Beauty BeautyBucketList LifeStyle

Birthday Haul, The Haul met in de hoofdrol *Chanel*Dior*Gamila Secret*MAC*Yves Saint Laurent*

Eindelijk heb ik foto’s kunnen maken van de beauties die ik kocht van al mijn verjaardage-beauty-tegoedbonnen. En ik heb mijn tegoed tot de laatste cent opgemaakt, ik geloof dat ik € 4,60 moest bijbetalen. Ik ben zo enorm verwend, dat een paar dagen na mijn Douglas bezoek, er een envelop in de bus viel met een tegoedbon van € 5,-… van Douglas. Mijn aankoopgedrag was ze ook daar opgevallen. Nog bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen, tot snel Douglas en bedankt voor de heerlijke producten die ik kocht. Lees je verder, je weet er vast al twee of drie als je mij volgt via Instagram of de WojisOnBeauty FaceBook pagina.

 birhtdayhaul

Ik mag weer wat producten van mijn wish list afstrepen. En zie je al weke geur het is geworden, de Schnaze is ook weer verwend.

IMG_3719

Geïnspireerd op de hang naar vrijheid van Gabrielle Chanel, ontwikkelde de Chanel make-up studio LES BEIGES, een nieuwe, eenvoudige en intuïtieve, make-upstijl. Ik kocht uit de LES BEIGES serie het Poudre Belle Mine Naturelle in de kleur No. 20.

IMG_3729

Het Poudre Belle Mine Naturelle is verpakt in de emblematische poederdoos van Chanel, die voor het eerst werd uitgevoerd in het tijdloze en exclusieve beige waar Gabrielle Chanel zo van hield. De grote spiegel kan ver gekanteld worden, en het halvemaanvormige penseel van natuurlijk haar maken het aanbrengen en bijwerken nog eenvoudiger.

IMG_3730

Op de website van Chanel kan je bij “Privelessen” kijken hoe je de make-up het beste kan gebruiken en aanbrengen. Hierbij geeft make-up artiest Lisa Eldridge tips en advies en laat ze je zien hoe je prachtige looks kan maken. Het Poudre Belle Mine Naturelle zal je een niet magere € 48,95 kosten en is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar.

IMG_3708

Ook van Chanel kocht ik het Crayon Sourcils, welke de wenkbrauwlijn accentueert, met meer of minder aanzet, en er karakter aan geeft. Chanel heeft gekozen voor een poedertextuur die zachter is voor de huid en langer houdt. De collectie van vier subtiele tinten is geschikt voor iedere wenkbrauw en ik kocht No. 40 Brun Cedndé. Het potlood heeft aan het andere uiteinde een borsteltje en je krijgt er uiteraard een puntenslijper bij. Deze set kost € 23,95.

IMG_3749

En eindelijk heb ik dan mijn M*A*C Fluidline Eye-Liner Gel in Blacktrack gekocht, met daarbij de Small Angle Brush 266. Deze heb ik online bij Douglas besteld, gelukkig deze keer wel op voorraad. De Small Angle Brush kost € 22,- en voor de Fluidline Eyeliner mag je € 18,50 neertellen.

IMG_3743

Mijn Gamila Secret Cleansing Bar is bijna op, dus nam ik er vast eentje mee. Heerlijk, wij willen niet meer zonder. Ik koos ook deze keer voor de Lively Lemongrass Cleansing Bar. Voor de Cleansing Bar in Lively Lemongrass van Gamila Secret betaal je € 23,95 en ik vind het nog steeds elke cent meer dan waard. De Face Oil is het volgende van Gamila Secret product op mijn wish list.

IMG_3750

Ook kocht ik de Touche Éclat van Yves Saint Laurent, welke ik al meerdere keren heb geprobeerd in de afgelopen jaren, maar waar ik elke keer niet tevreden was met de textuur onder mijn ogen. Deze stond dus ook niet meer op mijn wish list, maar lieve Kim stond er op dat ik deze nog een keer zou proberen, ik heb het gedaan en het was raak deze keer. Geen gekke vlekken, geen rare finish onder mijn ogen, het magische legendarische effect van Touche Éclat was ook bij mij zichtbaar. Ik deed een klein vreugdedansje koos voor nummer 2 Ivoire en legde deze snel op de stapel. Een ongelofelijke € 37,95 moet je voor deze beauty over hebben, daar moest ik echt wel even van slikken, gezien mijn voorgeschiedenis met dit product, ik heb het toch gedaan.

IMG_3697

En als laatste dan de klap op de spreekwoordelijke vuurpijl Dior Les Escale à Portofino. Les Escale à Portofino is een Eau de Toilette gemaakt van grondstoffen van de beste kwaliteit die exclusief voor het Huis Dior gekweekt worden. Deze Italiaanse ‘tussenstop’ bestaat uit zestien natuurlijke en voornamelijk Mediterrane essences: essence van bergamot van Calabrië, cedraat van Italië, boomzaad van Sicilië, bittere mandelen, oranjebloesem en cipres van de Middellandse Zee. Deze heerlijkheid kost je € 69,75 voor een flesje van 75 ml. en ik ben hier zo ontzettend blij mee, mijn geurwensen zijn nu volledig vervuld.

Het is heerlijk als je zoveel moois kan kopen en zoveel van je wish list kan strepen, ik ben weer goed geslaagd en zeer dankbaar. Heel veel mooie producten die ik de komende tijd mag gebruiken en waar ik uiteraard uitgebreid over zal schrijven.

Heb jij één van deze beauties al in je bezit of staat er wat op jouw wish list?

Liefs,

Wojis

5 thoughts on “Birthday Haul, The Haul met in de hoofdrol *Chanel*Dior*Gamila Secret*MAC*Yves Saint Laurent*

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top