Beauty

Opgemaakt & IN or OUT, lastig deze keer

Het opgemaakt bakje lag vol met nog een aantal producten er naast, tijd voor een korte opgemaakt. Veel haarproducten deze keer, net als altijd gaat alles uit één categorie op, zo ook deze keer. Ook twee favorieten wederom er doorheen gegaan en een hoogvlieger die uiteindelijke toch niet zo hoog vloog. Genoeg om door te nemen en er komt al snel weer een opgemaakt aan, er zijn een hoop restjes in de opmaak hier thuis. Laat ik snel beginnen, anders wordt het weer zo een hele lange sessie. 

Eerst maar de foto van alles op een hoop, als je het zo ziet is het niet eens heel veel. Laten we beginnen met de categorie haar, dan is het moeilijkste maar geweest. Want met pijn in mijn hart… ja echt.

IMG_1143

Met pijn in mijn hart schraapte ik het laatste beetje masker uit de pot, mijn L’Oreal Paris Kerastase CHROMA REFLECT Réflection Masque Chroma Riche is op. Ik neem al mijn woorden terug, die ik schreef in de laatste alinea van mijn stukje, het is echt elke shekel waard. Het is zo fijn, werkt zo goed en is zo zuinig, het is geweldig en ik ga het zeker nog eens kopen, uiteraard wacht ik nog even een dikke aanbieding af. Maar dit is een super masker voor mijn koppie en ik houd van Chroma Reflect.

Heel fijn en heel erg goed en een enorm stuk voordeliger is het Dove Hair Therapy Nutrive Solutions Oil Care haarmasker. Deze is niet zo heel erg duur en als er een twee halen één betalen actie is, dan neem ik ‘m zeker nog een keer mee. Ook tot het laatste beetje uit de pot geschraapt, zeker een aanrader.

Snel even mijn Neutrogena Shampoo anti-residue furmula, een wondermiddel voor zwaar en futloos haar. Ook voor dames die drek maar niet uit hun haren krijgen, als je je handen weet te leggen op deze beauty, doe het dan gewoon. Het is geen mild spulletje, dus als je gevoelig bent voor sulfaten laten staan, als je er wel tegen kan, neem dan een fles of twee mee. Mijn stash komt uit de USA, ik zweer al meer dan 10 jaar bij dit spul, het reinigt echt super goed en ik krijg er zo een mega volume mee. Ik gebruik het dan ook niet vaker dan eens per week of twee drie. Zullen we zeggen als het echt nodig is en voor speciale gelegenheden. Gelukkig heb ik nog een flesje en daar kan ik dan weer ruim een jaar mee doen, daarna moet ik toch echt naar de USA om een partijtje te halen.

In Portugal kocht ik Corine de Farme Shampoo voor baby’s, sans van alles en nog wat. Op vakantie diende deze als shampoo en douchegel voor de kids, vooral voor de jongste die is er dol op en nu is de fles leeg. Heel fijn spul, ruikt lekker, fijn en mild en redelijk zuinig. Ik zou deze zeker kopen een volgende keer, was maar een euro of vijf geloof ik.

Dan in de categorie body twee liefjes van mij, de Touch of Happiness van Rituals alweer en de heerlijke Vineyard Peach Body Scrub van TBS. Twee grote vrienden van mij en deze komen er zeker weer en snel ook, ik wil niet meer zonder. Vooral niet als de bijpassende vriendjes nog niet op zijn. De scrub is ongelofelijk heerlijk, mijn man vind het ook lekker ruiken, als houdt hij niet zo van dat fruitige spul het is te fruitig.

Okseltjes zijn aan de beurt en ik kan kort zijn, twee producten die hier toch altijd wel te vinden zijn; Deoleen anti-transpirant spray en de Decubal roller. Hier zijn wij toch echt groot fan van, ik vooral van de Decubal. Ook is de Clinique Dry-Form Antiperspirant Deodorant op, de verpakking heeft mijn man weggegooid, want hij was op. Tegen deze logica kan ik niet op dames, maar het neemt niet weg dat wij niet echt weg waren van dit product. Mijn man kreeg al heel snel last van zijn oksels, de formule bleek toch te droog en wat te irriteren. Ook vond ik de anti-werking niet voldoende, ik rook toch vaak genoeg zweet bij mijn man in zijn kleding, ondanks de koude temperaturen en de kantoorbaan. Voor deze prijs kan je beter iets anders nemen.

Mijn Philips VisaPure Gezichtsreinigingsborstel was op, de milde versie moest vervangen worden en ik had nog een medium liggen, maar die bleek te grof. Ik heb weer een nieuwe milde en die bevalt mij prima. Ik zal dan ook niet de scrub borstel bestellen, ik denk niet dat ik die zou gebruiken, om te scrubben gebruik ik wel de milde borstel.

Dan mijn Real Techniques lip kwastje, deze is gebroken en ik kan niet zeggen dat het komt door de slechte kwaliteit, het komt door mij. Ik heb het borsteltje gebruikt om een touw door een lus te halen en dat paste niet. Als lip kwastje vond ik het al niet zo heel geweldig, maar nu is het helemaal niks meer waard.

And another one bites the dust, Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer! Love it to bits.

En als laatste een product wat ik in mijn tas had, de Lancôme Hypnôse Drama mascara, een mooie zwarte mascara met een vergrotende werking. Zeer goed resultaat, zeer prettige borstel, maar een zwaar product. Een mascara die je altijd voelt, maar dat neemt niet weg dat het resultaat heel mooi was. Hij is nog niet eens helemaal op, maar ineens was de geur niet meer dezelfde. Het werd een soort zure geur, net als kit, dus heb ik het maar niet meer gebruikt. Of ik deze nog eens zou kopen, ja ik denk het wel, maar hij staat toch niet boven aan de lijst.

En dat waren ze weer, mijn liefjes, leeg en opgemaakt.

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Opgemaakt & IN or OUT, lastig deze keer

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top