Beauty Beauty Favorites

Beauty Favorites November 2015 | Clarins * Giordani Gold * NARS * MAC * Chanel * Bobbi Brown *

Wij zijn helaas alweer aangekomen aan het einde van mijn verjaardag[smaand], November is over and done with, December is here. Maar wat een mooie maand, prachtig weer voor november, mijn verjaardag dubbel en dwars gevierd en prachtige makeup-looks. Er zitten weer heerlijke schatten bij de favorieten, echte najaars-makeup. Een beetje pink, een snufje shimmer and a dash of elegance. Hier zijn mijn favorieten van november. 

IMG_6842

Ik wil graag beginnen met mijn NARS Highlighting Blush in Albatross, legendarisch product en ik gebruik het echt bijna elke dag. Soms alleen boven mijn wenkbrauwen, dan weer op de brug van mijn neus, of mijn kin. Uiteraard heel vaak op mijn jukbeenderen, jongens wat blijft deze mooi. Daarbij hoort op het moment mijn MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish in Magnetic Appeal, blijft een prachtige herfstige bronzer. Zo goud, zo shimmer, het is ongelooflijk mooi. Gebruik deze ook wel eens op mijn ogen. Samen zijn ze magical, echt een perfect duo.

Dan Chanel en Bobbi, ook een fijn duo zo samen en gek genoeg gaan ze alle twee niet heelmaal open. Dat vind ik dan wel weer heel erg storend, de deksels gaan niet verder open dan  90 graden *fail* als je he mij vraagt. Gezien ze beiden een spiegel hebben in de deksel en ik deze ook zou willen gebruiken. We gaan verder, want de kleuren zijn ongelofelijk mooi en ik gebruik dit setje graag als blush. Het zijn natuurlijk de Shimmer Brick in Pink Quartz van Bobbi Brown en de Chanel Joues Contraste in Plum Attraction. Deze breng ik graag aan met de roze kabuki op de foto, het waaiert mooi uit op het gelaat en het geeft meteen een glamorous effect.

IMG_6832

Dan heb ik nog twee producten voor de basis waar ik helemaal gek van ben, ze geven mij een zeer frisse uitstraling die ik op dit moment echt wel kan gebruiken. Je hebt ze vorige week al voorbij zien komen, perfecte liefjes voor de feestdagen en zeker voor het koude weer wat in aantocht is. Ik heb het natuurlijk over de Giordani Gold Perfecting Make Up Base en de Age Defying Foundation van Oriflame. Vooral de Perfecting Make Up Base is geweldig, deze werkt mijn snoet zo bij dat elke foundation of poeder er egaler en mooier uitziet. Ook heeft deze een verzorgende werking en dat voelt heel erg prettig.

Last but not least, de Clarins Paris Joli Rouge Brillant in Sweet Plum. Een lipstick waar ik altijd van geniet en welke bij elke look past. Het is gewoon een perfecte kleur voor mijn teint en mijn kussers zijn er gek op. Het is een verzorgende lipstick, mijn lippen doen het er goed op en ik vind de kleur echt hemels. Ook helpt het dat deze kleur lipstick heel goed past bij het blush duo; Pink Quartz & Plum Attraction.

Zo dit waren dan mijn favorieten, ik heb  natuurlijk veel meer gebruik, maar deze schoonheden waren er elke dag of heb ik gewoon het meeste plezier van gehad. Op naar een makeup gevulde decembermaand en heel veel mooie looks.

Xo,

Wojis

6 thoughts on “Beauty Favorites November 2015 | Clarins * Giordani Gold * NARS * MAC * Chanel * Bobbi Brown *

    1. Ja een echt pareltje, maar wel zo duur en je hebt niet de mooie verpakking of luxe van een Dior of Guerlain helaas.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top