Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Handle with care, Miracle Balm Hand Balm van Rituals

Eerlijk is eerlijk, ik kocht de Miracle Balm puur omdat ik zo gek ben op mijn Miracle Scrub, die ruikt zo lekker en die doet echt wonderen voor mijn poezelige handjes. De Miracle Balm met White Lotus & Ginkgo Biloba ruikt zo lekker, dat als het helemaal niks zou doen met mijn handen ik deze heerlijkheid toch nog zou kopen. De balm komt in een prachtige roze tube van 75 ml. en kost € 10,00 en ik heb er geen moment spijt van gehad. Mocht mijn woord niet genoeg zijn moet je het maar snel zelf proberen, maar wees voorbereid, online is deze Miracle Balm uitverkocht, dit wegens groot succes, dus mocht je de Miracle Balm willen proberen, zoek dan de dichtstbijzijnde Rituals counter of shop op.

IMG_1457

Wat zegt Rituals van de Miracle Balm:

Rijk verzorgende hand balm. Deze luxe, rijke handbalsem is speciaal ontwikkeld om droge, ruwe handen te verzachten en te verzorgen. Uw handen voelen verzorgd & zacht aan door het ingredient Glycerine. Combineert de zachte geur van Witte Lotus, met huidverzorgende kwaliteiten, en Ginkgo Biloba dat in Japan staat voor leven en kracht.

En rijk is deze balm voor je handen zeker, het is eigenlijk best wel vettig en wat dikker dan andere handcrème van Rituals. Je hoeft ook niet te verwachten dat het meteen intrekt, nee dit spul heeft even de tijd nodig en ondanks het vettige, laat dit mooie prouduct een heerlijk verzorgend laagje achter. Dus als ik na het scrubben deze balm nog gebruik is het wel zaak om niet meer aan boeken, laptops, kinderen, telefoons of andere spullen te zitten, want het wordt zeer glibberig.

Je moet het ook zien als een kuur, een masker en een crème, alles in één product, een super verzorgende behandeling voor je handen. Je kan het natuurlijk gebruiken wanneer je wilt, maar ik vind dat niet zo prettig, omdat ik dan weer een heleboel product moet afsmeren, wassen of deppen. Nee dit is te lekker, te fijn en het werkt zo goed, heerlijk voor mijn handen en niet te vergeten mijn neus. Samen met de geur van de Miracle Srub is het een verwennerij in het kwadraat, waar ik graag mee naar bed ga. Mijn handen zijn de volgende dag in top conditie en dat is waar het allemaal om gaat en ik kan je aanraden om de scrub er ook lekker bij te kopen, het zijn dikke vrienden.

Heb jij deze Miracle Balm al eens geprobeerd, lekker hé?

Zwaai zwaai,

Wojis

One thought on “Handle with care, Miracle Balm Hand Balm van Rituals

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top