Fashion Food is Good Fun LifeStyle Ods & Ends WojisOnBeauty.com

New shoes & bag for La Festa della Donna * 8 maart Floor 17 *

Het is bijna zover en ik heb er enorm zin in, het wordt toch nog een middagje Amsterdam voordat ik naar Floor 17 ga voor La Festa della Donna. Uiteraard ga ik nog even langs de Bijenkorf en ik ben benieuwd naar de voorjaarstrends. Maar voor nu alle focus op zaterdagavond, mijn nieuwe schoenen & tas en natuurlijk mijn jurk en kapsel. Ik heb wel alles al een beetje in mijn hoofd, maar je weet het maar nooit met mij, het zou zomaar eens helemaal om kunnen slaan. Internationale vrouwendag en op deze dag vieren een groep dames dit met een diner, gastsprekers en gezelligheid in Floor 17. Als je ook zin hebt, lees nog even de folder hier onder en mail Kim van IMEC4U gewoon, je kunt er vast nog wel bij.

IMG_1103

En ze passen zo leuk in dit thema, het mooie weer en saaie zwarte outfits, ik zal zorgen voor foto’s en uitgebreide informatie na 8 maart. Ik draag meestal gouden sierraden bij geel, maar als jij nog iets leuks weet in geel, laat het in de comments achter, ik heb nog even de tijd.

lafestadelladonna lafestadelladonna2

Zie ik jullie daar dames, Floor 17 Amsterdam, zaterdag 8 maart?

Tot zaterdag,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top