Beauty Beauty Favorites WojisOnBeauty.com

Beauty Favorites oktober 2015 | Flawless basics MAC * Chanel * Guerlain * Bobbi Brown * Sigma

De maand oktober stond vooral in het teken van een flawless base, de snoet zo egaal mogelijk en aangezet met zachte en warme accenten. Italië [de ouderdomsvlek op mijn voorhoofd] is inmiddels bijna weg en de vlekken rond mijn ogen lijken ook al minder en minder te worden. Ik merk dat ik weer heel weinig camouflage producten nodig heb en dat een goede combinatie van mooie basis producten hun werk moeiteloos doen op mijn gezicht. Mijn basis is stabiel en wordt mooi, zacht en egaal met deze mooie favorieten. Oktober was een maand van persoonlijk verschuivingen, maar ook zeker qua make-up basis. Daar is het oktober voor denk ik, een prachtige maand die weer vernieuwing brengt. Kijk mee naar mijn favorieten voor een mooie simpele hemelse basis.

IMG_6162

Eerst zal ik je vertellen hoe ik aan deze schoonheden ben gekomen. Het is geen bewuste keuze geweest, ik heb ze niet gepakt om vervolgens heel veel te gebruiken in oktober. Ik heb gewoon mijn ding gedaan en dit zijn de productren die ik keer op keer weer in mijn handen had. Op één of andere manier past de keuze van het product zich feilloos aan aan het jaargetij en het weer. Maar ook aan hoe ik persoonlijk op dat moment in het leven sta. Het draait op dit moment allemaal om de basis, back to basics, omdat het altijd zo mooi en fijn voelt.

IMG_6163

Mijn nieuwe Bobbi Brown Shimmer Brick in Pink Quartz heb ik heel veel gebuikt in oktober, ook om ooglooks mee te maken. Het is een zeer veelzijdig product en de kleur Pink Quartz is zo zacht, magisch glans poeder noem ik het.

IMG_6166

Het Guerlain Terracotta four Seasons Tailor-made Bronzing Powder with pure gold heb ik al een poosje, een prachtig poeder van zeer goede kwaliteit. Het poeder is zo fijn en heeft zoveel mogelijkheden qua kleur, ik zou hier niet meer zonder willen. Dit bronzing poeder gebruik ik het hele jaar door, maar toch meer in de herfst en de winter. Ze zijn alle vier mat en mengen heel mooi in de huid, waardoor je altijd een natuurlijke finish krijgt.

IMG_6167

Dan een subtiele vriend, Crayon Sourcils No. 40 Brun Cedndé. Een wenkbrauwpotlood wat altijd een perfect resultaat geeft zonder enorm aanwezig te zijn. Heel vaak merken mensen niet eens dat ik het heb gebruikt, al kan ik ook een zeer prominente wenkbrauw opbouwen met Crayon Sourcils. Ik denk ook dat het komt door de kleur, Brun Cendré is een hele neutrale koele kleur bruin en past perfect bij mijn huidsleur en mijn donkere haren.

IMG_6170

Mineralize Skinfinish Natural in Medium van MAC is een gezichtspoeder met mineralen dat een natuurlijk matte finish geeft. Het fijne van dit poeder is dat het een lichte dekking geeft en te gebruiken is als een foundation of om een foundation te fixeren. Ik gebruik het graag als foundation, zo over mijn primer. Ik breng het aan met nog een favoriet, de Sigma Make-up Round Top Kabuki F82. Een stevige compacte brush die heel erg zacht is voor de huid en welke de Mineralize Skinfinish perfect in de huid blend. Een super duo deze twee favorieten.

IMG_6171

Een oude liefde, de perfecte kleur blush voor de koudere maanden van het jaar. Natuurlijk de Chanel Joues Contraste in Plum Attraction. Het is een powder blush [nummer 63] die heel subtiel op te bouwen is. Niet iedereen is hier fan van, maar ik vind het heel fijn. Het geeft je wat meer mogelijkheden om wat diepte te creëren en subtiele accenten. Het kwastje is zo goed als niks, maar voor de toch up is het oké. De kleur Plum Attraction is voor mij perfect, dit omdat ik het gewoon zelf een hele mooie kleur vind en het goed staat bij mij ogen en de natuurlijke kleur van mijn lippen. Staat gewoon altijd goed dus een grote favoriet.

IMG_6168

Dan heb ik alleen nog de MAC 219 brush over, een dunne brush die perfect is om je ogen mee aan te zetten. Ik gebruik deze kwast om mijn hele ooglook mee te maken, omdat het een kleine kwast is kost het wat tijd. De 219 doet alles wat nodig is voor een mooie ooglook, ik werk graag met deze kwast. Omlijnen gaat super natuurlijk, maar bloeden gaat ook perfect. Niet ieders kopje thee, maar wel die van mij.

Dat waren ze weer, ik ben zelf heel benieuwd welke producten blijven staan gedurende november, ik denk dat ik het al weet.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top