Beauty Fashion LifeStyle Looks Nieuw/New

Outfit & Look: My take on Pantone’s Marsala 18-1438 | 2.0 the Marsala Fedora

Getting in to the whole Marsala color craze, took me a while, but I got there [again]. Ik ben traag van start gegaan dit keer, niet eens omdat ik geen mooie kleur vind. Ik heb dit al een paar keer gedaan, ook met bordeaux en met wijnrood, al dat soort tinten. En omdat het een kleur is die mij altijd goed staat, was ik het dit keer voor de hele rage al helemaal zat. Het blijft een beetje een flauwe toestand. Niet op de lippen, op de lippen vind ik wijnrood altijd mooi en dan combineer ik het graag met een geheel zwart outfit. Maar goed, ik ben er weer en ik ben heel blij met mijn gehele nieuwe Marsala set. Ik heb een fedora gekocht bij mijn reeds Marsala accessoires en laat alles toch perfect passen bij mijn stokoude wijnorde  mantel. Check de look, hier combineer ik mijn Marsala met zwart!

IMG_6219

Het is zo dat ik al een hele mooie hoed gevonden had, maar die was echt heel duur en ik was niet van plan meer te betalen dan vijf tientjes. Toen zag ik deze beauty in de folder van de 3 Dwaze Dagen van de Bijenkorf en ik was verkocht. Afgeprijsd van € 39,95 voor maar € 24,95, dat zijn betere prijzen. Uiteraard meteen in mijn virtuele winkelmandje geplaatst en nu wachten tot de 3 Dwaze Dagen van start gaan. En toen was ik te laat, ik ben het vergeten en heb mijn hoed nooit besteld. Maar gelukkig was mijn mooie hoed daarna gewoon nog te bestellen en ik kreeg nog extra stippenkorting ook, hoed in huis voor een schrale € 17,25, score zeg ik!

IMG_6224

Verbazend genoeg kom ik op meer combinaties uit dan alleen maar met zwart, al vind ik dat wel de killer combo. Mijn Marsala gaat goed met neutrale tinten, heel goed met blauw en is ook fijn te combineren met wat oud rood en roze. Kortom, ik ben blij, van deze mooie set zal ik zeker nog jaren plezier van hebben. En lang leven de hoed en muts, dat maakt het koude weer van de herfst en de winter weer een beetje goed en de winterse garderobe net weer wat spannender. Ik ben in mijn nopjes in ieder geval, eens kijken of ik nog Marsala laarsjes kan scoren en dan ben ik voorlopig wel weer klaar met Marsala.

Vind je de combinatie mooi, of begint het too much of a good thing te worden?

Xo,

Wojis

4 thoughts on “Outfit & Look: My take on Pantone’s Marsala 18-1438 | 2.0 the Marsala Fedora

  1. Mooie kleur! Vind jou de hoed ook erg leuk staan. Toevallig afgelopen weekend een lipstick en nagellak gekocht in de kleren Marsala van het merk Collistar. Zeer mooi ook!

    1. Het is een hele warme kleur, gemakkelijk ook. Marsala, Bordeaux, Wijrood, dat is mijn echte favoriete kleur lipstick! Als het kan van Chanel of Shiseido, dan ben ik gelukkig :-). Goeie keus zeg ik voor een nagellak en lipstick Xo.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top