Beauty Beauty Favorites

Beauty Favorites | maart 2015 | The Naked truth

Maart is alweer bijna voorbij en dan is het natuurlijk tijd voor mijn favorieten. Deze keer eentonig denk ik en overduidelijk. De maand van de naakte waarheid, simpele basis en glanzende afwerking. Geen lipstick deze keer, dat komt door mijn laatste KIKO aanwinsten, deze moest ik natuurlijk veel dragen en afwisselen. Maar misschien wel een kleine verrassing, kijk maar gewoon even. 

IMG_2293

De tijd vliegt en mijn Muji laatjes zitten alweer helemaal vol, ik neem ze even met je door. Niet alle producten en lades, maar de favorieten van maart, de producten die ik het meest en met extra veel plezier heb gebruikt. Wel leuk dat ik er geen lipstick tussen heb zitten, , ik ben toch echt wel een mega lipstick lover. Ik kon geen favoriet kiezen, maart was de maand van vele lipsticks en tests.

IMG_2294

Ik wil beginnen met de drie MAC Mineralize Skinfinish Powders, Star Wonder is de roze met pruim en goud, Dan de mega favoriet van iedereen in zacht roze en perzik met goud, Soft and Gentle. En als laatste de bruin-gouden bovenaan, de mooie Magnetic Appeal. Deze heerlijke drie-eenheid heeft gestraalt deze maand, ze zijn zo mooi samen, een combinatie die ik graag gebruik. Vooral Soft and Gentle verdient een extra compliment, deze prachtige mineralize powder is ook een fantastische highlighter. Ik gebruik deze echt heel vaak en heel graag, een aanrader. Ook wel een must have en een idool, daarom ook vaak uitverkocht.

IMG_2295

Nog een poedertje uit de Mineralize familie van MAC, de Skinfinish Natural, ik heb deze in medium. Een poederfoundation, welke je heel goed op kunt bouwen, met een medium dekking, iets meer dan medium zou ik het noemen. Heel natuurlijke finish en zeer prettig om te gebruiken in de zomer. Omdat ik de Mineralize Skinfinish ging gebruiken, pakte ik deze foundation er ook weer bij en zo is het eigenlijk bijna de hele maand gegaan. Erg mooi effect samen en heel snel en prettig in gebruik. Ik breng mijn Mineralize Skinfinish Natural poeder aan met de MAC 182 Kabuki, ook zo’n winnaar. Voor mijn oogjes gebruikte ik voornamelijk een oude geliefde, niet meer leverbaar helaas, de Touche Healthy Mix Brush Concealer van Bourjois. Ik had er nog eentje liggen, deze gaat straks in mijn tas, perfect voor onderweg. En de High Impact Mascara van Clinique, was ik aan het testen en ik ben niet meer gestopt.

IMG_2296

Maart stond in het teken van de Jurkjes&RokjesMaart, het event wat ik heb georganiseerd op de WojisOnBeauty FaceBook pagina. Daar moest een mooi palette bij, ik koos voor Naked3 van Urban Decay. Ze heeft mij de hele maand doen stralen, ik heb denk ik maar twee keer iets anders gebruikt. Een zeer compleet palette, zeker als je er een Basics bij gebuikt, dan kan je oneindig combineren. Absoluut een favoriet!

Uiteraard heb ik nog meer producten gebuikt, maar ik koos voor de bovenstaande producten. Deze wilde ik extra in het zonnetje zetten, zij hebben super werk geleverd deze maart!

Als je er eentje mag kiezen uit je stash, welke was jouw favoriet deze maart?

Toodles,

Wojis

6 thoughts on “Beauty Favorites | maart 2015 | The Naked truth

    1. Ja dank je wel, vind ik ook. Ik moest deze producten even in het zonnetje zetten, dat hebben ze verdient. Vooral mijn MAC liefjes, wat heb ik daar toch een plezier van.

  1. Als ik jou lees krijg ik bijna zin om de make-up in te duiken. Om me vervolgens, kijkend naar m’n kleine make-up-tasje, in een hoekje te gaan schamen 😉 Mooi geschreven 🙂

    1. Dank je wel, mooi compliment. Misschien is het tijd voor een groter tasje, nieuwe spulletjes of gewoon meer! Er komt een moment in je leven dat je weer wat wilt veranderen, misschien je make-up, live a little, make-up won’t kill you ;-). En als je vragen hebt, je mag altijd even mailen me@wojisonbeauty.com, ik deel graag mijn kennis en anders komen wij wij er gewoon samen wel uit.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top