Beauty BeautyBucketList Fashion Food is Good Fun LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends

A week in the life of | On the first day of Christmas my true love sent to me

De voorbereidingen zijn nog steeds in volle gang, de vakantie is bijna begonnen, de benodigdheden voor het kerstdiner zijn bijna allemaal in huis… kom maar op met de kerst. Al zit het kerstgevoel er al aardig in, de dagelijkse dingen gaan natuurlijk gewoon door. Ik zit nog niet helemaal in mijn Kerst-en-Nieuw-Bubble. Afgelopen week heb ik echt hele mooie en leuke foto’s gemaakt al zeg ik het zelf. Enorm mijn best op gedaan jommes! Een paar nieuwe lekkernijen, wat rood en roze en ik ben nog even de sale in gedoken bij de PriMark of all places. Mijn eerste TheBalm aankoop en mijn nieuwe M∙A∙C Cosmetics listick… On the first day of Christmas my true love sent to me…  

Maandag

IMG_7052

Eindelijk konden wij allemaal Von Teese bestellen, de lipstick van Dita Von Teese in samenwerking met M∙A∙C Cosmetics. Heb jij haar al gezien, ze is prachtig, ik heb een kort filmpje gemaakt, klik hier hier hier voor een prachtige lipstick.

Dinsdag

IMG_7059

Dinsdag heb ik deze heerlijke aardappels gemaakt, Hasselback patatoes. Deze manier van aardappels bakken is vernoemd naar het het restaurant Hasselbacken in Stockholm, waar deze aardappels voor het eerst werden geserveerd in 1940 ongeveer. Het is niet moeilijk, het heeft wat tijd nodig. Het recept is nog niet perfect, ik ga ermee bezig, ik wil ze serveren rond de feestdagen als bijgerecht.

IMG_7065

Ook kwam mijn ASOS bestelling binnen, met daarin natuurlijk mijn theBalm theManizer Sisters Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou [aka “the luminizers” palette].

Woensdag

IMG_7072

Sinds de [voetbal]winterstop heb ik gewoon net even meer tijd en woensdag nam ik het er een uurtje van, een uurtje voor mijzelf om te rommelen met make-up. Ik ben de laatste weken mijn samples aan het opmaken en zo ook deze van Embryolisse. Deze gebruik ik nu om mijn ogen mee te reinigen, erg fijn en mild spul. Doet wonderen ook voor de huid rond mijn ogen. Dat is  food for thought voor deze beautyaddict [ping].

IMG_7092

Uiteraard ging ik ook met deze schoonheden aan de slag. Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou, ze zijn echt heel mooi. Deze dames geven een prachtige highlight op het gezicht en de kleuren zijn heel mooi. Betty-Lou is vrij donder, maar ik gebruik haar gewoon, ik vind het effect heel natuurlijk ondanks de shimmer. Betty-Lou kan prima op de wangen en onder de jukbeenderen, maar gemodereerd, het is een felle tante. Vanaf het moment dat de dames op de foto staan ben ik zeer enthousiast aan het Manizer-en geweest.

IMG_7160

Een nieuwe ontdekkeing, de Conchiglioni Rigati no. 126, een zeer grote pasta schelp. Echt reuze kan ik je vertellen, maar wel erg leuk om te zien en zeer smakelijk.

IMG_7164

Ik heb een vegetarische saus gemaakt met courgette en room.

IMG_7166

Ik dacht ik probeer eens een ander merk keukenrol, maar dit is niet helemaal wat ik had verwacht. Het is mega groot en ik weet nog niet helemaal wat ik hiermee moet. Het is in ieder geval niet hetzelfde als mijn Maestro keukenrol. Niet elke nieuwe ontdekking is goed helaas.

IMG_7170

De kransjes hangen nu ook in de boom.

Donderdag

IMG_7168

Het kerstdiner op school en mijn kinderen namen het fruit mee. Gelukkig kwam er niet veel fruit mee terug, wel kwam er fruit weer omhoog. De kleine man had het laatste glaasje chocolademelk toch niet moeten nemen. Het jaarlijkse kerstdiner-vomeer-festijn is ook weer achter de rug. Wij zijn dol op tradities ?.

Vrijdag

IMG_7184

En dan komen de laatste knutsels binnen, deze kunnen mooi bij de boom. Zo cute dat puntje op de neus van de boom, zo lief. Het was wel ongeveer het leukste deel van die dag, wij hadden ‘s morgens een klein ongeluk thuis. Het is geen goed idee om met een elleboog in een LEGO-bouwerk te vallen. Dat doet heel erg pijn en de elleboog moet enorm gehecht.

Zaterdag

IMG_7209

Zaterdag verliep iets meer volgens planning, althans wat outfit, make-up en bloggen betreft. Bewapend tegen de kou stapte ik naar buiten en wat denk je, gewoon weer 13 graden. Maar ik heb mijn outfit stug aangehouden, ik vind het zo’n leuke combinatie. Mijn suède laarsjes gaan zo leuk bij mijn Marsala shizzle.

IMG_7212

Deze prachtige nagellak van OPI, Mauving To Manitoba, staat er ook zo leuk bij samen met mijn Apple Blossoms.

IMG_7225

Lightsaber-iseren van de keuken is begonnen ?.

IMG_7227

Dit zijn penne met verse wilde spinazie, room, spekjes en heel erg veel kaas. De enige manier waarop spinazie echt heel lekker is.

IMG_7230

Zaterdag was ik aan het spelen met Von Teese, ik maakte deze kerstlook. Een zeer donkergrijze smokey eye staat heel mooi bij Von Teese. Ik denk dat alles wel heel mooi staat met deze heerlijke lipstick.

IMG_7237

Het doosje is zo gaaf, haar gezicht staat er helemaal op. De vervorming is heel vreemd, maar oh zo mooi.

Zondag

IMG_7246

Deze zag ik liggen bij PriMark, het zijn onderbroeken, erg geestig.

IMG_7244

Mijn excuses voor de verschrikkelijke beige gloed, maar dat is de belichting bij PriMark. Ik vond dit shirt heel koel, maar ik heb het niet gekocht. Het had een te hoog pyjama gehalte,  jammer hoor, stond leuk bij de yellow sneakers.

IMG_7247

The Haul van vier dames en twee uurtjes *zucht*.

IMG_7265

Eenmaal thuis gekomen heb ik mijn spullen uitgepakt, ik had namelijk ook super leuke zuurstokken gevonden voor in de boom. Eenmaal hangende bemerkte iemand dat de Minions wel heel goed behangen zijn ?.

On the second day of Christmas my true love sent to me… dat zullen wij nog wel eens zien. Fijne aankomende week jommes.

Xo,

Wojis

3 thoughts on “A week in the life of | On the first day of Christmas my true love sent to me

  1. Wat een leuke foto’s weer.Het palette van the Balm is mooi! De full face foto van jou is echt prachtig, een echte schoonheid!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top