Beauty Nieuw/New

Bourjois Paris Color Boost Waterproof SPF Bare Lip Sensation

Bourjois heeft de Color Boost Lip Sensation gelanceerd, de tegenhanger van de Chubby Stick van Clinique. De Color Boost zou tot 10 uur blijven zitten en bevat 15 SPF, geen must maar wel fijn. Er zijn vier kleuren en ik heb Fuchia Libre gekocht een mooie roze kleur, lekker zomers.

IMG_7357

Het is een dik potlood met een lipstick met lipgloss finish inside, je draait aan de zilvere achterkant en er komt lipstick uit.

IMG_7360

Het enige wat ik me afvraag is hoe je die punt weer krijgt zodra deze gesleten is, of blijf je met een stompe punt zitten.

IMG_7559

Zoals je kan zien is het een semi dekkend product, met een lipgloss finish. Deze finish is ook het eerste wat verdwijnt, maar je houdt wel kleur op je lippen. De 10 uur heb ik niet gehaald, maar met een touch up of twee kom je er wel een hele lange avond mee door. Als je niet eet en drinkt hoef je wellicht helemaal geen touch up’s te doen. De stick is zacht en romig en heeft een hele aangename milde geur. Aanbrengen is heel simpel, als vergt de dikke stift wel wat precisie, het aanbrengen lijkt mij dan ook lastiger te worden naarmate de punt slijt. Ik heb tot dusver geen potlood hoeven gebruiken en ik vind het ook niet nodig, het resultaat is snel en mooi.

Deze Color Boost Waterproof Sensation is echt een heel goed product, kan er niks anders van zeggen, moet wel je kleur erbij zitten. En de voedende werking op mijn lippen vind ik helemaal het einde, het is net zo goed als een goede lip balm. Bourjois heeft naar mijn idee een geweldig potlood op de markt gezet, nu moet ik toch die van Clinique kopen, om te vergelijken… of lekker nog een kleurtje van Bourjois? Hij is zeker voordeliger, je betaald voor de Color Boos € 10,- en je kan ze bij alle Broujois verkooppunten kopen.

Wat vindt jij eigenlijk van deze nieuwe trend, de dikke potloden, leuk, praktisch, te lomp, onnodig of gewoon geweldig?

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “Bourjois Paris Color Boost Waterproof SPF Bare Lip Sensation

    1. En niet alleen leuk, erg prettig on the lips. Ik ben zeer tevreden over de kleur en over de houdbaarheid, het loopt ook niet uit bij mij, zeker het proberen waard.

  1. Ik vind ze geweldig, dit is ook een erg mooie kleur! Helaas hier geen Bourjois-verkooppunt op het dorp, dus binnenkort maar eens de stad in (of online sjoppen, hihihi!).

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top