Beauty

Estee Lauder Day Wear B*B vs. Dr. Brandt Tinted UV SPF vs. Clinique City Block Sheer

Er zijn drie producten waar ik heel erg tevreden over ben, blij zelfs, maar waarvan ik noodzakelijk vind om even het een en ander op een rijtje te zetten. Voor mij zijn de Estee Lauder Day Wear B*B SPF 35 cream, de Dr. Brandt Tinted UV SPF 30 en de Clinique City Block Sheer SPF 25 eigenlijk hetzelfde. Getinte SPF creams met wat extraatjes erin verwerkt, die je zo en onder je make-up kan gebruiken. Zo, dat is eruit!

De Estee Lauder Day Wear B*B SPF 35 cream is wat mij betreft helemaal geen echte BB cream, maar dat claimen ze ook niet, dit omdat deze eigenlijk geen dekking geeft, meer een shimmer en een milde egaliserende kleur (welke ik nog niet heb mogen ervaren). Deze cream vind ik ook niet geschikt als primer onder make-up, wel laat deze zich heel mooi afpoederen.

De Dr. Brandt Tinted UV SPF 30 cream, is gewoon wat er staat een getinte SPF cream, niet meer niet minder. Het is geen dekkende crème maar meer een bronzer voor een mooie lichte tint op je huid (wederom niet echt te zien op een reeds getinte huid). Wel een heerlijke SPF vind ik zelf, maar minder geschikt onder make-up en deze gaat over de gewone dagverzorging. De niet getinte versie is net zo fijn en komt in een pompje, wat ik zelf veel fijner vind. Deze kan je dan ook echt meerdere malen per dag aanbrengen omdat deze geen kleur bevat.

De Clinique City Block Sheer SPF 25 cream is een licht getinte SPF cream die heel goed als basis under make-up dient en ook nog geschikt is voor de tere huid rond de ogen. Ook deze crème is geen foundation, komt niet in de buurt, maar al met al vind ik dit een heel fijn product, zeker als basis onder je foundation in de zomer. Met een hele lichte textuur en is heel luchtig niet vet en blijft gewoon goed zitten. Ik vind City Block Sheer ook mooi met alleen een beetje poeder erover.

Persoonlijk vind ik alle drie de producten fijn en voor bepaalde doeleinde handig, maar is in deze drie-eenheid is de Dr. Brandt Tinted SPF teveel. De Estee Lauder Day Wear B*B cream geeft me een veel fijner gevoel op mijn huid, het is meer een dagverzorging met hoge SPF erin en ik vind de finish heel erg mooi. In combinatie met de Clinique Sheer City Block heb ik alles wat ik nodig heb en meer.

Wat betreft de beste SPF cream, ja dat is een goeie vraag, alle drie hebben ze zo hun voordelen, maar toch weer de Dr. Brandt Tinted SPF cream die dan als minst goede uit de bus komt voor mij. Dit omdat deze enkel een UV SPF is (wel 35 SPF) en verder geen toegevoegde waarde heeft en toch redelijk vettig aanvoelt op de huid. Ik heb deze ook onder make-up gebruikt en ik moet zeggen dat de andere twee producten veel mooier werken onder een foundation of een poeder.

Waar ik ook wel achter ben gekomen is dat er niet één enkel product bestaat die aan al mijn wensen kan voldoen, omdat mijn wensen per dag en per weersverwachting verschillen. Maar met deze drie kom ik voorlopig heel goed uit.

Gr.,

Wojis

 

One thought on “Estee Lauder Day Wear B*B vs. Dr. Brandt Tinted UV SPF vs. Clinique City Block Sheer

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top