Beauty Looks Nieuw/New

Look | Ultra Glossy Stylo in Apple Blossoms & Lancôme Teint Miracle

De Ultra Glossy Stylo in Apple Blossoms heb ik de laatste tijd veel in mijn handen. Inmiddels een favoriet en jullie hebben deze nog niet in actie gezien. Deze Ultra Glossy lipstick in een prachtige rode-wijn-kleur. Weer een must have kleur van KIKO, maakt KIKO überhaupt “gewone” kleuren of is alles zo perfect. Meteen twee vliegen in één klap, ook de Lancôme Teint Miracle in de test. Deze heb ik nog niet gekocht want jommes jommes, ik twijfel nog een beetje. Dus kijk en laat je horen, ik kan wel wat advies gebruiken. 

IMG_6973

Apple Blossoms in actie. Je ziet wel waarom ik zo gek ben op haar, ik vind haar perfect. De glans, de kleur, de textuur, alles is gewoon helemaal goed. Oké, de Ultra Glossy lipsticks blijven niet heel lang zitten, maar wat is het effect toch mooi. Sorbet op je lippen zeg ik altijd, het is gewoon zo fijn. Teint Miracle ziet er ook heel mooi uit op zich, maar ik vind dat het mijn poriën zo accentueert en ik vind het misschien net even te shinny?! Graag hoor ik wat jullie vinden van de finish, want zelf kies ik heel snel voor mat en nog matter.

IMG_5920

Apple Blossoms is een heel fijn rood naar plum kleurtje, welke het heel goed doet met mijn teint. Er zit een hint blauw en een snufje roze in, het is zo in balans, zo bijzonder. Perfecte kleur om over mijn MAC Vino te dragen, het geeft meteen een zeer dramatisch effect. Je kunt heel veel kanten op met deze kleur, maar dat komt ook zeker door de finish. Ultra Glossy Stylo lipsticks zijn gewoon heel gemakkelijk.

IMG_6970

De Lancôme Teint Miracle foundation simpel had ik in 03 Beige Diafane. Deze kleur is eigenlijk net even te donker voor mij, dat zie je niet op de foto vanwege de sjaal die ik draag. Beige is wel de kant waar ik op moet qua kleur denk ik. Teint Miracle is zover ik kan vinden in vijftien kleuren te koop in Nederland. Het enige is dat je niet alle kleuren overal kunt proberen/kopen. Ik ga in ieder geval nog even op onderzoek uit, het voelt fijn aan en blijft mooi zitten, dus ik wil wel eens kijken wat de juiste kleur doet. Volgens mij moet ik de 010 Beige Porcelaine hebben, of de 005 Beige Ivoire.

De combo van Ultra Glossy en Teint Miracle bevalt mij wel,  dus op zoek naar de Teint Miracle Foundation in mijn kleur en nog meer kleuren Ultra Glossy Stylo.

Help! Laat mij weten wat jij vindt van de Teint Miracle finish?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top