Beauty BeautyBucketList LifeStyle Nieuw/New

Update: Chanel Beiges Poudre Belle Mine Naturelle, show your true colors… part deux

Waar is Chanel Beige nog meer goed in, ik laat het je zien, the works this time! Het compacte poeder van Chanel, wat geen poeder of foundationpoeder is, maar genoemd wordt onder een separate categorie; Healthy Glow Makeup. Het hele jaar door geeft het compacte poeder Les Beiges je huid de zuivere en frisse uitstraling van een dag in de buitenlucht, naar eigen zeggen Chanel. Vandaag zien jullie nog een look met het Chanel Beiges Poudre, maar dan in samenwerking met een Chanel foundation.

 IMG_0618

Volgens Chanel is Les Beige een lifestyle, maar wat betekent dat dan. Een sheer foundation powder, setting powder, blotting powder of een highlighter poeder, of ben je gewoon alles? De Chanel Beiges Poudre Belle Mine Naturelle in no. 20 is een zeer druk baasje. Het is niet en foundation als je dat had gedacht, het is ook niet een gewoon poeder, weer mis. Het is een lifestyle inderdaad, een stijl van gebruiken, een vernieuwde kijk op alledaagse make-up.

IMG_5245

Laten wij eens beginnen met de make-up met alles er op en eraan, de basis is de Chanel Perfection Lumiere Fluid Foundation. Wat al een hele mooie natuurlijke finish heeft, ik gebruik er niet teveel van, zo krijg ik een wat transparanter effect. Mooie finish, fijne textuur. Wat wil je nog meer, kan het mooier?

IMG_5260

Met het Chanel Beiges Poudre Belle Mine Naturelle over de foundation heen, geen kabuki, geen poederkwast, gewoon de halve maan kwast die bij het poeder hoort. Ik heb een enkele laag over de ene kant van het gelaat gedaan en eentje over de andere kant. Daarna wat zorgvuldiger het midden, rond mijn neus en de kin. Daar waar de meeste rondingen zitten in het gezicht en mijn vette-zone. Het is echt lastig vast te leggen, maar het is echt een mooi verschil. Subtiel, maar heel erg mooi. Ik zou het geen healthy glow noemen,  zoals Chanel dit product toeschrijft, het is eerder een mooie matte natuurlijke finish. Mijn foundation zit mooier, mijn huid ziet er mooier uit en het voelt allemaal heel luchtig aan. Door deze extra finish zijn de poriën minder zichtbaar, mijn gezicht is iets egaler, mijn teint is iets egaler, alsof ik net een kwartier in het zonnetje heb gezeten.

Chanel Beiges Poudre Belle Mine Naturelle is een finisher, laat ik het zo maar noemen dan. Het maakt elke ondergrond mooi en natuurlijk af, alsof je een rondje buiten hebt gelopen, zonder een glans of een shimmer. Het is zelfs op te bouwen en blijft ook dan heel natuurlijk. Het mooie is dat het wordt niet dik, dof op cakey wordt. In tegendeel, als je dit poeder gebruikt is het verreweg van cakey, het is zijdezacht en een beetje poederig. Alsof je constant je make-up opnieuw hebt gedaan.

Het kwastje wat erbij zit is perfect om je foundation mee af te maken en om on the go je look bij te werken. Maar Les Beiges houdt stand hoor, ik kan er gerust 10 uur mee door, zonder bij te werken. Dat zal ook deels aan de primer en je foundation liggen, maar ik ben heel tevreden. De match met de Chanel Perfection Lumiere foundation is ook perfect. Stiekem wil ik nog wel een Chanel Beiges Poudre Belle Mine Naturelle, maar dan in een iets donkerdere kleur.

Zo en nu nog een puntje van kritiek, niet over het gebruik, want dat is eigenlijk heel fijn. Het is meer over de prijs en het mogelijkheden van dit product. Het is natuurlijk niet uniek dat een poeder voor meerdere doeleinden te gebruiken is en ze zijn er echt een stuk goedkoper. En toch is Les Beiges heel fijn en vind ik het een voordeel dat ik een mooi effect heb zonder foundation te gebruiken. Waar een beetje primer tegenwoordig ook wonderen verricht bij het verlichten en verhelderen van de teint. Laat ik zeggen dat het echt wel een heel fijn product is, maar dat het geen must have is. Mocht ik nog meer inzichten krijgen, dan komt er nog wel een deel drie update… wie weet.

Voor part one klik hier, wel zo gemakkelijk.

Au revoir,

Wojis

One thought on “Update: Chanel Beiges Poudre Belle Mine Naturelle, show your true colors… part deux

  1. Ik heb dit poeder ook in nummer 20 gehad, maar al snel aan de kant gezet. Ik heb een vette t-zone en deze werd met dit poeder erg geaccentueerd. Helaas, niets voor mij…!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top