Beauty BeautyBucketList LifeStyle Philips Lumea IPL Precision

Update: Philips VisaPure Gezichtsreinigingsborstel

Mijn gezicht en ik zijn zeer happy nu we de Philips VisaPure gezichtsreinigingsborstel gebruiken en niet alleen omdat het heel gemakkelijk is, maar ook omdat het gewoon heel erg goed werkt. Als je niet weet waar ik het over heb, lees dan dit stuk over de VisaPure nog even terug.

Persoonlijk gebruik ik de VisaPure elke dag, soms één keer soms twee keer, maar wel iedere dag. Ik vind het erg prettig om mijn gezicht met de VisaPure te reinigen, vooral ‘s avonds, als ik alle residu van de dag mag afhalen. Eerst natuurlijk met mijn DIY make-up olie remover mix en dan gebruik ik de VisaPure met de Nablus Olive Soap. Het geeft zo’n heelrijk resultaat zonder dat ik met een rode geïrriteerde kop rondloop.

IMG_8263

Wat mij meteen is opgevallen:

 • batterij gaat mega lang mee, dat had ik niet verwacht;
 • het irriteert mijn huid helemaal niet, het is echt zo zacht als mijn vingertoppen;
 • mijn huid straalt meer en voelt heel glad en prettig aan;
 • mijn pukkels zijn niet blij met de VisaPur, ze blijven weg;
 • de vorm is onhandig qua vasthouden en neerleggen en de bijgeleverde houder vind ik ook niet handig;
 • de borstel blijft nat, ik droog deze af na gebruik aan een handdoek.

Helaas heb ik geen Clarisonic om te vergelijken, maar die lijkt me qua vorm prettiger in de hand liggen en handiger omdat deze niet weg kan rollen. Dus als iemand de Clarisonic Pro of Mia gebruikt, laat wat van je horen.

Ik weet dat er dames zijn die net als ik met een abonnement van Vogue de VisaPure hebben gekocht, maar nog niet hebben gekregen, houdt vol het is het echt waard in my huble opinion. Mijn VisaPure was binnen een paar dagen helemaal ingeburgerd in de badkamer en heeft zijn vaste plekje inmiddels veroverd. Mijn gelaat en decolleté zijn zeer tevreden en zien er extra stralend uit. Het is niet helemaal hetzelfde als een behandeling bij een schoonheidssalon, maar met de VisaPure houd ik het resultaat zeker langer vast. Het blijft natuurlijk een mega uitgave, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Vinden jullie het onzin om een duur apparaat te gebruiken om je gelaat mee te reinigen of lijkt het je wel wat?

Toodles,

Wojis

7 thoughts on “Update: Philips VisaPure Gezichtsreinigingsborstel

 1. Nog aaaaltijd aan het wachten hier 🙁
  Steeds als ik ze mail krijg ik een onbevredigend antwoord af, en 2 weken geleden zelfs de reactie dat ik dan maar een ander cadeau moest kiezen…
  Maar nee, ik wil de visa pure, het cadeau dat ik gekozen had.
  Elke week denk… nu gaat ie komen… maar nee, nog steeds niks.

  1. Ik vind het heel vervelend, maar ik denk echt dat het wel komt. Ik zal morgen eens kijken wat ik kan vinden en misschien nog eens vragend namens alle klanten die nog niks hebben.

   1. Ik vond net ergens op een forum dat een aantal boze bellers vorige week de boodschap kregen dat de levering voor eind oktober OF november zou zijn…
    Ik had hen er in mijn laatste mail op gewezen dat het niet netjes is om je klanten zo in de kou te laten staan. Ok als er problemen zijn, maar hou ons dan op de hoogte. Mailen ze terug dat ze iedereen absoluut op de hoogte willen houden maar zelf ook niet meer weten… Ik word er gewoon een beetje moe van 🙂

    1. Ja kan het mij heel goed indenken, heel vervelend allemaal. Heel vaak met dit soort acties denk ik, is gewoon veel te veel vraag naar. Erg jammer, als klant wil je gewoon dat het allemaal netjes gaat. Goed van je dat je blijft informeren.

 2. Ook ik ben nog steeds in afwachting van de Visapure! Ik wil ‘m zo graag! Het Vodue magazine vind ik niks aan… Maar dat had ik al wel verwacht. Ik ben wel benieuwd wanneer ze ‘m eindelijk uit gaan leveren!

  1. Oh nee jij ook?! Ik ben benieuwd of ze snel leveren, zou wel fijn zijn voor alle wachtenden. De lol is er een beetje af als je zo lang moet wachten. Ik hoop dat je ‘m snel binnen hebt.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top