Beauty BeautyBucketList

SeeBuyTry: NARS Albatross Highlighting Blush Powder

Mijn eerste NARS product, de Albatross Highlighting Blush Powder, number one op mijn NARS lijstje. Deze beauty heb ik dankzij mijn lieve vrienden Marieke & Rick, die voor mij Albatross hebben meegenomen uit Barcelona. Ook ben ik weer voorzien van een nieuwe Too Faced Shadow Insurance, dank jullie wel mijn lieve schatjes, ik ben eeuwig dankbaar. Je kan natuurlijk gewoon online bestellen, maar dit is toch wel veel leuker en sneller dan als ik moet wachten tot ik weer bij Sephora kom.

Voor 4,8 gr. product betaal je € 30,- en ik vind de unieke kleur en het effect wat je krijgt het geld wel al waard. Wat het product verder doet houdt je nog tegoed, kan ik je nog niks over vertellen, maar NARS staat bekend om de kwaliteit van de producten.

 IMG_0490

De prachtige zwarte rubberachtige verpakking, zeer stevig, compact en zo mooi. Het design van NARS spreekt mij zeer aan. Kijk dan hoe mooi, het is perfect, meer heeft een mooi product niet nodig.

IMG_0468

Kijk daar is Albatross, je ziet er niks aan af, het lijkt wel een wit poedertje, maar schijn bedriegt, het is magisch transparant poeder wat in een oogwenk een stralend effect geeft.

IMG_0481

Nee je ziet het gewoon niet af aan het poeder, saai, bleek en wit, niks aan, maar als je goed kijk zie je wel degelijk dat het iets heel bijzonders is en als je het op je huid smeert komt de bijzondere gloed naar boven.

IMG_0509

Kijk maar eens wat een glans met een enkele laag Albatross geeft, een diepe warme shimmer, met een parelmoeren effect en een goudgele ondertoon. En als je denkt dat het niet staat, denk maar een aan hoe mooi dit als highlighter kan dienen en wat voor super effect je zou kunnen creëren met een saaie blush of bronzer in combinatie met Albatross.

IMG_0513

Ik kan niet wachten om deze bijzondere schoonheid te gebruiken, ik ben benieuwd welke bijzondere combinaties ik kan maken.

Soon, very soon 🙂

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: NARS Albatross Highlighting Blush Powder

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top