Beauty Fun LifeStyle Ods & Ends

Beauty Trade Special 2013 ‘focus op schoonheid’ beautybeurs @jaarbeurs Utrecht

Maandag ben ik met mijn vriendin Esther naar de Beauty Trade Special [beautybeurs] in Utrecht geweest. We zijn op ons gemak naar Utrecht gereden en hadden de rest van de dag, dus lekker geen haast. En dat is maar goed ook want het is drie hallen vol met beautyproducten, beauty heaven.

De Beauty Trade Special is dé vakbeurs voor de persoonlijke verzorgingsbranche, hier vind je een enorme hoeveelheid merken bij elkaar, die nieuwe collecties en innovaties tonen. Wie tref je dan zoal aan; Babor Cosmetics, Cenzaa, hannah, AHAVA, OPI, Make-Up Studio, Orly, Webecos, Bodhi en nog vele anderen. Zal ik wat laten zien van wat wij hebben bezocht en gekocht?!

Dit is bij de ingang, ik was zo blij dat ik er was en het uitzicht was eindeloos, wat een beurs en wat zag het er mooi uit. Blij en opgetogen liep ik voor de eerste keer de Beauty Trade Special op…

beaut beurs

Hier bij Webecos moesten we een hoop halen, hier heb ik ook mijn favoriet lotion gekocht, dat ruikt en voelt zo lekker, dit was de voornaamste reden van mijn bezoek aan de Beauty Trade.

beaut beurs

Bij OPI stonden we even stil wat een ontzettende mooie stand en daar bleef het bij, mooie stand en ontzettend niet gastvrij ontvangen. Sterker nog, we werden zo goed al geweerd bij de ingang en door de meneer die er stond en bijna weer naar buiten gegooid. Maar ik wilde en zou per se de Oz Great & Powerful collectie zien en dat heb ik dus gedaan. Ik ben doorgelopen en heb daar uitgebreid gekeken, de dame die daarna op ons af kwam lopen was wel heel vriendelijk en behulpzaam, maar we zijn snel weer gegaan, het was er helemaal niet gezellig. De collectie is wel heel erg mooi, deze stond er ook geweldig bij, mag gezegd worden, mooie stand OPI.

beaut beurs

Bij Payot hebben we nog even staan praten met een dame die vertelde dat je op de website op postcode kan zoeken en het dichtstbijzijnde verkooppunt kunt vinden. Interessant, ik ken Payot van lang geleden en ik was er altijd wel tevreden over, dus dat is wel weer heel leuk. De stand was heel mooi en heel open, zeer fijn om doorheen te lopen en we mochten overal gewoon aanzitten [was dus ook niet overal zo].

beaut beurs

Hier hing een stukje kunst, ik zou het helmaal niet erg vinden als dit bij mij thuis hing, wel een beetje zonde van de oogschaduw, maar wel heel mooi.

beaut beurs

Er was ook een prachtige display vol met gezichtsverzorging en lichaamsverzorging, het rook allemaal heerlijk, maar het viel me op dat het er erg chic uit ziet allemaal! Ik had nog een doucheproduct in mijn handen, maar SLS voor in de lijst, dus ik heb het laten staan [met moeite, check de verpakking].

beaut beurs

Deze pot is volgens mij 500 ml. of een liter zelfs, was zo mooi en groot, deed me een beetje denken aan de grote flessen Chanel die je wel eens ziet.

beaut beurs

Sans Soucis had ook een prachtige clean stand, met hele mooie displays langs de kanten, kijk hoe mooi die kleuren zijn. Ik heb niet veel kunnen bekijken, we waren op dat moment nog volop aan het zoeken naar wat we “moesten” kopen.

beaut beurs

Hier nog een full shot van de stand van Make-Up Studio, ik had het gevoel dat alles om deze stand was gebouwd. Het was een prachtige grote stand, vol met leuke dames en vol met mensen die kwamen kijken en kopen. Als ik het goed heb gehoord hadden ze bijna het hele assortiment mee naar de beurs, er waren zelfs dingen uitverkocht.

beaut beurs

De stand van hannah was ook heel erg mooi, open en uitnodigend. Ik ben er even op gelopen, ik wilde vragen naar een product wat erg goed zou helpen bij het genezen van een koortslip, maar waar ik de naam niet van wist en ik wilde vragen of ze ervaring hadden met die crème op koortslip. De dames waren zeer aardig en behulpzaam, ook al waren wij geen potentiële beurs klanten, erg gastvrij en zeer bereid ons te informeren. De dame die mij kwam vertellen dat het ging om Active Dry [onthoud het goed] bood zelfs aan om een folder te halen zodat ik erover zou kunnen lezen en niet meer zou vergeten wat het is. Dames van hannah, niet alleen een geweldige stand, maar een ontzettend aardige en gasvrije groep mensen, zoals het hoort, great job hannah!

beaut beurs

Om de hoek [geloof ik] liepen we tegen olaboo aan, een merk wat beauty verzorgt van binnenuit, er lagen geen folders en men stond koffie te drinken, dus we kregen ook geen informatie aangeboden, wel jammer, had er wel wat meer van willen weten. Zag er wel heel erg leuk en uitnodigend uit. Er wordt vast wel eens over geschreven ergens, dus dat wacht ik dan maar even af.

beaut beurs

Zo mooi!

beaut beurs

We hebben meer stands bezocht en gezien, alleen ik heb niet overal foto’s van genomen. Het was eigenlijk erg druk voor de maandag begreep ik, dat verklaart ook dat we niet overal goed bij konden om te kijken.

Op advies van mijn vriendin nam ik mijn trolley mee, die van Esther was nog een slag groter, maar geloof me als ik zeg dat we allebei best nog wel een grotere mee hadden kunnen nemen. Zo handig zo’n koffertje, je hebt een plek voor je jas en tas, maar ook voor de spullen die je koopt. Hieronder kan je zien dat we bepakt en bezakt de beurs weer uit zijn gelopen.

[Tip: bezoek je de Beauty Trade een keer, neem een trolley mee!]

beaut beurs

Een doos vol met rubber handschoentjes [rond de € 9,-] en een badsof haarbandje [rond de € 5,-] zoals bij de schoonheidsspecialist.

beaut beurs

En bij Webecos heb ik deze heerlijkheden gekocht, om te beginnen met de Blossom Lotion [rond de € 20,-]. Aloe cream mask en de Supersoft peeling [beide rond de € 12,-] en een nieuwe liefde de Azulen cleansing oil [rond € 10,-] een olie voor een milde maar zorgvuldige reiniging van de huid en het verwijderen van make-up. Het ruikt heerlijk en het voelt zo zacht en mild op de huid, ik ben zeer benieuwd.

beaut beurs

Ook kreeg ik nog wat zakjes met proefjes mee, ik ben zeer benieuwd, daar horen jullie snel meer van. En ik heb een masker-kwast meegenomen, dan is het net echt 😉

beaut beurs

Bij Make-Up Studio nam ik een groene en een oranje concealer mee [rond de € 8,50 per stuk], eentje voor rode plekjes en de andere voor donkere kringen, dus aan de slag deze week. Nog een mooi rood lippotlood [€ 6,-], wimperlijm [€ 4,50] en wimpers natuurlijk [€ 7,50].

beaut beurs

Ook liep ik nog tegen deze olie aan, Avocado, kan ik lekker gebruiken in mijn DIY cleanser en Buddy Butter Bars. We kregen er een klein flesje badolie bij, lief hé?!

beaut beurs

We liepen bij het naar buiten gaan nog langs de AHAVA stand, wat een plaatje ook en zo gezellig en open. Ik moest even kijken of ik iets kon kopen, maar helaas, maar ik mocht wel ruiken en proberen. Daar heb ik een product ontdekt wat ik zeker ga aanschaffen, een heerlijk zacht voedend product met een fantastische geur. Het is de Dry Oil Body Mist Body olie – de stress smelt weg met het delicate aroma van mandarijn en cederhout – het rook zo ontzettend lekker, maar daar vertel ik dan met de tijd wel over, ik moet het eerst gaan kopen. Wel mochten we nog een sample uitzoeken, ik heb de cream wash water lily uitgekozen omdat deze zo ontzettend lekker ruikt.

beaut beurs

Nou hier zie je het informatiepakket wat ik heb gekregen, waar veel zo niet alle producten van hannah in staan en wat ben ik hier blij mee. Ik ga hier eens lekker induiken en op mijn gemak wat meer kennis opdoen van dit merk, de Activ Dry ga ik ook zo snel mogelijk scoren, voor mijn koortslip en voor mijn ontstekingen. Ik ben zo onder de indruk van de vriendelijkheid van alle dames bij hannah, het is ook echt wat het merk uitstraalt. Goed om te zien dat het dan ook zo is bij mijn eerste ervaring. Lucky me kreeg ook nog samples mee van een body oil en een body cream, zo lief!

beaut beurs

Active Dry, uit de blauwe serie, niet vergeten dames! Ontstekingen en koortslip verdwijnen sneller en genezen mooier, ga ik dus ook uitgebreid testen zodra ik het heb gekocht.

beaut beurs

Medex is een merk wat wel bekend is binnen de schoonheidsbranche, mij geheel onbekend als ik eerlijk ben. Maar de stand viel op en een heel gek product, de Medes Roll Me Over, maar daar heb ik verder geen informatie van. Het is dus een roller met dunnen naalden, die over de huid wordt gerold en daarna wordt de huid ingesmeerd met actieve stoffen. Ik ga dit even uitzoeken en als het iets voor mij is, zal ik daar uitgebreid verslag over doen. Waarom weet ik niet, maar het intrigeerde mij, waarom weet ik niet, maar het spreekt me aan.

beaut beurs

Arabesque, ik had er nog nooit van gehoord maar de beelden spreken voor zichzelf vind ik, kijk maar mee.

beaut beurs

Prachtige kleuren, zo zacht en sterk tegelijk.

beaut beurs

Helemaal lente en zomer voor mij, mooi of niet?

beaut beurs

En dat was het voor even, genoeg wel denk ik en ja de beurs is zeker een aanrader als je eens de kans krijgt.

Zijn jullie wel eens naar de Beauty Trade Special geweest en was je net zo enthousiast als ik?

Toodles [gaap],

Wojis

10 thoughts on “Beauty Trade Special 2013 ‘focus op schoonheid’ beautybeurs @jaarbeurs Utrecht

  1. Ziet er leuk uit, maar als ik het goed begrijp mag je dus niet overal iets kopen? Terwijl je wel een uitnodiging hebt? Je hebt interessante producten geshopt. Ben beniewd naar de avocado olie en de azulen cleanser.

    1. Je kan niet overal iets kopen, daar waar verkocht wordt mag je uiteraard wel kopen. Waarom niet iedereen verkoopt weet ik niet, vast marketing strategie, verkopen is anders dan etaleren natuurlijk. Er waren een hoop stands waar je spullen kon kopen. Je kan kaarten kopen voor de beurs, aan de kassa ook volgens mij. Er zijn vast mensen die ze krijgen neem ik aan, van leveranciers bijvoorbeeld. Fijne weet ik er niet van, maar was gewoon erg leuk om eens mee te maken.

  2. Ik ga al jaren naar de beurs, de eerste keer geloof ik 7 jaar geleden. dus echt nieuw en spannend was het niet meer voor mij, maar het blijft leuk!

  3. De beurs is inderdaad superleuk! Ben er zelf twee jaar geleden geweest, toen heb ik make-overs gegeven in de stand een beautytijdschrift. Was superleuk, maar jammer dat ik toen zelf de beurs niet over kon.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top