Beauty LifeStyle Ods & Ends

Pick me up buttercup, beauties om je dag goed mee te beginnen

Het begin van de dag is heel belangrijk voor mij, het kan een dag maken of breken, zeker zo in de wintermaanden, waar het eigenlijk te koud is om uit je bed te komen. Dan vind ik het heerlijke om wat extra tijd te nemen voor mijzelf en de dag goed en heerlijke geurend te beginnen.

IMG_9564

Veganese doet wonderen in de ochtend en voor mij is dit een perfect relax odeurtje na het hardlopen en het haren wassen. Een echte pick me up geur, die mij doet denken aan de zomer. Vooral zomeravonden in de tuin, de geur van warmte en ontspanning, de geur van vakantie.

IMG_0035

Treaclemoon those lemonade days is citroen is gewoon heerlijk. Een kan enorm zure verse citroenlimonade over je hele lijf, maar dan zo zacht en glad als slagroom. Ik droom er altijd een beetje bij weg, een heerlijke geur die ontspant, verkwikt en doet denken aan de zomer. Zelf vind ik het heerlijk om na deze heerlijkheid de Sweet Lemon Body Butter van TBS te gebruiken… double fun 😉

IMG_9561

Een onverwachte favoriet in de ochtend is deze douchegel, Snow Fairy van Lush. Ik kan het je niet uitleggen, het is gewoon zo leuk ‘s morgens. Het ruikt leuk, het voelt leuk en het is leuk, zeker als je wel eens rot je bed uit kan komen net als ik. Snow Fairy tovert een lach op mijn gezicht en een heerlijke zachte huid op mijn lijf… who can say they do that, Snow Fairy can ;-).

IMG_9186

Dan mijn Coco Chanel, al twintig jaar mijn favoriet, above all others! Deze kan nooit stuk en zeker niet in de ochtend. Als ik mijn Coco gebruik kan ik de wereld aan, het maakt ook niet uit wat ik aan heb, wat het weer is en hoe andere mensen zich gedragen. Coco en ik zijn beste vriendinnen en steunen elkaar al jaren door dik en dun, mijn geheime wapen tegen alles wat mij maar enigszins down kan maken… Coco is Wojis, Coco is complex in een simpel en zeer transparant flesje.

IMG_8605

Oh my darling Budha, you have made my day! Deze liefjes zijn nog steeds liefjes, Rituals Laughing Buddha Fortune Oil & Touch of Happiness. Nog steeds blijf ik de lege verpakkingen vervangen met volle, nog steeds is het een genot om mijzelf te douchen in deze heerlijke zachte olie en mijn huid daarna in te smeren met deze verrukkelijke crème. Nee, dit is een combo die ik voorlopig altijd in mijn badkamer wil hebben, vooral in de ochtend is dit een killer combinatie.

IMG_7363

Je voelen als een heerlijke volle roze rijpe perzik met Vineyard Peach Body Butter & Body Scrub van TBS is gewoonweg verrukkelijk. De ochtend kan echt niet beter beginnen dan zoet, fris, roze en sexy! De showergel helpt wel mee, maar de gouden combinatie zijn de scrub en de butter. En meer hoef ik hier niet over te zeggen denk ik ;-).

Er zijn natuurlijk heel veel andere heerlijkheden, maar deze lievelingen zijn gewoon speciaal, vooral nu met het wat vieze weer vind ik het fijn om de zomer in mijn bol te halen/houden. En voor mij is dat niet zo moeilijk met mijn bovengenoemde vrienden.

Ik ben zeker geen ochtendmens, maar het wordt wel heel veel makkelijker met een uitgebreid ochtendritueel, heb jij favorieten in de ochtend [op koffie na]?

X

Wojis

4 thoughts on “Pick me up buttercup, beauties om je dag goed mee te beginnen

  1. Wat een fijn artikel, heel leuk geschreven ook! Heb enkele producten zelf ook. Ben zelf benieuwd naar de haarcoditioner van Lush en het setje van Rituals.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top