Beauty BeautyBucketList Ods & Ends

Clinique Dry-Form Antiperspirant Deodorant baby!

Ok even voor alle duidelijkheid, mocht je het nog niet hebben meegekregen, wij zijn heel kritisch op onze deodorant en antitranspirant. Het moet goed werken natuurlijk, maar wat nog veel belangrijker is, het moet prettig voelen. Wij hebben gevoelige okseltjes hier in huis en als iets heel vervelend is, is het schrale en geïrriteerde oksels. Dus de reis naar de ultieme deodorant en/of antritranspirant is een ongoing quest. De laatste aanwinst is deze Dry-Form Antiperspirant Deodorant van Clinique.

IMG_9613

De verpakking is duidelijk, alles wat je wilt weten staat er wel op, stevig en wel clean, houd ik van. Maar wat heel gek is is het systeem om het product uit de huls te krijgen. Het is een druk systeem, zo eentje waar je zelf de deo omhoog drukt. Werkt gewoon hoor, maar is wel een beetje ouderwets en gek, vooral ik heb er moeite mee.

IMG_9614

Zoals je van Clinique misschien al wel bent gewend, zit er aan deze deodorant geen geur. Wat ik zelf erg prettig vind, maar ook geen must. Uiteraard is het een mega pluspunt als je snel allergische reacties krijgt, zoals mijn echtgenoot. Welke van deze Dry-Form Antiperspirant Deodorant helemaal geen last had, ik ook niet. Vooral mijn echtgenoot krijgt last, last van droge schrale oksels, maar met deze is data helemaal niet aan de orde. Ik heb zelf ook geen enkele klacht over deze geweldige deodorant. Geen last, geen irritatie en het werkt erg prettig en heel goed. Wel zweet ik wat tijdens het sporten en een keer in een warme outfit in een winkel beste zweet aanval gehad. Maar geen ontzettende natte plekken of zo en mijn man heeft zeker veel minder last dan met andere producten. Het onderdrukt het zweten niet helemaal, maar het werkt uitermate goed.

IMG_9617

Na het afschroeven van de dop zit er nog een klein afdekplaatje op je deodorant, deze inderdaad verwijderen voor gebruik. zo cute dat het er gewoon op staat. Dan kan je de stick omhoog duwen en je kan aan de slag.

IMG_9618

Het is een zeer zachte en romige formule en je hebt wonderbaarlijk helemaal niet veel nodig, bij de eerste twee keer bleef er wat deodorant zitten, dat is verhopen door met je vingers de boel goed uit te smeren. De formule werkt ongeveer 24 uur, je kan er echt een hele dag mee rond hobbelen zonder problemen. Het is geen hele zweet stopper, dat niet,m aar het werkt heel goed en ik heb geen last van nare luchtjes gehad. Mijn ochtendloopjes halen het niet zonder een beetje ongewenste lucht, maar wat wil je, dan is het ruim 24 uur na het aanbrengen en zonder douchen vooraf, dat haalt helemaal geen enkele deodorant of antitranspirant die ik heb gebruikt. Maar nog steeds geen mega klotsende oksels, echt niet en geen schraal of prikkend gevoel.

IMG_9619

Wij zijn heel tevreden en ik had ook niet anders verwacht als ik eerlijk ben, het is Clinique en je mag wel even betalen, deze beauty kost rond de € 19,- zonder korting. Het is wel een hele zuinige jongen, dus dat is wel weer een voordeel, maar toch niet voordelig. Ik vind het zeker een deodorant die mag blijven, omdat mijn man en ik er geen last van hebben en zeer tevreden zijn met de werking. Maar ik blijf verder zoeken hoor, het kan natuurlijk nog beter en nog voordeliger… toch?! Maar voorlopig krijgt de Clinique Dry-Form Antiperspirant Deodorant een vaste plek bij ons thuis.

Ken jij deze Dry-Form Antiperspirant Deodorant van Clinique al en wat vindt jij er eigenlijk van?

Tot snel,

Wojis

2 thoughts on “Clinique Dry-Form Antiperspirant Deodorant baby!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top