlak en wax. Een OUT ben ik bang, wij zijn niet onder de inruk.

IN, zoals altijd de DO2 Deo Crystal Spray!

Als enige fan van de Estée Lauder White Linen ben ik ook de enige die het jammer vind dat deze op is en deze krijgt dan ook een IN, want het is mijn blog en ik ben de bepaler!

Xo,

Wojis

One thought on “Opgemaakt & IN or OUT November | My Young Humans like beauty products mucho!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top