Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

anatomicals, you need a blooming shower! your nose smells rose body cleanser

Weten jullie het nog, deze zat in de laatste GlossyBox [die van mei] de anatomicals you need a blooming shower! your nose smells rose body cleanser. Wat is het toch een leuk merk met heerlijke namen voor producten en wat een geweldige kleuren.

P1080175

De verpakking is gewoon helemaal mijn smaak, het geeft heel goed aan hoe het product gaat ruiken en heeft een schone simpele doch vrolijke look & feel. Je weet dat je het moet proberen, alleen al vanwege de verpakking. En dan heb je het nog niet eens geroken. Ik houd van tubes douchegel, ik vind het praktisch en erg fijn dat ik met één hand de shizzle weer dicht kan doen en terug kan zetten. No problems here baby!

P1080176

Is het niet geestig ‘we only want you for your body’ en dan de omschrijving met het noemen van ‘blooming’ every other word. Super leuk en je weet meteen wat voor smaakje je in huis haalt. Als ik ruik aan dit goedje dan waan ik me in een bloemenveld, ik ruik een mix van rozen en jasmijn, maar dan vermengt met gras. Het ruikt heel erg aangenaam en niet te sterk.

Op de website van anatomicals is niet veel te vinden over de ingrediënten, maar je hebt wel een overzicht van alle producten die ze hebben. Het gekke is dat de ingredienten van you need a blooming shower! your nose smells rose in de pompfles en hele andere ingrediëntenlijst heeft [zie ook BeautyBay waar de producten van anatomicals ook te koop zijn, I <3 BeautyBay BTW].

Ingrediënten tube your nose smells rose:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulphate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum (Fragrance), Jasmine Officinalis (Jasmine Ext), Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 17200 (Red 33), CI 16255 (Red 4), Linalool, Eugenol, Geraniol

Wel parabenen vrij en als ik kijk bij de ingrediënten van de pompfles is het parabenen en SLS vrij, dus ik vermoed dat samenstelling anders is omdat het een re-design heeft gehad… maar enfin even verder.

De geur is erg prettig en overheerst ook tijdens het douchen helemaal niet. Ondanks de Sodium Laureth Sulphate die er in verwerkt is, droogt het mijn huid niet uit. Het is meer een jelly cleanser dan een gewone gel en het schuimt nagenoeg niet. Het resultaat is best fijn, het is niet een voedende douchegel, maar dat kan je niet verwachten als je de ingrediënten ziet.

Mijn conclusie is dat de you need a blooming shower! your nose smells rose body cleanser van anatomicals erg lekker ruikt en verder niks, ik zou het dan ook niet zo snel weer kopen.

Wat vinden jullie van de anatomicals producten en kende je deze geurende cleanser al?

Toodles,

Wojis

8 thoughts on “anatomicals, you need a blooming shower! your nose smells rose body cleanser

  1. Wat een uitgebreide en fijne review! De verpakking is echt leuk, alleen is roos niet helemaal mijn geur (dat is Jasmijn ;-)). jammer dat de showergel niet voedend is.. Ik ga zeker een keer iets proberen van dit merk, ik vind de producten toch wel interessant

    1. Het ruikt echt heel lekker [houd wel van subtiele bloemen geur] en voelt echt wel ok, maar toch zou ik liever de pomp versie hebben i.v.m. de SLS. Wellicht ooit nog eens, maar nu geniet ik nog even af en toe van deze [ik houd ervan als ik kan kiezen tussen heerlijk geurende doucheproducten, zo ontspannen].

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top