Beauty Ods & Ends

Opgemaakt & IN or OUT vandaag

Het is weer tijd voor een overzicht van de opgemaakt producten en een aantal producten die gewoon hun beste tijd hebben gehad. Laat ik beginnen met body, dat gaat toch wel heel veel van doorheen bij mij thuis ;-P.

IMG_9992

Twee keer Yes To, dat kan niet missen, want wij gebruiken allemaal Yes to producten. Deze keer zijn het de Yes to carrots hydrating shower gel en de tomatoes purifying shower gel. En er staat ook alweer een nieuwe fles van de Yes to carrots, gewoon omdat het zo lekker is.

Dan The Body Shop Coconut shower cream, deze jongen is niet helemaal op, maar is gewoon een beetje ranzig geworden. Er is denk ik wat water in gekomen en de substantie is veranderd in een soort dikke slijm. Het wil niet door het pompje en voelt gewoon heel gek, dus na lang dienst te hebben gedaan gaat deze de deur uit. Deze zal ik denk ik niet zo snel meer kopen, omdat mijn dochter en ik een andere kokosliefde hebben gevonden.

Dan nog de Sweet Lemon Body Butter, een absolute favoriet van mij en er is al een nieuwe in gebruik. Het is niet alleen dat de body butter geweldig is, deze Sweet Lemon is echt mijn favoriete TBS geur. Helaas is deze er niet meer, maar ik heb zo het vermoeden dat het wel weer eens terug gaat komen.

En nog een antitranspirant bites the dust, de Rexona Maximum Protection Sensitive Dry, deze heb ik nog niet nieuw gekocht, ook niet een andere van de Maximum Dry serie. Ik zal er zeker wel weer eens eentje van kopen, zeer prettig en werkt super goed bij mij. Maar voor nu ben ik andere producten aan het testen.

Anatomicals you  need a blooming shower! Your nose smells rose body cleanser. Hij is op tot het laatste beetje en was een favoriet van mijn mini-man. Een fijne shower gel met de heerlijke geur van rozen, anatomicals, you need a blooming shower! your nose smells rose body cleanser is een welkome gast hier thuis.

Moet ik het nog zeggen hoe lekker ik de Rituals Laughing Buddha Fortune Oil & Touch of Happiness vind?! Nee toch, de nieuwe zijn in gebruik en dat blijft voorlopig gewoon lekker zo.

Ook van Rituals de Zensation Doucheschuim, weer een bus leeg en een nieuwe staat er ook al. Deze vinden we echt allemaal heel erg lekker en de kids zijn echt dol op het schuim van deze beauty. Zelf vind ik de geur gewoon overheerlijk en in combinatie met de scrub en body cream is het hemels.

Dan door naar de categorie haren en de producten die op zijn gegaan de laatste paar weken. Niet dat mijn haar en hoofd er blij mee zijn, het zijn heerlijke favorieten.

IMG_9995

Toni&Guy Cleanse Shampoo for Fine Hair en Shampoo for Damaged Hair, zeer fijne shampoo met een heerlijke luchtige werking, ik ben fan. Wat betreft de versie voor beschadigd haar, ik had maar een klein flesje en ik kan dus niks zeggen over de werking op langere termijn, maar na het wassen geen droge punten en mijn haren voelden zeer prettig en gevoed aan.

Oh nee… Lush Happy Happy Joy Joy is op! Ik wist natuurlijk dat dit moment zou komen, maar eenmaal daar was ik zeker niet happy. Het is echt zo lekker en het werkt met zo weinig zo verschrikkelijk goed. Dit is ook een blijvertje, deze ga ik zeker nog een keer aanschaffen. Het parfum voor in je haar met een verzorgende werking, het is een klein wondertje in een klein flesje.

Het smoeltje heeft ook veel aandacht nodig, geen wonder dat daar de producten ook als een gek opgaan. Kijk zie je al een bekende?

IMG_9996

Use it or lose it, ik heb het al eens eerder gezegd, gebruik je spullen nou gewoon en ook niet miezemuizen, anders bederft het en kan je het weggooien. Zo ook mijn Shiseido The Skincare Cleansing Foam. Deze is bedorven, het was wel bijna op en ik heb er zeker twee jaar plezier van gehad, maar het was nu echt over. Ook weer water in gekomen denk ik, hoe gek dat ook klinkt. De kids hebben er wel eens mee gespeeld in bad en dat is deze schat uiteindelijk fataal geworden. Ook voor deze cleanser [geldt voor alle foaming cleaners van Shiseido] dikke duim omhoog.

Hollywood, California GlamGlow Youth-Mud™ Tinglexfoliate Treatment – Super Sexy Super Radiant Skin™ [in een enkele adem], opper dan op! De laatste twee keer merkte ik dat het mud masker wat droger was, ik had het toch net iets te lang bewaard. Zie je, het is gewoon niet om niet te gebruiken, opmaken is het advies. Ook deze zou ik zeker nog eens kopen, maar voor nu geen nieuwe in huis.

Beetje saai, maar er is er echt weer eentje doorheen gegaan, Dr. Organic Bioactive Skin Care – Organic Virgin Olive Oil Eye Serum. Gewoon fijn, werkt goed en kost niet al teveel, een aanrader en een favoriet. Ook van deze is weer een nieuwe in gebruik.

Dan heb ik nog vier mascara’s welke ik of op heb gemaakt of welke gewoon niet meer goed zijn:

Inglot Volume & Waterproof Mascara; deze vond ik vrij snel klonterig en wat uitgedroogd en na de laatste applicatie was de maat vol. Weg ermee en er komt ook geen nieuwe waterproof meer in voorlopig, ook niet deze meer.

Dior Black Out; super mooie mascara en super veel gebruikt. Een kleine verpakking gaat echt snel op. Zeker voor herhaling vatbaar erg mooi en zeer goed.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Shocking; ook een hele fijne en mooie mascara, deze is wat uitgedroogd en moet weg. Ook deze heb ik veel gebruikt en met veel plezier en ik zou deze zeker nog een keer kopen. Hele fijne borstel ook.

Nog een kleintje en een echte favoriet de Clinique High Impact Mascara, echt een super mascara en deze is helemaal opgebruikt. Eentje die ik zeker nog eens ga kopen, super fijne mascara, heel erg mooi effect en fijn om te dragen.

En dat was het dan, content en tevreden met deze ronde opgemaakt 🙂

Groetjes,

Wojis

2 thoughts on “Opgemaakt & IN or OUT vandaag

  1. wow wat heb je veel opgemaakt! Mooie producten gebruik je. Ik ben toch zo benieuwd geworden naar yes to…ga hem zeker een keer aanschaffen! Happy Happy Joy Joy is vorige week ook opgegaan bij mij. Deze is zo lekker! Gebruikte hem ook wel eens bij mijn dochter, ik blijf dan maar aan haar haar snuffelen.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top