Beauty Nieuw/New

Rituals Zensation Doucheschuim & Sakura Scrub – Organic Rice Milk & Cherry Blossom

Mijn nieuwste aankoopjes van Rituals de Zensation Doucheschuim & Sakura Scrub met Organic Rice Milk & Cherry Blossom. Ik ben een fan van de doucheschuim van Rituals, ik vind ze heel erg lekker en deze scrub nam ik mee vanwege de geur [als je er nog niet aan geroken hebt, ga dat snel doen het ruikt echt goddelijk].

Rituals Zensation Doucheschuim & Sakura Scrub - Organic Rice Milk & Cherry Blossom

Zensation Doucheschuim, schuimende douchegel sensatie:

 • Unieke doucheschuim technologie
 • Doe een beetje gel in je hand, in contact met water verandert deze in rijkverzorgend schuim
 • Zensation combineert Rijstmelk, een natuurlijk ingrediënt dat de huid voedt en deze zijdezacht maakt en Kersenbloesem, het Japanse symbool voor puurheid
 • Gebruik Op vochtige huid inmasseren en geniet van het rijke schuim

Aqua / water, sodium laureth sulfate, isopentane, cocamidopropyl betaine, sorbitol, isopropyl palmitate, parfum / fragrance, peg-120 methyl glucose dioleate, isobutane, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sodium benzoate, citric acid, peg-40 hydrogenated castor oil, oryza sativa (rice) extract, glycerin, prunus cerasus (bitter cherry) extract, butylene glycol, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, cinnamyl alcohol, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, linalool.

Het is een schuimende douchegel [denk aan scheerschuim] welke fluweel zacht is, de Zensation is nog zachter en romiger dan ik ben gewend van de Rituals doucheschuim en de geur is zo intens lekker, zoet en fris tegelijk. De geur doet me denken aan de frisheid van groene thee en de zoetheid van verse rijstepap. Het is tot nu toe mijn favoriete Rituals doucheschuim, door de textuur en door de geur. Een flacon is 200 ml. en kost € 8,-.

Rituals Zensation Doucheschuim & Sakura Scrub - Organic Rice Milk & Cherry Blossom

Sakura Scrub, organische suiker lichaamsscrub:

 • Luxe combinatie van organische suiker en heerlijk verzorgende oliën
 • Speciaal ontwikkeld om ook de drogere huid te voeden en vitaliseren
 • Ervaar de bijzondere, oosterse geur van Japanse Kersenbloesem
 • Gebruik de lichaamsscrub 1 tot 2 keer week voor een zachte en glanzende huid

Sucrose, caprylic/capric triglyceride, isopropyl myristate, glycine soja soybean oil, parfum / fragrance, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, carthamus tinctorius (safflower) seed oil,oryza sativa (rice) extract, prunus serrulata (cherry) flower extract, hexyl cinnamal, macadamia ternifolia seed oil, persea gratissima (avocado) oil, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, linalool, citronellol, geraniol, tocopherol, benzyl alcohol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, alpha-isomethyl ionone, limonene, aqua / water, glycerin, isoeugenol

Deze scrub is goddelijk, ja echt waar een geweldig zacht product ondanks dat het een sugar scrub is. Deze scrub is zo lekker en laat mijn huid zo gevoed en zacht na het douchen dat ik het eigenlijk elke dag wil gebruiken. Ik zelf probeer altijd twee tot drie keer per week een scrub te gebruiken en met deze Sakura Scrub is dat geen opgave. De pot is gevuld met 200 ml. goddelijke scrub en kost € 15,50 en is elke cent dubbel en dwars waard als je het mij vraagt.

Rituals Zensation Doucheschuim & Sakura Scrub - Organic Rice Milk & Cherry Blossom

Deze Organic Rice Milk & Cherry Blossom producten ruiken zo ontzettend lekker, ik kan er geen genoeg van krijgen. Elke dag gebruik ik de Zensation doucheschuim en ruik ik nog even aan de scrub, echt onweerstaanbaar. Als je bekend bent met Rituals weet je dat het kwalitatief heerlijke producten zijn en dit zijn weer twee pareltjes. Ik weet dat het qua ingrediënten iets groener kan, maar man, dit zijn twee producten waar ik graag een uitzondering voor maak.

Tip-er-de-tip, ga eens ruiken en als je een beetje dezelfde smaak hebt qua geur als ik, koop ze of bestel ze, je zult er geen spijt van hebben. Ik heb ze bij MOOI gekocht, uiteraard zijn ze in de Rituals shops te krijgen en nu met korting te bestellen op www.rituals.com.

Wat is jouw favoriete Rituals product of serie en heb je Organic Rice Milk & Cherry Blossom al geroken?

Toodles,

Wojis

10 thoughts on “Rituals Zensation Doucheschuim & Sakura Scrub – Organic Rice Milk & Cherry Blossom

 1. Heerlijk! Ik hou van Rituals, heb verschillende douchefoams, waaronder deze. Ik heb ooit een scrub gehad van Rituals en vond deze ook echt fijn!

   1. ja die heb ik ook (die roze toch?) Ik krijg door dit artikel nu zin om een scrub te bestellen van Rituals, haha

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top