Beauty Beauty Favorites

Opgemaakt & IN or OUT Oktober | Orange is the new Black & it’s all about the hair

Wij zijn al halverwege de eerste week van november en ik moet mijn ‘Opgemaakt & IN or OUT Oktober’ nog met jullie delen. Het einde van de maand besluipt mij als een kat die met je veters wil spelen terwijl je staat te koken. Maar goed, hier zijn ze dan, de opgemaakte producten van oktober met een korte review en uiteraard de kans op herhaling of niet. Het is veel oranje en heel veel haar. Ook moet ik deze maand afscheid nemen van een hele trouwe vriend en er is weer een product FUBAR [Google it]! Kortom, genoeg om door te nemen, laat ik beginnen met oranje… je weet het al?!

IMG_6150

Oranje is natuurlijk het oranje van Rituals, de Laughing Buddha om precies te zijn. Wij hebben opgemaakt de Happy Buddha, een grote fles foaming shower gel en twee kleintjes. De geur en textuur staan al geboekt als favoriet, maar ik wil nog even mededelen dat de kleintjes super fijn zijn voor het sporten. Het enige nadeel is dat de kids niet onder de douche vandaan willen komen. Verder uit de Laughing Buddha serie de Fortune Scrub. Een mildere versie van de Good Luck Scrub, maar ook erg lekker. Mijn man vond het vooral erg fijn, een wat mildere scrub. Ja heren, gewoon je liefje jouw rug laten scrubben met deze heerlijkheid, doet goed. Je verwacht het natuurlijk al en het klopt, dikke IN voor deze oranje schatten. De scrub heb ik veel gebruikt op wat meer tere plekken op het lichaam, ik denk dat het geen overbodige luxe is beide scrubs in de badkamer te hebben staan.

Ook van Rituals is Summer Bliss Caring Shower Oil, een limited edition helaas. Ik ben hier wel zuinig op geweest, vooral gebruikt op mooie warme zomerse dagen. Heel jammer dat deze niet meer te koop is, erg fijn in combinatie met de Lotus Shimmer Body Cream. Gelukkig is de Body Cream nog niet op, die gebruik ik ook heel graag, geeft zo’n mooie shimmer aan de blote melkflessen. Ook al is de Summer Bliss Oil niet meer te krijgen, het is een dikke zomerse IN.

Mrs. Bleeker is altijd zo netjes met haar opgemaakte producten en een goed voorbeeld doet volgen. Vandaar dat ik heel specifiek een zakje van de wattenschijfjes die ik gebruik heb bewaard. Eentje hoor, jullie weten het wel inmiddels. Ook zeepjes vergeet ik altijd en ik ben gestopt met mijn DIY olie die ik altijd gebruik. De watten van Kruidvat zijn gewoon een dikke vette IN!

En dan wil ik hierbij mijn BeautyBlender bedanken voor jaren trouwe dienst. Ik heb dit moment uitgesteld en uitgesteld, maar het is nu echt genoeg. Hij begint gewoon in mijn handen uit elkaar te vallen, ik kan de blender niet eens meer gebruiken. Er is nog geen nieuwe in huis, ik twijfel over de kleur en het formaat, first world problems I know. Maar echt IN-nner dan IN. De BeautyBlender is fijn om mee aan te brengen, maar ook om teveel mee af te halen. Must have hoor dames, niet alleen voor je foundation!

Oké, dan mijn eyeliner gel van Essence, deze is FUBAR. Zelfs denk ik dat het komt omdat er kinderen aan hebben gezeten met hun vingers of het komt door ouderdom. Als ik zou moeten wedden, zou ik mijn vijf euro op de kids en hun vingers zetten, er komt namelijk een beetje een vies luchtje af. Wedden dat ze het als vingerverf hebben gebruikt of zoiets.

Dan zijn wij aangekomen bij haar; verf en onderhoud. Als eerste Rehab Shampoo van Lush een super frisse en verzorgende shampoo. Ik heb er in ieder geval van genoten en ik was de enige, de frisse geur van pepermunt viel hier in huis alleen bij mij in de smaak. Ik zou deze zeker nog eens kopen, heel fijn en super handig voor op reis, je hebt zo weinig nodig. IN dus!

Dan gaan we door met nog een shampoo, de Davies Essential Hair Care NouNou Illuminating Shampoo. Een kleine chubby shampoo die ik heel erg graag heb gebruikt, waar ik ook zeker nog een keer een full size van wil hebben. Naast de heerlijke geur is dit een hele milde shampoo voor huid en haar, overall gewoon prettig in gebruik. IN. Leuk mer, wil ik wel meer van testen.

Ook uit een box de Maria Nila Palett Luminous Colour Masque, een masker speciaal voor gekleurd haar, zonder sulfaten, parabenen, 100% vegan en met ingebouwd UV filter. Ik was in eerste instantie niet zo weg van de geur, het is wat licht weeïg, maar eenmaal op gang en gewend ben ik het gaan waarderen. Het masker is ontzettend goed en verzwaard mijn haren helemaal niet. Het is zo goed, dat ik ook van dit merk graag meer zou proberen. IN hoor, wat een fijn product.

Dan de Lisap Absolute 3 Escalation Hair Color Cream, de verf op basis van olie waar ik de afgelopen weken mijn uitgroei mee heb gedaan. Fijn spul, ga ik zeker mee door, maar de kleur moet echt donkerder. Ik wil toch heel graag terug naar chocoladebruin. Verder een heel fijn product, ik heb geen klachten. Wel moet ik voor deze verf een ander soort peroxide gebruiken dan voor de andre Lisap verf. Helmaal niet erg, maar dat je het even weet, laat je dus goed informeren.

Vandaag enkel drie stuks van de Weekly Reconstruction Treatment. De rest bewaar ik voor na het kleuren van mijn haren. Ik vind het zelf een enorm gedoe om te gebruiken… maar daar later meer over er komt nog een update. Het resultaat is ook niet wat ik had gehoopt… daar later ook meer over. Ze kunnen niet zeggen dat ik het niet heb geprobeerd, maar toch een OUT. Het resultaat is er niet naar, het verzwaard mijn haar en maakt het bijna pluizig, heel vreemd.

Een hand cream waar ik heel veel aan heb gehad is de Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 van Paula’s Choice. Deze heb ik voornamelijk gebuikt tijdens het hardlopen. Gewoon het hele jaar rond, niet alleen in de zomer of zo. Het is heelrijk spul, het beschermt mijn handen ook fantastisch tijdens de hele koude dagen. Je staat er misschien niet bij stil, maar je handen zijn veel in de zon, dus je krijgt uiteindelijk gewoon ouderdomsvlekken op de handen. Vergis je niet, het gebeurd al op hele jonge leeftijd bij mensen. IN hoor zeg ik, niet alleen voor tijdens het buiten sporten, maar voor elke dag een mooi product en een fijne hand crème.

En ik wil de oktobermaand afsluiten met een echte beauty favorite, de Dr. Organic Bioactive Skin Care Organic Virgin Olive Oil Eye Serum. Gewoon IN, ook al heb ik deze tijdelijk ingeruild voor een iets rijkere crème. Gewoon een hele fijne en lichte textuur, perfect voor rond de ogen, geen irritatie en houd de huid ronde de ogen in goeie conditie.

Een hele waslijst jongens en gelukkig heel veel IN’s. Mocht je vragen hebben of opmerkingen laat ze achter in de comments en tot de volgende opgemaakt!

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top