Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Repairwear Laser Focus Serum van Clinique – Smooths, Restores, Corrects

Het Repairwear Laser Focus Serum van Clinique gebruik ik nu ongeveer zes weken en het bevalt mij erg goed. Ik ben al jaren een trouwe fan van het Advanced Night Repair van Estee Lauder, maar mijn nieuwsgierigheid naar de Repairwear nam de overhand en ik ben blij dat ik heb toegegeven aan mijn nieuwsgierigheid.

IMG_9606

Een uitermate doeltreffend serum dat ieder huidtype een tweede kans geeft in de strijd tegen fijne lijntjes, rimpels en UV-schade. Bovendien stopt dit serum, dankzij zijn herziene samenstelling, niet bij het bestrijden van lijntjes en rimpels, maar bereikt ook een tweemaal zo sterk verzachtend effect als voorheen.

  • Smooths: nieuwe bestanddelen voor een opvallend gladde huidtextuur
  • Restores: geef de huid weer die jeugdige uitstraling
  • Corrects: leidt tot zichtbare correctie van UV-schade

Merk binnen vier weken een zichtbare vermindering van fijne lijntjes, rimpels en een verbeterde structuur. Na twaalf weken, komt de zichtbare rimpelverminderende werking dicht in de buurt van een dermatologische laserprocedure. 63%, om precies te zijn. Verschillende toewijding, verschillende resultaten. En toch zijn indrukwekkende resultaten gegarandeerd.

– bron: www.clinique.nl –

Na zes weken kan ik zeggen dat ik Repairwear Laser Focus een fijn serum vind, ik gebruik het ‘s morgens en ‘s avonds. Het voelt erg prettig aan, het maakt mijn huid minder schilferig, zorgt voor een egalere huid en ik merk dat mijn huid minder snel vet wordt door het gebruik ‘s morgens. Ook merk ik dat mijn gezicht wat steviger is, dat wat ik door het afvallen heb verloren, is er gewoon weer. Ik moet zeggen dat ik geen vermindering van mijn pigmentvlekken heb gezien, ook geen vermindering van rimpels, maar die zijn dan ook erg aanwezig. De fronsrimpels op mijn voorhoofd en tussen mijn wenkbrauwen zijn gewoon zeer diep en erg hardnekkig, maar ze ploppen wel sneller weer wat gladder door het gebruik van dit serum. Ook ont-kreukelt mijn snoet beter en sneller in de ochtend, dan als ik dit serum niet gebruik. Maar eerlijk is eerlijk, dat deed mijn koppie ook met mijn oude vriend Night Repair. Laat ik zeggen dat ik de leeftijd heb bereikt waar ik niet meer zonder serum wil/kan/moet.

IMG_9608

De verpakking is gewoon prima, maar het pipet is hele andere koek, deze is gewoon niet zo fijn en zuinig in gebruik als die van de Night Repair. Verder is het prima en je went aan de dosering, het werkt en dat is belangrijk.

IMG_9611

Het serum is zeer zacht, als fluweel op de huid, heel fijn en super licht van structuur, dat spreekt enorm voor dit serum. Het is echt lichter, luchtiger en minder plakkerig dan de Night Repair, als we dan toch gaan vergelijken. Wel moet ik zeggen dat het geen vervanger is van de Night Repair voor mij, het zijn gewoon twee totaal verschillende producten. Maar ik houd mijn eindoordeel nog even af, ik wil het nog zes weken geven, dan kan ik zien of er echt verbetering is in de pigmentvlekken en de rimpels. Spannend hoor en gelukkig voelt mijn huid goed en is het serum echt een verrijking van mijn huidverzorgingsroutine.

Gebruik jij wel eens een serum?

Ciao,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top