Beauty Food is Good Fun LifeStyle WojisOnBeauty.com

Update: Jurkjesmaand en natuurlijk La Festa della Donna in Amsterdam

Jurkjesmaand begon wat koud, maar inmiddels zijn de dames en de temperatuur wat opgewarmd. Er is wat verwarring ontstaan omdat het in maart ook weer ergens rokjesdag is, maar wij van jurkjesmaand zien totaal geen belangenverstrengenling en ook geen reden om die dag uit te sluiten van jurkjesmaand, dus bij ons business as usual ;-). Er zijn hele mooie creaties gepost in het event Jurkjesmaand, super zomerse outfits, fleurige & kleurige, zelf chique outfits zijn al voorbij gekomen. Wie weet wat de maand nog meer brengt.

IMG_1131

Het is echt heel leuk en het is zeker voor een aantal echt een uitdaging. Wat ik zo leuk vind is dat ik dingen draag die ik anders niet zou dragen, of met elkaar combineer die ik anders niet zou combineren. En het is gewoon leuk om je garderobe weer eens wat te veranderen, gezien ik toch zeker 80% van de tijd een broek draag. Best leuk om te ontdekken dat het anders kan, het enige grote nadeel vind ik het dragen van een panty… oh I do so hate them! Wat mij betreft doen we nog een weekje jurkjes/rokjes in de zomer, een hele maand mag ook, lekker met blote benen.

Verder ben in naar Floor 17 geweest, ter ere van internationale vrouwen dag, La Festa della Donna, een event georganiseerd door een vrouw die vindt dat alle vrouwen gevierd moeten worden, al is het maar één dag per jaar. Dat wij als vrouwen stil staan bij wat wij willen en kunnen, om elkaar te inspireren en om gewoon gezellig samen te zijn.

IMG_1254

*geen panty, lekker blote benen

De lokatie was geweldig, de sfeer super, het eten heerlijk en de dames fantastisch. Het was een geweldige avond, met stuk voor stuk bijzondere dames. Het is echt heel leuk om ter ere van vouwen een vrouwenavond te hebben op internationale vrouwendag. En zoals je misschien al hebt opgemerkt was L’Occitane er ook bij en hebben alle dames een doosje gekregen met wat samples en het Solidaire Zeepje, welke je ook weer kunt kopen bij  L’Occitane. De opbrengst gaat naar de vrouwen van Burkina Faso, waar van de opbrengent NGO projecten worden gefinancierd. Alles ter bevordering van het ondernemerschap en de emancipatie van de vrouwen daar.

Heel inspirerend en het was ook zeker een geweldige avond uit, maar wat ik vooral heel bijzonder vind is dat alles is en wordt gedaan met liefde en uit liefde door vrouwen voor vrouwen.

IMG_1253

Een druk begin van maart, maar o zo fijn en maart is gelukkig nog lang niet afgelopen.

With love,

Wojis

 

One thought on “Update: Jurkjesmaand en natuurlijk La Festa della Donna in Amsterdam

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top