Beauty

Lush Happy Happy Joy Joy indeed!

Happy Happy Joy Joy van Lush had geen betere naam kunnen krijgen wat mij betreft, het omschrijft exact wat deze veganistische conditioner met je doet, niet alleen qua resultaat, maar ook qua ervaring. Er kleven dan wel een paar voorwaarden aan;

  1. je wilt graag licht en luchtig haar;
  2. je bent dol op de zoete geur van rozen en sinaasappel;
  3. je wilt graag een glanzende dos met haar.

lush happy joy conditioner

Happy Happy Joy Joy zorgt voor een heerlijke bloemige geur, die heel erg lang blijft hangen, dagen lang zelfs. Een waar parfum voor je haren, welke zorgt voor glanzend en zacht haar wat helemaal niet zwaard wordt na het wassen [zal de SLS wel zijn]. Mijn man en kids vinden het niet lekker ruiken, het is ze te sterk en te aanwezig, maar ik zelf vind het heerlijk.

Ingrediёnten: Rozenwater (Rosa damascena), Oranjebloesemwater (Citrus aurantium amara), Amandelmelk (Prunus dulcis), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Cetearyl alcohol & sodium lauryl sulfaat (Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate), Jojoba olie, biologisch (Simmondsia chinensis), Parfum (Perfume), Cetrimonium bromide (Cetrimonium Bromide), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Oranjebloesem absolue (Citrus aurantium amara), Rozenhout essentiële olie (Aniba rosaeodora), Roos essentiële olie (Rosa damascena), Glycerine (Glycerine), Benzoë-tinctuur (Styrax benzoin), Geraniol (Geraniol), Hydroxycitronellal (*Hydroxycitronellal), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool), Citronellol (*Citronellol)

Zoals je kan zien bevat deze conditioner Sodium Lauryl Sulfate, wat ik persoonlijk erg jammer vind en daarom ook maar één keer per week gebruik. Het droogt mijn huid wat uit en dat vind ik helemaal niet zo prettig.

Voor 100 ml. betaal je € 16,95 niet echt heel voordelig, maar een echte verwennerij. Je kan Happy Happy Joy Joy bestellen op www.lush.nl of gewoon naar de Lush winkel gaan en kopen [ruiken].

Al eens geprobeerd of ben jij ook geen fan van Lush? 

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “Lush Happy Happy Joy Joy indeed!

  1. Ik heb deze ook! Heerlijk spul, maar idd wel duur. Ik ben dol op de geur en degene die mijn haar toevallig ruiken wanneer ik het heb gebruikt, vinden het ook altijd heerlijk. Ik snuffel dan zelf ook de hele tijd aan mijn haar!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top