Beauty Looks Ods & Ends

Go-to-beauties van de laatste tijd [make me smile every time] #fotd

Soms moet mijn gezicht snel en gemakkelijk en heb ik geen tijd, of gun ik mijzelf geen tijd om oneindig (en geloof mij, ik kan echt oneindig tutten) te tutten. Dan moet het wel in no time gebeuren, maar het mag niet ten koste gaan van een mooie en goed resultaat. Dan grijp ik vaak naar een preordained combination, de easy way out mag je wel zeggen. Er zijn verschillende combo’s die ik graag gebruik, maar de laatste tijd ben ik zeer trouw geweest aan deze combinatie. Mijn handen zijn voorgeprogrammeerde projectielen die binnen 15 seconden de juiste producten opzoeken en op automatische piloot beginnen met kliederen op mijn gezicht. 

IMG_0989

 • Naked van Urban Decay
 • MAC Fleur Power blush
 • Shadow Insurance van Too Faced
 • Redness Solutions daily protective base van Clinique
 • Stay-matte oil-free makeup van Clinique
 • Champagne Flush van Shiseido
 • MAC 224
 • Rouge Dior Rouge Blossom
 • MAC Charcoal
 • Zoeva 317
 • Sumptuous Extreme van Estee Lauder
 • Tweezerman winperkrultang

Allemaal heerlijke producten, die samen zorgen voor een subliem en zeer geliefd resultaat. Het is je wel opgevallen dat er geen liner, potlood of bronzer bij zit, dat klopt, dat gebruik ik niet zo heel vaak de laatste tijd. Maar des te meer mascara, lekker twee lagen als het kan en zwarter dan zwart.

IMG_0990

Dit is een super fijne combinatie, die ik heel vaak gebruik, mijn Naked palette van Urban Decay en mijn heerlijke MAC blush in Fleur Power. Ik kan eindeloos variëren met dit palette en deze blush gaat echt bij alles wat ik aan gloss en lipstick heb.

IMG_0897

En wat ik zo fijn vind aan deze look is dat ik ‘m voor elke gelegenheid in kan zetten en dat ik ‘m enorm in mijn vingers heb. Dus zonder na te denken ben ik zo klaar en heb ik een heel mooi en lief resultaat. Ik vergeet nog wel eens mijn wimpers, weet niet waarom, ik zie het niet altijd en dan vergeet ik ze gewoon. Daarom heb ik altijd in mijn tas nog een wimperkrultang en een mascara… nog veel meer producten uiteraard, maar dat komt later nog wel een keer. Als ik deze producten gebruik, hoef ik eigenlijk alleen nog maar de lipstick mee te nemen en ik kan de hele dag en avond voort. Je ziet dat ik het ook niet afvoerder en geen fixatie product gebruik verder. Het is gewoon niet nodig, mits ik de juiste verzorging eronder doe. Moet het echt heel erg lang mee gaan, dan poeder is het geheel in de loop van de avond nog even af met een blotting powder.

Heb jij een look die je altijd maakt en wat is eigenlijk je must have product, waar ga jij niet zonder de deur uit?

Kiss,

Wojis

2 thoughts on “Go-to-beauties van de laatste tijd [make me smile every time] #fotd

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top