Beauty Looks Nieuw/New

SeeBuyTry: Clarins Paris Joli Rouge | Soft Berry

Soms moet je niet twijfelen, maar gewoon doen! Zo is ook het verhaal van mijn nieuwste lipstick, eentje van Clarins, een Joli Rouge om precies te zijn. Het gebeurd mij niet heel vaak dat ik zonder verder onderzoek, op het advies van een enkele blogger “blind” iets aanschaf. Ik ging er wel een beetje van uit dat de samenstelling ongeveer gelijk zou zijn als die van de Joli Rouge Brillant die ik al heb. Het verschil moet in de finish zitten, dat moet toch wel?! Mijn tweede Clarins lipstick ever baby en meteen was mijn Clarins lipstick ervaring bevestig al dan niet beter. Ik vertel jullie vandaag hoe wij kennis hebben mogen maken, mijn Soft Berry Joli Rouge en ik. En of het ook daadwerkelijk net zo bevalt als de Joli Rouge Brillant lees je hier. 

IMG_8034

Deze prachtige lipstick heb ik gekocht na het lezen van de review van Curvacious.nl, ik wist meteen dat ik actie moest ondernemen. Eerlijk is eerlijk, ik was te laat om de prachtige Petal Pink te bestellen, maar gelukkig was de 705 Soft Berry nog beschikbaar. Ik kocht mijn exemplaar bij de BijenKorf webwinkel met 20% korting. Ik heb uiteraard na het bestellend Desirée van Curvacious ingelicht, om dit bericht met haar lezeressen te delen. Jij kunt ook nog gebruik maken van de 20% korting en er zijn nog genoeg kleuren om uit te kiezen.

IMG_6986

De Soft Berry zit in een prachtige zilveren huls met een gekleurde transparante rand aan de onderkant. Het geheel oogt heel klassiek en ik vind het er erg mooi stijlvol uitzien. Ik moet zeggen dat de ovale vorm van de lipstick heel prettig in de hand ligt, ook rolt je lipstick niet weg. Het is gewoonweg enorme luxe en niet alleen de verpakking is luxe, de textuur is ongeëvenaard.

IMG_6992

De romige verzorgende textuur van de Joli Rouge doet niet onder aan die van de Joli Rouge Brillant. Het verschil zit in de finish, de Joli Rouge heeft geen shimmer, alleen een prachtige sensuele glans. Het is echt een hele fijne zachte romige lipstick met een prachtige bijna opaque dekking. Het is niet helemaal honderd procent dekkend, maar de dekking na twee laagjes is echt prachtig. De levensduur van deze beauty is niet heel lang, zonder eten en drinken haal ik het wel een halve dag, maar als ik wat heb gegeten dan is alles zo goed als weg. Nogmaals, ik zelf vind dat geen probleem, ondanks dat Clarins aangeeft dat deze lipstick tot zes uur lang goed blijft zitten. Nogmaals, ik vind dit geen longlasting product, maar daar is de formule ook niet naar. Het is het tegenovergestelde qua gevoel, dit is een juweeltje voor de lippen en ik blijf bij mijn eerdere standpunt.

"Zoals je hier op mijn hand kunt zien is het echt een transparant product, ik zou 
dit bijna een balsem noemen." 

IMG_7001

De kleur zelf valt mij wat tegen als ik eerlijk ben. Ik had meer paars verwacht in de ondertoon, maar die valt op mijn huid helemaal weg. Er komt meer bruin naar voren dan iets anders, met een toef roze in de glans. Het is wel een hele fijne neutrale kleur waar je bijna niet mee kunt missen. De glans is zoals je ziet fenomenaal, haalt meteen de look op. Je zou deze lipstick echt eens moeten testen in de winkel, met in je achterhoofd de romige voedende textuur en dan eens kijken wat de kleur doet… ik weet zeker dat je enthousiast wordt.

IMG_7997

Als jij op zoekt bent naar een mooie longlasting lipstick met glans, dan is het beter de Joli Rouge Lipstick van Clarins over te slaan. Als je het fijn vindt om een zachte voedende formule te dragen die wel goed dekt en geleidelijk aan vervaagt, dan is dit jouw lipstick. De geur is fantastisch mooi en heel subtiel, de verpakking prachtig met een zeer luxe uitstraling en de kleuren om uit te kiezen zijn super vrouwelijk en zacht. Wat mij betreft is de Clarins Paris Joli Rouge elke cent waard.

De prijs, daar moet ik het natuurlijk nog even over hebben. De Clarins Paris Joli Rouge kosten bij de meeste winkels ongeveer € 23,95 zonder korting. Bij de BijenKorf met korting € 17,50, wat deze lipstick helemaal elke cent waard is.

Er komt nog meer van de Soft Berry voorbij op mijn blog, ik ben verliefd op de ‘No make-up’ make-up look en hoe deze combineert met mijn nieuwe lipstick.

Heb jij al kennis gemaakt met de Joli Rouge Lipstick can Clarins en welke kleur zou jij eigenlijk kiezen?

Liefs,

Wojis

6 thoughts on “SeeBuyTry: Clarins Paris Joli Rouge | Soft Berry

    1. Dank je wel mop en ik kan ze echt aanraden, de Joli lipsticks zijn echt te gek fijn en zacht. Heerlijke kleuren en fantastische textuur. Ik gebruik ze heel veel als mijn lippen wat droog zijn of dreigen te gaan scheren, het is magisch bijna. Xo

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top