Beauty

Sale shoppen: Bij PriMark | Beetje bij H&M ?

Zondag was ik in Zaandam, shoppen met de dames. Daar ben ik al heel erg lang niet geweest, maar wat is het leuk zeg. Het ging de meiden voornamelijk om de PriMark, de pubers hadden zin in cheap and stuffy fashion. Ik wat minder, maar ja, dan “moet” je. Eerlijk gezegd viel het heel erg mee, ik vond de ervaring in Zaandam een stuk beter dan mijn ervaring in Portugal bij PriMark. Het blijft een donker muf hol als je het mij vraagt, maar dat is misschien persoonlijk. Wij hebben het heel gezellig gehad. Klein rondje centrum Zaandam is op voor herhaling. The haul… 

IMG_7259

Er is verder heel weinig te vertellen, ik neem mijn aankopen even door. De lange trui/jurk met een winters en kerst-ig motief is van de H&M, deze was afgeprijsd en nu maar € 10,-. Ik had deze al eerder gezien, maar vond het net even te duur, want eigenlijk is het niet helemaal mijn kleur en motief [te kerst-ig].

IMG_7264

De rest heb ik gekocht bij PriMark. Heel blij ben ik met mijn cognac-kleurige lederen handschoenen met fringe. Ze zijn zo ontzettend zacht en zitten echt heel lekker, deze waren in de sale en nu voor maar € 6,-. Het gestreepte jasje was ook in de sale, het hing in een rek, het moest nog worden opgehangen. Daar heb ik niet op staan wachten.  Hiervoor betaalde ik € 12,- ook in de sale. Dan de rode hoek, met als eerste een mega groot katoenen tafelkleed in de kleur kerstrood of Von Teese Rood. Voor € 8,- nam ik ‘m mee, perfect voor ons kerstontbijt. Dan twee paar thermal kniekousen voor maar € 3,-, lekker voor in huis.

IMG_7263

Bij de sokken liggen 50 zwarte naadloze elastieken, deze zijn € 1,50, een stuk voordeliger dan 20 stuks voor € 2,99 van de kruidvat. Je kunt nog net een stukje van de Minion-zuurstokken zien, deze waren geloof ik een euro, ze in volle glorie in de boom. Een zwarte maillot met een soort kabelmotief, deze was € 4,-.  Dan een simpel t-shirt in wijnrood, vind ik mooi om te combineren met het jasje, € 3,-. En als laatste een heel fijn mooi zwart vestje, van een stofje wat niet zal verkleuren en heel erg mooi en soepel valt, € 10,-.

Dat waren mijn aankopen en als je dan bedenkt dat ik 8 dingen heb teruggelegd, die waren echt te plastic voor mijn smaak. De dametjes waren blij, pyjama, sweater, shirt, sokken… ik weet niet eens meer wat er allemaal voorbij is gevlogen. Wat ik wel weet is data alle kersttruien bij de PriMark zijn uitverkocht. Als je mij volgt op InstaGram zie je de looks met deze outfits vanzelf voorbij komen, mijn nieuwe tafelkleed vast ook wel.

PriMarak yay or nay?

Xo,

Wojis

5 thoughts on “Sale shoppen: Bij PriMark | Beetje bij H&M ?

  1. Wat een leuke buit! Ik moest lachen om de kleur vond Teese rood hihi. Zelf ben ik ook niet weg van de Primark. Snap wel dat de jonge dametjes wel heel goed kunnen slagen daar.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top