Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: Vineyard Peach & Olive Shower Gel en een assorti aan badparels

Setjes, setjes, setjes zijn fijn, douchegel, scrub & body shizzle… cream of lotion of olie, om zo lang mogelijk te genieten van je favoriete geur en om te zorgen dat twee heerlijkheden elkaar niet in de weg zitten. Beetje OCD denk ik, maar het loont wel, want ik geniet extra van mijn beauties. Er ontbraken twee douche producten, de Vineyard Peach & Olive Shower Gel van The Body Shop en nu ontbreken ze niet meer. Ik heb ze gekocht en toen wij er toch waren, zei mijn dochter, mag ik dan ook iets uitzoeken? Maar natuurlijk, mag dat, iets voor in bad dan. Mijn dochter heeft tien badparels uitgekozen en ik moet je eerlijk bekennen dat ik al die jaren nog nooit een badparel van The Body Shop heb gebruikt.

IMG_9949

(nu de tweede voor de helft, zijn geloof ik € 0,95 per stuk)

Zijn ze niet ongelofelijk cute en ik kan je zeggen dat als je een assortiment aan kleuren hebt, de geur fantastisch is. Wij gaan ze allemaal proberen, voornamelijk de kids, maar mama gaat zeker even een badparel testel. Zien er toch geweldig uit zo, ik moet alleen nog een mooi glazen iets vinden waar ze in kunnen, bonbonschaaltje of zo.

IMG_9952

(250 ml. voor € 7,-)

Duidelijk, Vineyard Peach douchgel, niks meer aan doen, ruikt gewoon heel erg lekker. Iets frisser dan de scrub en de body butter, maar super lekker.

IMG_9953

(250 ml. voor € 7,-)

Olive, een geur waar ik in eerste instantie helemaal niet nieuwsgierig naar was, tot ik toch een keer mijn neus in de boter stak. Zo heerlijk fris en groen, ik kan het niet onder woorden brengen, het is iets wat je gewoon zelf moet ruiken.

Wij zijn voorlopig wel weer voorzien van allerlei badder- en doucheproducten, lekker hoor al die heerlijkheden. Wij hebben ook weer wat feestelijke producten in huis, maar dat komt later nog wel even, eerste deze goedjes eens installeren.

Wat is jouw favoriete geur-serie van The Body Shop, of heb jij er nog geen eentje of tweetje of drietje?

Tot morgen,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Vineyard Peach & Olive Shower Gel en een assorti aan badparels

  1. 1x in de week tover ik mijzelf om tot een kokoskoekje met de kokosscrub, showergel en bodybutter… Heerlijk!
    Rest van de week ben ik een trouwe Rituals-adept, maar af en toe vreemdgaan met de body shop vind ik acceptabel 🙂
    Heb nu trouwens voor het eerst een dagcrème bij de body shop besteld (ter vervanging van mijn bijna lege dr. Brandt).. Ben benieuwd of het wat is!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top