Beauty Ods & Ends

Opgemaakt staat weer netjes, ruimte maken voor nieuwe beauties

Er zijn weer een hoop producten doorheen gegaan sinds de laatste opgeruimd staat netjes, om te beginnen een aantal zeepjes.

IMG_8648

Verder zijn er twee heerlijkheden voor onder de douche opgegaan en alle twee zijn ze zeker nogmaals welkom bij ons thuis. De kinderen zijn helemaal blij als ze hiermee mogen douchen.

Rituals Happy Buddha Organic Mandarin & Yuzu, deze jongen vloog er echt doorheen en eerlijk gezegd niet zo gek, het is gewoon erg fijn spul dat schuim van Rituals.

Palmolive Ayurituel Joyous Douchegel, deze heerlijkheid was ook favoriet bij de mini’s, zeer verleidelijk geurtje deze roze beauty.

De Yes To producten gebruiken wij bij bijna per liter hier in huis en deze twee flessen zijn verbruikt en meteen vervangen uiteraard.

  • Yes To Carrots Nourishing Shampoo & Pampering Conditioner, erg fijn en al een paar jaar vaste klant bij ons thuis. De Yes To producten hebben zich een weg naar de hartjes van de mini’s weten te banen en ook mijn wederhelft is hier fan van.

Twee deo’tjes zijn opperdepop en helaas kan ik er eentje voorlopig wel op mijn buik schrijven, deze kwam helemaal uit Curacao gevlogen.

  • DO2 – hier lag nog er nog eentje van te wachten om opgemaakt te worden en er was allang alweer een nieuwe in gebruik, echt een favoriet van mij.
  • Secret Powder Fresh Invisible Solid – deze komt uit Curacao, ik had er drie gekregen en tot mijn en mijn mans grote spijt is alles op. Deze antitranspirant ruikt goddelijk, werkt geweldig en geeft heelmaal geen irritaties.

Dan gaan we door naar het gezicht, daar gaat ook altijd wel een hoop doorheen elke maand of twee [gezien mijn vergevorderde leeftijd].

  • Advanced Night Repair van Estee Lauder – nog steeds favoriet;
  • Idealist van Estee Lauder – deze gebruik ik denk ik ook al meer dan tien jaar en nu is er weer eentje op, net als de Advanced Night Repair kan ik in de winter niet zonder;
  • Black Up Paris – Fluide Matifiant Ultra Mat – ik heb deze tot de bodem verbruikt, maar toch heb ik een andere dagcrème gekozen, ik zal deze zeker in gedachten houden, it did keep me mat;
  • Shiseido Pureness Matifying Oil-Free Moisturizer – deze heb ik even opgemaakt na de Black Up Ultra Mat, er zat nog een beetje in en het gaf mij mooi de gelegenheid om een nieuwe dagcrème te kiezen. Dit is trouwens ook een favoriet, er zijn er wel een heel hoop doorheen gegaan in eens;
  • Etat Pur B01 Micellar Cleansing Water – een sample die ik bij een bestelling van mijn geliefde Hyaluronzuur heb gekregen. Eerst vond ik het niet zo, maar het werkt op zich wel OK en als ik eerst mijn olie gebruik en daarna deze, dan ben ik eigenlijk wel heel tevreden.

En dat was het dan alweer, best een hoop liefjes die ik heb opgemaakt.

Gebruik jij altijd weer hetzelfde, of probeer je net als ik wel eens wat anders uit?

 Till next time,

Wojis

One thought on “Opgemaakt staat weer netjes, ruimte maken voor nieuwe beauties

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top