Beauty BeautyBucketList Looks WojisOnBeauty.com

Look | Bobbi Brown Shimmer Brick in Pink Quartz

Een stralende look in een doosje, dat is de Shimmer Brick van Bobbi Brown. Een verzameling van vijf kleuren parelmoer glans voor een mooie gezonde teint. De Shimmer Brick komt het mooiste uit op de jukbeenderen, over de blush, maar is ook als oogschaduw, soft blush, bronzen of highlighter te gebruiken. Dat is aan jou en aan de straal die jij behoeft natuurlijk.   IMG_5680

Check the cheekbones, shimmery heaven! Mijn Pink Quartz Shimmer Brick alleen op de jukbeenderen gebruikt. Het lijkt er misschien op dat ik het ook als oogschaduw heb gebruikt, maar deze ooglook is totally Urban Decay Naked. Op de snoet een beetje Cinique Stay Matte foundation en mijn oude vriend MAC Fleur Power [de mooiste blush ever]. Veel meer is het niet eerlijk gezegd, de Shimmer Brick maakt het helemaal af, vind je niet?

IMG_5562

Pink Quartz is qua kleur heel subtiel op mijn huid vind ik, ondanks de mooie diepe parelmoer glans die het poeder heeft. Ik zal snel eens een ooglook maken met deze prachtige kleuren, ik ben heel benieuwd. Misschien voor mijn oude kop iets té shimmer?!

IMG_5558

Mijn Shimmer Brick doet verschillende trucjes, het poeder geeft elke keer weer een ander effect. In de middag met vol zonlicht krijg ik een heel ander effect dan in de namiddag met een ondergaande zon. Het is overdag zeker niet teveel en in de avond is het effect absoluut chique. Een zeer divers doosje deze Shimmer Brick en ik moet zeggen dat de Pink Quartz heel erg goed blijft zitten [kan niet oordelen over de andere kleuren]. Vaak merk ik bij producten met veel shimmer dat er veel fall out is en dat je helemaal onder zit [handen, kin, wangen, kleding], maar dat is met de Shimmer Brick niet het geval. Ik ben heel erg tevreden tot nu toe en ik ben heel blij met de Pink Quartz, echt een hele mooie en charmante kleur.

Vind jij Pink Quartz te roze, te licht of is precies goed?

Xo,

Wojis

One thought on “Look | Bobbi Brown Shimmer Brick in Pink Quartz

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top